۰۱-فروردین-۱۳۸۴, ۰۷:۴۹:۴۷
صفحهها: 1 2
۰۳-فروردین-۱۳۸۴, ۰۱:۵۷:۱۲
دلت اومد كيما جون ؟ :) :)
مگخ وين ساك چشه ؟
همه چيز را كامل داره
A16_NetConnect.ocx
هم ميشناسم كه يه سرچ بزني(گوگل) پيدا كردي
ولي هيچي وينساك نميشه :roll: :roll:
مگخ وين ساك چشه ؟
همه چيز را كامل داره
A16_NetConnect.ocx
هم ميشناسم كه يه سرچ بزني(گوگل) پيدا كردي
ولي هيچي وينساك نميشه :roll: :roll:
۰۳-فروردین-۱۳۸۴, ۰۷:۰۹:۲۳
از پاسخ شما سپاسگذارم. يك سوال ديگه : آيا با همين وين ساك خودمون ميشه براي شبكه اينترانت و اينترنت نيز برنامه نوشت؟()0فكر مي كنم بشه چون اونها هم يك جور شبكه اند ديگه !
۰۳-فروردین-۱۳۸۴, ۱۰:۴۷:۳۰
kimia نوشته است:از پاسخ شما سپاسگذارم. يك سوال ديگه : آيا با همين وين ساك خودمون ميشه براي شبكه اينترانت و اينترنت نيز برنامه نوشت؟()0فكر مي كنم بشه چون اونها هم يك جور شبكه اند ديگه !بله ميشه! :roll:
۰۳-فروردین-۱۳۸۴, ۱۸:۴۵:۴۹
۰۶-فروردین-۱۳۸۴, ۱۲:۴۸:۱۹
سلام و عرض سپاس
ببينيد دوستان من يه مشكل دارم كه البته فكر مي كنم قابل حله :
وين ساك ارتباط بين دو نفر رو بطور مستقيم فراهم مي كنه يعني سرور و كلاينت در حالي كه من قصد دارم ارتباط بين چند كلاينت را برقرار كنم. يه راهنمايي بفرماييد كه چطوري مي تونم اين كار رو بكنم - به كمك وين ساك البته ؟!
پس سوالم رو روشن و شفاف مي گم :
يك سرور داريم و مثلا 5 كلاينت - حالا من قصد دارم بين كلايت 1 و 4 يك ارتباط برقرار كنم. مثلا يك برنامه چت ! چطوري مي تونم اين كار رو بكنم؟
ببينيد دوستان من يه مشكل دارم كه البته فكر مي كنم قابل حله :
وين ساك ارتباط بين دو نفر رو بطور مستقيم فراهم مي كنه يعني سرور و كلاينت در حالي كه من قصد دارم ارتباط بين چند كلاينت را برقرار كنم. يه راهنمايي بفرماييد كه چطوري مي تونم اين كار رو بكنم - به كمك وين ساك البته ؟!
پس سوالم رو روشن و شفاف مي گم :
يك سرور داريم و مثلا 5 كلاينت - حالا من قصد دارم بين كلايت 1 و 4 يك ارتباط برقرار كنم. مثلا يك برنامه چت ! چطوري مي تونم اين كار رو بكنم؟
۰۶-فروردین-۱۳۸۴, ۱۹:۳۷:۱۴
سلام
خوب ايندكس وين ساك رو 5 قرار بده كه همزمان ميشه با 5 كلاينت كار كرد! :roll:
خوب ايندكس وين ساك رو 5 قرار بده كه همزمان ميشه با 5 كلاينت كار كرد! :roll:
۰۶-فروردین-۱۳۸۴, ۲۰:۰۱:۱۳
دوستان من يه همچين برنامه اي رو دو سال پيش با وي بي نوشته بودم اما الان نمي دونم كجا كذاشتمش حالا هم كه ويندوزم رو عوض كردم اصلا وي بي روش نصب نميشه . اعصاب منو خورد كرده . اينم متن خطا :
c:\Windows\system32\autoexec.NT . The system file is not suitable for running MS-DOS and microsoft applications
مشكل حل شد 8O 8O 8O
من سعي ميكنم برنامه رو پيدا كنم بزارم !
c:\Windows\system32\autoexec.NT . The system file is not suitable for running MS-DOS and microsoft applications
مشكل حل شد 8O 8O 8O
من سعي ميكنم برنامه رو پيدا كنم بزارم !
۰۶-فروردین-۱۳۸۴, ۲۰:۴۷:۵۴
بله بچه ها
اين مشكل منم است
كه با چند تا كلاينت بتونم متصل بشم :cry: :cry:
ممنون مي شم سوسيا توضيح بديد ولي سورس بهتره

اين مشكل منم است
كه با چند تا كلاينت بتونم متصل بشم :cry: :cry:
ممنون مي شم سوسيا توضيح بديد ولي سورس بهتره

۰۷-فروردین-۱۳۸۴, ۰۶:۵۲:۴۵
نقل قول: يك سرور داريم و مثلا 5 كلاينت - حالا من قصد دارم بين كلايت 1 و 4 يك ارتباط برقرار كنم. مثلا يك برنامه چت ! چطوري مي تونم اين كار رو بكنم؟
با نبی هم یه چنین بحثی رو داشتیم یادتونه یه برنامه نوشته بود فکر کنم برا کافی نت که مشکل داشت وکلی هم طول کشید تا درست شد آخر هم سورس برنامه رو گذاشت تو سایت اگه به گردین پیدا می شه (فکر کنم آخرین برنامه ای باشه که تو سایت گذاشته)
الان هم نمی دونم کجاست آخر بار گفت من چشم می زارم شما برین قایم شین یا یه همچین چیزی (همون موقع که امیر جان قایم شده بود اشکان اومد پیداش کرد

۰۷-فروردین-۱۳۸۴, ۰۶:۵۶:۳۱
نقل قول: بين كلايت 1 و 4 يك ارتباط برقرار كنماين يه چيز ديگس براي ارتباط بين دو تا كلاينت بايد بفرستي به سرور بعد سرور بفرسته براي كلاينت ديگه
صفحهها: 1 2