ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تبدیل220 به 12 بدون ترانس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
آقاسلام اگه کسی مدار تبدیل 220 به 12 بدون ترانس با آمپر بالا داره بذاره ممنوم
سلام
اولا سوال رو یک جا بپرس
بدون ترانس یعنی غیر ایزوله یعنی اگه دست به خروجی بزنی برق می گیره آدم رو آیا اینو می خوای؟
روش های سویچینگ هم هست ولی یه ترانس کوچیک نیاز داره اگه فکر میکنی کار رو راحت می کنی اینجوری نیست با حذف ترانس خیلی پیچیدگی سیستم می ره بالا
سلام من ترانس نمیخوام داشته باشه اما آمپر هم بالا باشه میشه این سو ئیچینگ که میگید چه شکلیه منظورتون از ترانس کوچیک چیه من آمپر برام مهمه
مهندس يه تغذيه سوئيچينگ بخر و خودت رو درگير اينگونه مدارات كه من بهشون مدارات سخت مي گم نكن .

همه مدل جريان و ولتاژژ تو بازار هست و معمولا هم از ترانس هاي معمولي ارزونتر در مياد .

فكر كن شما از كجا مي خواي يه ترانزيسترو قدرت فركانس بالا پيدا كني .

دوم چوك رو از كجا مي خواي گير بياري . يه چوك با هسته فريت و سيم پيچ متفاوت .

...

جدا از اينها چقدر مي خواي براش وقت بذاري .
آمپر بالا رو هم می شه ساخت ولی کار شما نیست من صبح با یه 250A داشتم کار می کردم برای شما کافیه؟
یه سیم به اندازه یه شلنگ داشت که فقط ۵-۶ دور داخل یه هسته فریت رد شده بود البته این نصف جریان رو عبور می داد یکی دیگه هم داشت
می تونی top225 رو سرچ کنی
سلام مهندس مگه ميخوام پست برق راه بندازم آقا درستش كردم رفت آقا برا آمپرشم رگلاتورتقويت گذاشتم آقا يه سوال ما اگه بخواهيم يه مهتابيا پالسي روشن كنيم با ميكرو ميشه كه چوك نزاريما بصورت پالس مربعي ميشه بنظرت من فقط يه مشكل دارم اينه كه فلورسنت برا روشن شدن شدن نياز به 1000 ولت برق داره برا همين تو اينش موندم راستي شما تحصيلاتت قدرت
این که می گی درستش کردم خیلی جالبه بدون ترانس یا چک یا .. کار نشدی یعنی به این سرعت نمی شه راش انداخت
برا آمپر رگولاتور تقویت گذاشتی؟ یعنی چی؟
برای تولید کرد ۱۰۰۰ ولت از ۲۲۰ با همون خازن مقاومت می شه درستش البته خروجی DC می شه بدون چک هم با میکرو ولتاژ معمولی رو نمی شه این قدر بالا برد حتما چک می خواد