ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال پیام به همه روم های یاهو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
من میخوام به همه روم های یاهو یا همه روم های آسیا pm بفرستم
میشه راهنماییم کنید
مرسی.
نقل قول: همش همين؟
خوب تو کودوم قسمتش مشگل داری؟
من یه سورس میخواستم واسه این کار
اگه دوستان برنامه یا کدی دارن میشه تو اینجا بزارن
مرسی.
سلام.
شما برای فرستادن پیام به رومی باید وارد اون روم بشی. قبلا میشد برنامه نوشت که اتوماتیک وارد روم خاصی بشه و کار خاصی بکنه. ولی به دلیل افزایش نرم افزارهای ویس کشی و بوترها و تبلیغات مزاحم یاهو روش جدیدی به کار گرفت. شما باید قبل از ورود به روم به سوال امنیتی پاسخ بدی. سوالی که فقط انسان میتونه بهش پاسخ بده نه روبات های یاهو.
پس نمیتونی برنامه ای بنویسی که خودش به همه روم ها بره و پیغام بفرسته.
پس برای تبلیغاتت از راه دیگه ای استفاده کن.
نقل قول: سلام.
شما برای فرستادن پیام به رومی باید وارد اون روم بشی. قبلا میشد برنامه نوشت که اتوماتیک وارد روم خاصی بشه و کار خاصی بکنه. ولی به دلیل افزایش نرم افزارهای ویس کشی و بوترها و تبلیغات مزاحم یاهو روش جدیدی به کار گرفت. شما باید قبل از ورود به روم به سوال امنیتی پاسخ بدی. سوالی که فقط انسان میتونه بهش پاسخ بده نه روبات های یاهو.
پس نمیتونی برنامه ای بنویسی که خودش به همه روم ها بره و پیغام بفرسته.
پس برای تبلیغاتت از راه دیگه ای استفاده کن.
من این کد این برنامه رو داشتم ولی کامپیوترم فرمت شد و از دست دادمش .
اینو گفتم که بدونید یه همچین کدی هست.
جدیدا امتحانش کرده بودید؟
نقل قول: جدیدا امتحانش کرده بودید؟
بله دوست عزیز جواب میداد
قبلا زیاد می شد از این کارا کرد و من خیلی سورس نوشتم برای اینا
ولی جدیدا یکی باید باشه که کد رو وارد کنه و وارد روم شه .
اگه این مسئله ای نباشه هنوز هم می شه
(۱۵-آذر-۱۳۸۷, ۰۵:۵۳:۵۹)saeid12 نوشته است: [ -> ]
نقل قول: جدیدا امتحانش کرده بودید؟
بله دوست عزیز جواب میداد
سلام.
نه دیگه جواب نمیده. گفتم که شما باید به سوالی که قبل از ورود به روم میپرسه پاسخ بدی. برنامه که نمیتونه اون حروف در هم رو بخونه.
مگر این که مثل برنامه های ساخت آیدی یه صفحه کوچیک باز شه و واسه هر آیدی حروف رو دستی تایپ کنیم تا مثلا 20 تا آیدی بره تو روم.
ولی این که شما برنامه رو ران کنی و خودش پاشه بره آسیا و به هم پیغام بده و سر راه هم 2 تا نون برات بخره و بیاد دیگه امکان پذیر نیست.
نه دیگه جواب نمیده. گفتم که شما باید به سوالی که قبل از ورود به روم میپرسه پاسخ بدی. برنامه که نمیتونه اون حروف در هم رو بخونه.
مگر این که مثل برنامه های ساخت آیدی یه صفحه کوچیک باز شه و واسه هر آیدی حروف رو دستی تایپ کنیم تا مثلا 20 تا آیدی بره تو روم.
ولی این که شما برنامه رو ران کنی و خودش پاشه بره آسیا و به هم پیغام بده و سر راه هم 2 تا نون برات بخره و بیاد دیگه امکان پذیر نیست.
اولا هیچ چیزی غیر ممکن نیست.
دوما این برنامه تو آسیا میرفت نونم میخرید تازه بادتم میزد.
اگه این کد رو قبلا ندیده بودم حرفت باورم میشد.
خواهشا اگه دوستان بلد نیستن جواب بیخود ندن.
(۲۰-آذر-۱۳۸۷, ۱۶:۵۰:۲۱)saeid12 نوشته است: [ -> ]

آقا اصلا شما جدیدا رفتی ببینی توی یاهو چه خبره؟
می خوای بشینی چشم بسته برنامه بنویسی
اگه فکر می کنی خیلی چیز می دونی بشین خودت بنویس
بهتره اول آدم یه تحقیقی بکنه بعد بیاد به بقیه چیزایی رو نسبت بده
بله قدیما خیلی کار ها رو می شد کرد ولی قدیما رو ول کن
(۲۰-آذر-۱۳۸۷, ۱۶:۵۰:۲۱)saeid12 نوشته است: [ -> ]
سلام.
دوست عزیز میشه محترمانه تر هم صحبت کرد. شما در این تاپیک http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=10992
در پست دوم یه جواب ناشیانه به من دادید. ولی بنده محترمانه پاسخ دادم و سوالم رو مجددا مطرح کردم.
ضمنا یا قبل از ورود به این سایت اطلاعاتتون رو آپدیت کنید. یا سعی کنید در این سایت از اطلاعات دیگران بهره بگیرید و آپدیت شید.
صفحه‌ها: 1 2