۰۸-آذر-۱۳۸۷, ۰۳:۱۵:۵۴
۰۸-آذر-۱۳۸۷, ۲۱:۲۱:۰۹
سلام
اولا سوال رو یک جا بپرس
بدون ترانس یعنی غیر ایزوله یعنی اگه دست به خروجی بزنی برق می گیره آدم رو آیا اینو می خوای؟
روش های سویچینگ هم هست ولی یه ترانس کوچیک نیاز داره اگه فکر میکنی کار رو راحت می کنی اینجوری نیست با حذف ترانس خیلی پیچیدگی سیستم می ره بالا
اولا سوال رو یک جا بپرس
بدون ترانس یعنی غیر ایزوله یعنی اگه دست به خروجی بزنی برق می گیره آدم رو آیا اینو می خوای؟
روش های سویچینگ هم هست ولی یه ترانس کوچیک نیاز داره اگه فکر میکنی کار رو راحت می کنی اینجوری نیست با حذف ترانس خیلی پیچیدگی سیستم می ره بالا
۰۸-آذر-۱۳۸۷, ۲۲:۳۱:۵۵
سلام من ترانس نمیخوام داشته باشه اما آمپر هم بالا باشه میشه این سو ئیچینگ که میگید چه شکلیه منظورتون از ترانس کوچیک چیه من آمپر برام مهمه
۰۹-آذر-۱۳۸۷, ۲۲:۱۹:۲۹
مهندس يه تغذيه سوئيچينگ بخر و خودت رو درگير اينگونه مدارات كه من بهشون مدارات سخت مي گم نكن .
همه مدل جريان و ولتاژژ تو بازار هست و معمولا هم از ترانس هاي معمولي ارزونتر در مياد .
فكر كن شما از كجا مي خواي يه ترانزيسترو قدرت فركانس بالا پيدا كني .
دوم چوك رو از كجا مي خواي گير بياري . يه چوك با هسته فريت و سيم پيچ متفاوت .
...
جدا از اينها چقدر مي خواي براش وقت بذاري .
همه مدل جريان و ولتاژژ تو بازار هست و معمولا هم از ترانس هاي معمولي ارزونتر در مياد .
فكر كن شما از كجا مي خواي يه ترانزيسترو قدرت فركانس بالا پيدا كني .
دوم چوك رو از كجا مي خواي گير بياري . يه چوك با هسته فريت و سيم پيچ متفاوت .
...
جدا از اينها چقدر مي خواي براش وقت بذاري .
۱۰-آذر-۱۳۸۷, ۱۷:۰۵:۳۳
آمپر بالا رو هم می شه ساخت ولی کار شما نیست من صبح با یه 250A داشتم کار می کردم برای شما کافیه؟
یه سیم به اندازه یه شلنگ داشت که فقط ۵-۶ دور داخل یه هسته فریت رد شده بود البته این نصف جریان رو عبور می داد یکی دیگه هم داشت
می تونی top225 رو سرچ کنی
یه سیم به اندازه یه شلنگ داشت که فقط ۵-۶ دور داخل یه هسته فریت رد شده بود البته این نصف جریان رو عبور می داد یکی دیگه هم داشت
می تونی top225 رو سرچ کنی
۱۰-آذر-۱۳۸۷, ۱۹:۵۲:۴۷
سلام مهندس مگه ميخوام پست برق راه بندازم آقا درستش كردم رفت آقا برا آمپرشم رگلاتورتقويت گذاشتم آقا يه سوال ما اگه بخواهيم يه مهتابيا پالسي روشن كنيم با ميكرو ميشه كه چوك نزاريما بصورت پالس مربعي ميشه بنظرت من فقط يه مشكل دارم اينه كه فلورسنت برا روشن شدن شدن نياز به 1000 ولت برق داره برا همين تو اينش موندم راستي شما تحصيلاتت قدرت
۱۱-آذر-۱۳۸۷, ۲۲:۲۸:۱۳
این که می گی درستش کردم خیلی جالبه بدون ترانس یا چک یا .. کار نشدی یعنی به این سرعت نمی شه راش انداخت
برا آمپر رگولاتور تقویت گذاشتی؟ یعنی چی؟
برای تولید کرد ۱۰۰۰ ولت از ۲۲۰ با همون خازن مقاومت می شه درستش البته خروجی DC می شه بدون چک هم با میکرو ولتاژ معمولی رو نمی شه این قدر بالا برد حتما چک می خواد
برا آمپر رگولاتور تقویت گذاشتی؟ یعنی چی؟
برای تولید کرد ۱۰۰۰ ولت از ۲۲۰ با همون خازن مقاومت می شه درستش البته خروجی DC می شه بدون چک هم با میکرو ولتاژ معمولی رو نمی شه این قدر بالا برد حتما چک می خواد