فکر کنم تو سایت
www.iranled.com ساخت این 2 تا پروگرامر کامل توضیح داده شده باشه
خیلی از سایتها این مدارهارو معرفی کرده اند ولی مطمئن باش هیچ سایتی همه توضیحات مخصوصا تنظیمات کامپیوتر رو ندادند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ساخت پروگرمر stk200/300 چیز زیاد مشکلی نیست و مدارشو از help نرم افزار بسکام هم میشه برداشت. مهم تنظیم و معرفی پروگرمر به نرم افزاره که اگه با بسکام کار می کنید، از منوی options، به قسمت programer برید و در اونجا نوع stk200/300 رو انتخاب کنید.
سلام
اقا یکی که وارده بیاد وانواع پروگرمر ها رو توضیح بده
مثلا فرقشونو با هم بگه. این stk200 که دیگه همه میشناسنش
والا ثواب داره!!
بله اگر یکی از اساتید این کار رو بکنن خوبه ما هم میشنویم!
سلام
من فایلهای انواع پروگرمرها رو از سایت atmel دانلود کردم اگه چیزای خوبی داشت ( داره ها منتها اینکه بفهم چی میگه!) واسه شما هم میزارم
سلام
من یه pdf اماده کردم
داخلش کلیات کار گفته شده ، اگه سوالی ... پرسشی بود همین جا مطرح کنید
بسیار عالی بود
فقط اگر ممکنه درباره قفل کردن برنامه میکرو که دیگه کپی وباز نشه و فیوز بیتهای مربوطش در انتها بیشتر توضیح بدین چون خیلی خلاصه بود من که متوجه نشدم ( برا همون پروگرامر)
ممنون بابت این مطالب و آموزش هایی که گذاشتید واقعا زحمت می کشید
آقا من خیلی خیلی تو زمینه برنامه نویسی مبتدی هستم می خوام برنامه نویسی رو شروع کنم و البته به یه پروگرامر هم نیاز دارم(که بیشتر دوست دارم دست ساز خودم باشه تا بخوام بخرمش)لطفا راهنمایی کنید منو اینکه فرق پروگرمرها باه م چیه و کدوم یکی از همه بیشتر کاربرد داره!!!
ممنون میشم
خبردار!
فرق خاصی ندارن
فقط اونایی که آماده هستن ممکنه نرم افزار خاص خودشونو داشته باشن
برای مبتدی ها همون stk200/300 پیشنهاد میشه .. البته خود منم هنوز هم از اون استفاده میکنم
اینم یه مدار ساده واسش:
فقط یدونه پورت پرینتر لازم داری و بس ...
پایه های SCK/MOSI/MISO/RESET/GND را هم به میکرو وصل میکنی وبعد از نوشتن برنامه توسط محیطهای برنامه نویسی مثل بیسکام ویا کدویژن با پورت پرینتر که به پروگرمت وصله آی سی میکروت رو پروگرام میکنی
موفق باشی