۰۴-آذر-۱۳۸۷, ۰۹:۴۶:۵۰
۰۴-آذر-۱۳۸۷, ۱۲:۰۴:۰۳
سلام.
اول این که این انجمن برنامه نویسیه. نه گرافیک.
بعد هم فلش در چه مورد میخوای؟ یه موضوعی بگو.
اول این که این انجمن برنامه نویسیه. نه گرافیک.
بعد هم فلش در چه مورد میخوای؟ یه موضوعی بگو.
۰۵-آذر-۱۳۸۷, ۱۰:۳۰:۰۹
شرمنده مجبور شدم در این تالار مطرح کنم
یک فایل فلش که قشنگ باشه و به موضوع پروژه هم بخوره
یک فایل فلش که قشنگ باشه و به موضوع پروژه هم بخوره
۰۵-آذر-۱۳۸۷, ۱۲:۴۵:۵۵
اگه یکم بیشتر توضیح بدی ، برات درست می کنم . یه لوگویی چیزی مثلا بزاری ...
۰۵-آذر-۱۳۸۷, ۱۵:۴۲:۱۲
اسم مجله خبری که برنامه نوشتم آسمان هستش نمی دونم دیگه چه راهنمایی بکنم چون تا حالا با فلش کار نکردم
۰۶-آذر-۱۳۸۷, ۱۱:۳۱:۵۵
اندازش چقدر باشه ؟ یعنی من همین طوری یه فلش 800x600 بسازم ، وسطش بنویسم آسمان ؟!!!
۰۶-آذر-۱۳۸۷, ۱۳:۴۸:۳۴
(۰۶-آذر-۱۳۸۷, ۱۱:۳۱:۵۵)amirjan نوشته است: [ -> ]اندازش چقدر باشه ؟ یعنی من همین طوری یه فلش 800x600 بسازم ، وسطش بنویسم آسمان ؟!!!سلام.
پاسخ جالبی بود.
ببین مهربان جان وقتی به خودت زحمت نمیدی که 4 خط در مورد مجلت توضیح بدی چطور انتظار داری که دیگران برات وقت بذارن و به مشکلت رسیدگی کنن.
در مورد آسمان میشه تا دلت میخواد مطلب نوشت. آخه بگو مجلت علمیه. ادبیه. تحقیق و پژوهشه. در مورد چی آسمان مطلب نوشتی. در مورد ستارگان و ماه. در مورد ابر ها. در مورد رنگ آبیش. در مورد سیاهیش در شب. در مورد چیش؟ برای هر کدوم از این موارد میشه فلش به خصوصی طراحی کرد.
این جوری که شما توضیح میدی به قول امیر باید یه فلش بسازه وسطش بذاره آسمان.
۰۶-آذر-۱۳۸۷, ۱۵:۳۷:۳۵
دوستان عزیز،موضوع پروژه ام دفتر مجله خبری هست و مثل همه دفترمجله ها که یه اسم داره، اسم اینم آسمان هست و همه نوع مقاله توش چاپ می شه حالا فایل فلشی که من می خوام قراره تو صفحه اصلی برنامم بگذارم و حجمش زیاد نباشه که موقعی برنامه باز می شه هنگ کنه . فرم اصلیم کل صفحه رو می گیره
من هم که گفتم اصلا با فلش کار نکردم و آشنایتی ندارم حالا با سلیقه خودتون یه فایل فلش درست کنید.
من هم که گفتم اصلا با فلش کار نکردم و آشنایتی ندارم حالا با سلیقه خودتون یه فایل فلش درست کنید.