ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساختن مسیر برای رایت cd/dvd
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
دوستان من می خوام مسیر فایل هایی که می خوام رایت بشه رو در یک فایل txt ذخیره کنم و با بخونم و مستقیم رایت بشه انتخاب سرعت برای رایت هم داشته باشم
بدین صورت باشه
مثلا ادرس ها:
c:\test\soft.exe
یا اینکه می شه فایل های مخصوص خود nero ساخت؟ که به راحتی رایت بشه کرد؟
ممنون می شم راهنمایی بفرمائید
برید به سایت www.vbaccelerator.com اونجا در مورد رایت مبحث کامل داره
نمی دونم برنامه هایی مثل Nero چه جوری کار می کنند و فکر نمی کنم نوشتن یه برنامه مثل اون کار ساده ای باشه

تازه اونم با ویژوال بیسیک

ولی می تونید با توابع API خواص همه درایوها که آیا محلی اند،سی دی رام هستند و یا ... را بدست آورید و سپس

فایل های مورد نظر را روی آن کپی کرده و رایتر خوده ویندوز رو فراخوانی کنید

بعد برای اینکه تکراری نباشه باز هم با توابع API شکل آن را تغییر دهید
سلام
تشکر از دوستان بابت پاسخ سریع
هدف من رایت به صورت انتخابی هست که یک دیتا بیس داشته باشیم و براحتی با جستجو نرم افزار رو پیدا کرده و دسته بندی و با یک کلیک رایت بشه حالا vb یا c# باشه بهتره بهتره چون می خوام کنترل د اشته باشم . نرم افزار خاصی نیست که با استفاده از یک لیست رایت کنه؟
و خود ویندوز همیشه ماکزیمم رایت می کنه که من می خوام روش کنترل داشته باشم
ویک سوال متفرقه:
چرا DVD که 16X هست رو 8X رایت می کنیم در برخی سیستم ها خالی نشون می ده
یعنی اصلا چیزی باز نمی کنه
ممنون
(۰۶-آذر-۱۳۸۷, ۲۱:۴۳:۱۳)yeketaz نوشته است: [ -> ]می تونید با توابع API خواص همه درایوها که آیا محلی اند،سی دی رام هستند و یا ... را بدست آورید و سپس

فایل های مورد نظر را روی آن کپی کرده و رایتر خوده ویندوز رو فراخوانی کنید
فايل ها رو نميشه روي درايو رايتر كپي كرد... يعني در عمل چنين چيزي نداريم كه بخوايم انجامش بديم. برنامه هاي رايتر، ابتدا فايل ها رو كش مي كنن و بعد از كش كردن، اون رو روي سي دي رايت مي كنن... حالا هر نرم افزاري يه جايي رو براي كش كردن انتخاب مي كنه كه خود ويندوز، پوشه اي رو در درايو ويندوز پيش فرض قرار داده :
نمونه: C:\Documents and Settings\%User%\Local Settings\Application Data\Microsoft\CD Burning

(۰۶-آذر-۱۳۸۷, ۲۳:۰۱:۵۹)123456za نوشته است: [ -> ]و خود ویندوز همیشه ماکزیمم رایت می کنه که من می خوام روش کنترل داشته باشم
روي درايو رايتر راست كليك كنيد و مسير Properties >> Recording رو طي كنيد و سرعت مورد نظر رو انتخاب نماييد... (چقدر كتابي شد ! :d)
من یک نرم افزار رایت فکر کنم داشته باشم اگه داشتم برات می فرستم
با سورس ديگه؟!
بله . با سورسه دیگه