۰۸-آذر-۱۳۸۷, ۲۱:۵۶:۰۶
صفحهها: 1 2
۰۸-آذر-۱۳۸۷, ۲۳:۰۳:۵۵
نقل قول: همش همين؟من یه سورس میخواستم واسه این کار
خوب تو کودوم قسمتش مشگل داری؟
اگه دوستان برنامه یا کدی دارن میشه تو اینجا بزارن
مرسی.
۰۹-آذر-۱۳۸۷, ۰۳:۴۷:۴۷
سلام.
شما برای فرستادن پیام به رومی باید وارد اون روم بشی. قبلا میشد برنامه نوشت که اتوماتیک وارد روم خاصی بشه و کار خاصی بکنه. ولی به دلیل افزایش نرم افزارهای ویس کشی و بوترها و تبلیغات مزاحم یاهو روش جدیدی به کار گرفت. شما باید قبل از ورود به روم به سوال امنیتی پاسخ بدی. سوالی که فقط انسان میتونه بهش پاسخ بده نه روبات های یاهو.
پس نمیتونی برنامه ای بنویسی که خودش به همه روم ها بره و پیغام بفرسته.
پس برای تبلیغاتت از راه دیگه ای استفاده کن.
شما برای فرستادن پیام به رومی باید وارد اون روم بشی. قبلا میشد برنامه نوشت که اتوماتیک وارد روم خاصی بشه و کار خاصی بکنه. ولی به دلیل افزایش نرم افزارهای ویس کشی و بوترها و تبلیغات مزاحم یاهو روش جدیدی به کار گرفت. شما باید قبل از ورود به روم به سوال امنیتی پاسخ بدی. سوالی که فقط انسان میتونه بهش پاسخ بده نه روبات های یاهو.
۱۱-آذر-۱۳۸۷, ۰۳:۳۸:۲۹
نقل قول: سلام.من این کد این برنامه رو داشتم ولی کامپیوترم فرمت شد و از دست دادمش .
اینو گفتم که بدونید یه همچین کدی هست.
۱۱-آذر-۱۳۸۷, ۱۵:۵۰:۲۱
جدیدا امتحانش کرده بودید؟
۱۵-آذر-۱۳۸۷, ۰۵:۵۳:۵۹
نقل قول: جدیدا امتحانش کرده بودید؟بله دوست عزیز جواب میداد
۱۶-آذر-۱۳۸۷, ۱۱:۴۶:۴۷
قبلا زیاد می شد از این کارا کرد و من خیلی سورس نوشتم برای اینا
ولی جدیدا یکی باید باشه که کد رو وارد کنه و وارد روم شه .
اگه این مسئله ای نباشه هنوز هم می شه
ولی جدیدا یکی باید باشه که کد رو وارد کنه و وارد روم شه .
اگه این مسئله ای نباشه هنوز هم می شه
۲۰-آذر-۱۳۸۷, ۰۰:۱۱:۲۸
(۱۵-آذر-۱۳۸۷, ۰۵:۵۳:۵۹)saeid12 نوشته است: [ -> ]سلام.نقل قول: جدیدا امتحانش کرده بودید؟بله دوست عزیز جواب میداد
نه دیگه جواب نمیده. گفتم که شما باید به سوالی که قبل از ورود به روم میپرسه پاسخ بدی. برنامه که نمیتونه اون حروف در هم رو بخونه.
مگر این که مثل برنامه های ساخت آیدی یه صفحه کوچیک باز شه و واسه هر آیدی حروف رو دستی تایپ کنیم تا مثلا 20 تا آیدی بره تو روم.
ولی این که شما برنامه رو ران کنی و خودش پاشه بره آسیا و به هم پیغام بده و سر راه هم 2 تا نون برات بخره و بیاد دیگه امکان پذیر نیست.
۲۰-آذر-۱۳۸۷, ۱۶:۵۰:۲۱
نقل قول: سلام.اولا هیچ چیزی غیر ممکن نیست.
نه دیگه جواب نمیده. گفتم که شما باید به سوالی که قبل از ورود به روم میپرسه پاسخ بدی. برنامه که نمیتونه اون حروف در هم رو بخونه.
مگر این که مثل برنامه های ساخت آیدی یه صفحه کوچیک باز شه و واسه هر آیدی حروف رو دستی تایپ کنیم تا مثلا 20 تا آیدی بره تو روم.
ولی این که شما برنامه رو ران کنی و خودش پاشه بره آسیا و به هم پیغام بده و سر راه هم 2 تا نون برات بخره و بیاد دیگه امکان پذیر نیست.
دوما این برنامه تو آسیا میرفت نونم میخرید تازه بادتم میزد.
اگه این کد رو قبلا ندیده بودم حرفت باورم میشد.
خواهشا اگه دوستان بلد نیستن جواب بیخود ندن.
۲۰-آذر-۱۳۸۷, ۱۸:۱۱:۳۶
(۲۰-آذر-۱۳۸۷, ۱۶:۵۰:۲۱)saeid12 نوشته است: [ -> ]نقل قول: سلام.اولا هیچ چیزی غیر ممکن نیست.
آقا اصلا شما جدیدا رفتی ببینی توی یاهو چه خبره؟
می خوای بشینی چشم بسته برنامه بنویسی
اگه فکر می کنی خیلی چیز می دونی بشین خودت بنویس
بهتره اول آدم یه تحقیقی بکنه بعد بیاد به بقیه چیزایی رو نسبت بده
بله قدیما خیلی کار ها رو می شد کرد ولی قدیما رو ول کن
۲۱-آذر-۱۳۸۷, ۰۰:۲۳:۳۲
(۲۰-آذر-۱۳۸۷, ۱۶:۵۰:۲۱)saeid12 نوشته است: [ -> ]سلام.نقل قول: سلام.اولا هیچ چیزی غیر ممکن نیست.
دوست عزیز میشه محترمانه تر هم صحبت کرد. شما در این تاپیک http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=10992
در پست دوم یه جواب ناشیانه به من دادید. ولی بنده محترمانه پاسخ دادم و سوالم رو مجددا مطرح کردم.
ضمنا یا قبل از ورود به این سایت اطلاعاتتون رو آپدیت کنید. یا سعی کنید در این سایت از اطلاعات دیگران بهره بگیرید و آپدیت شید.
صفحهها: 1 2