ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اسم این مودم چیه و درایورش رو از کجا گیر بیارم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

یه مودم هست که نه جعبه داره نه CD داره و نه Win XP میتونه نصبش کنه.

چند تا سؤال دارم؛ خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین.

درایورش رو میخوام از اینترنت بگیرم؛ مدلش چیه؟

دو فیش برای ورودی و خروجی صدا داره؛ چجوری میتونم با HeadSet مثل یک تلفن ازش استفاده کنم؟

از کجا بفهمیم یک مودم Caller ID داره یا نه؟
اگه CID داشت چجوری ازش استفاده کنیم؟
این عکس از یک طرف مودم (ببخشید این قدر حجمش زیاده):
[تصویر:  Modem_1.jpg]

اون طرف مودم هم فقط یه شماره سریال و بارکد بود که نیاز نبود عکس کاملش رو بذارم:
[تصویر:  Modem_2.jpg]

بخش سخت افزار کو؟
مودم شما Rockwell با چیپ-ست conexant و از نوع HCF هست .
گشتم درایورشو پیدا نکردم ... خیلی قدیمیه به نظرم ... معمولا این جور مواقع یه مودم دیگه میزنم به سیستم باهاش کانکت میشم ، میزارم خود ویندوز درایور رو از مخزن خودش پیدا می کنه و نصب می کنه ...
والا فكر مي كنم درايورش رو دارم ولي حجمش يكم زياده الان نمي تونم دانلودش كنم.

اگه اوني باشه كه من فكر مي كنم :

كالر آي دي نداره

ساند و ميكروفنش رو هم مي توني استفاده كني ولي همش 8 بيتي هست و اصلا كيفيت نداره. كافيه بري تو كنترل پانل و ديوايس صدا يا ميكروفن رو بزاري رو مودم.

تو برنامه نويسي هم مي شه ازش استفاده كرد ولي دقيق بلد نيستم
ظاهرا به یه اسمی کاملتر از Rockwell Conexant HCF نیاز دارم تا بتونم درایورش رو پیدا کنم.
چون دو تا درایور گرفتم که هیچکدوم بهش نمی خورد.
یکیشون 700 کیلو و اون یکی 1.5 مگ بود.
اینا رو هم به عنوان کلید واژه سرچ کن : R6789-51 و 11235-14
من گشتم یه درایور برا وین 98 پیدا کردم که تازه اونم باید پول میدادی برای دانلود ...
اون نرم افزار 700 کيلوبايتي که تو پست 4 گفته بودم موقع نصب اين پيغام خطا رو ميده:
[تصویر:  Modem_3.JPG]
با راهنمايي هاي شما دوباره به همون نرم افزار برخوردم ولي علاوه بر اون يه نرم افزار ديگه (listmodem_app) هم دانلود کردم که اون هم ميگه هيچ مودمي پيدا نشد:
[تصویر:  Modem_4.JPG]
وبلاگ زهرا358 نوشته است:براي تشخيص نوع چيپ يک مودم با چيپ کانکسنات مي توانيد از نرم افزار List Modem Application for PC که توسط سايت کانکسانت ارائه شده هم استفاده کنيد

فکر کنم نرم افزار ListModem برا زمانيه که درايور نصب شده باشه چون تو راهنماش نوشته:
CAUTION: Before installation make sure that you have the correct drivers being installed on the
corresponding modem. If not, this will cause your modem to not work properly.

احتمالا مودم مال سال 2002 باشه چون یه برچسب گارانتی داره که 2003 تموم شده!

دیگه دارم ناامید میشم...
اینا رو یه تست بزن ، نتیجه رو بگو ...
خیلی ممنون امیرجان
درایور XP همون خطای پست شماره 6 رو داد با این تفاوت که ProgressBar یکم جلوتر رفت بعد خطا داد.
محض احتیاط درایور 9x رو هم اجرا کردم توی XP ولی لامصّبا همشون خطای پست شماره 6 رو میدن.

اگه بشه دو درایور متفاوت از نظر سایز (کیلوبایت) ولی با یک اسم توی اینترنت پیدا کرد پس حتما هنوز درایورهای دیگه ای هم هستند که به اسم HCF باشن و من امتحانشون نکردم.

شما فایل های ضمیمه رو از کجا گیر آوردید بگید من هم یه سر برم اونجا.

موردم رو 1000 تومن نمی خرن اونوقت یه درایور پیدا می کنم که برا دانلودش باید 2.5 دلار بدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی اتفاقی تو گوگل این لینک رو دیدم : http://www.conexant.com/support/files/HCFp_Win9x.zip
بعد هم اون آخرش ، بجای 9x زدم xp ! Biggrin

خیلی عجیبه من این مودما رو توی ویستا و لینوکس هم نصب کردم ... آخه مودم خونه همینه ... حالا رفتم خونه میگردم سی دی درایورش رو پیدا می کنم ، بلکه مال تو هم توش بود ... ولی آخه من با xp مشکلی نداشتم ، خودش باید بشناسه ... Question ... از توی device manager یه بار uninstall کن ، بعد توی اون قسمت add new hardware wizard بزن توی یه لوکیشن خاص سرچ کنه ، بعد مسیر این فایل هایی که گذاشتم رو بده ، ببین چی میشه ...
به صاحب مودم گفتم اینهمه من تو اینترنت دنبال درایور گشتم، شما هم یکم دنبال CD مودم بگرد.
دل رو زد به دریا و پا به اون شبستون تاریک گذاشت و هر چی CD بود برام آورد.
بالاخره نصب شد...
[تصویر:  Modem_5.JPG]

از زحماتی که تو این مدت کشیدین ممنونم. اگه میشه در این مورد هم راهنماییم بفرمایید.

راستی حجم فشرده شده درایور مودم 630 کیلوئه.

ویرایش شد...
یه مشکلی بود که حل شد. ویرایش کردم تا مشکل اصلی رو بگم:

هنگام تماس طرف صدای من رو داره ولی من صدای اون رو ندارم. چیکار باید کرد؟
میک و اسپیکر هر دو به کارت صدا وصل اند و چیزی به مودم وصل نیست.
تنظیمات صدا رو هم هیچ دست نزدم.

نکته: تنها صدایی که تو اسپیکر میشنوم صدای شماره گرفتن با مودم هستش.

راستی CID داشت چون زمانی که Phone Dialer باز بود و تلفن زنگ خورد، شماره طرف رو نشون داد.