وقتي توي ويبي برنامه مينويسيم و اون رو exe ميكنيم و وقتي كه روي فايل exe شده راست كليك كرده و گزينه Properties را انتخاب ميكنيم 2 تا tab وجود داره كه يكي general است و ديگري Version .
من ميخام كه در فايل exe قسمت version نباشه كه در دلفي ميشه اينو خودمون انتخاب كنيم كه باشه يا نه ولي در ويبي اين هميشه هست . آيا ميشه كاري كرد كه اين قسمت وجود نداشته باشه؟
در ضمن چطوري ميتوان كاري كرد كه نتوان با برنامه Resource Hacker برنامه را باز كرد ؟
يعني اين قدر سخته !!!!!!!!! كه كسي جواب نميده ؟
سلام.از بين بردن tab version رو نميدونم ولي براي اين كه با Resource Hacker باز نشه يه برنامه هست به نام Exe Compressor كه تو گوگل ميتوني پيداش كني كه هم خجمه فايلو كم ميكنه هم نميتونه بازش كنه :wink:
موفق باشي
سلام
تب ورژن با Resource Hacker ميشه حذفش كرد/
خب با همون resource hacker چرا ورش نمي داري ؟
.
با سلام !ببخشید از این مسله گذشته می شه یه فایل exe رو به وی بی برگردوند.
ضمنا من از همینجا به اشکان خان و کامران و امیر جان که الان مدتهاست مطالبشون رو دنبال می کنم.(ولی تازگی عضو شدم) سلام عرض می کنم.ان شا ا... در آینده بیشتر با هم آشنا بشیم
احمد جان سلام
ورودت رو به سايت تبريك مي گم ! مطمعن هستم شما هم بعد از مدتي با دوستان آشنا خواهيد شد و ما هم با شما آشنا ميشيم :)
در رابطه با اون سوالت كه ميشه يه فايل احرايي رو به وي بي برگردوند ! ؟؟
بايد بگم كه اين كار امكان پذير نيست !
اگر كمي اطلاعات از ساختار كامپايلر ها و زبان ماشين ( سطح پايين ) داشته باشيد ؛ حتما ميدونيد كه وظيفه كامپايلر چيه و خروجي اون چيه !
وظفيفه كامپايلر تبديل كد هاي يه زبان سطح بالا به زبان سطح پايين قابل فهم براي ماشينه ( در امروزه ميشه گفت در سطح پلاتفرم ) حالا هر زباني كه باشه !
عمل كامپايل كردن از زبان سطح بالا به زبان سطح پايين تر تقريبا يكطرفه است مگه خود زباني كه ما داريم با هاش كار مي كنيم اسمبلي باشه ! يه نمونه بارز اون ساختار كامپايلر جاوا يا همين دات نت هستش ! دقيقا اين دو كامپايلر زبان هاي سطح بالا رو به يك زبان كلي و خاص و قابل فهم ( چه براي مفسر جاوا چه براي CLR در دات نت) تبديل مي كنن .
فايلهاي اجرايي قابليت تبديل و يا بازگشت به زبان اسمبلي رو دارن اما اكثر اوقات بالا تر نميشه رفت ! البته شايد توي محيط سيتم عامل وابسطه به ماشيني مثل داس مطلب كمي فرق بكنه اما توي ويندوز حتي دي اسمبلر ها هم اشتباه مي كنن ! :?
زبانهايي مثل وي بي يا دلفي يا سي++ خيلي جزيي هستن و برنامه نويسي در اونها از يك سري اصول منطقي مثل شي گرايي پشتيباني ميكنه كه در سطح پايين مفهوم نداره ! :idea: :idea:
همچنين برنامه هايي كه با استفاده از اونها توليد ميشه توسط منطق انسان نوشته ميشن اما عمل كامپايل يك عمل از پيش تعريف شده است يعني اينكه الگوريتم كامپايل رو قبلا نوشتن اما من و شما براي نوشتن يه برنامه منطق خودمونو بكار مي بريم .
دي اسمبلر يا بازگرداننده زبان نمي تونه منطق شما را از روي كد هاي ماشين ( كد هاي سطح پايين) بفهمه چون كد هاي ماشين خيلي كلي هستن اما همون طوري كه گفتم زبانهاي برنامه نويسي خيلي جزيي هستن !
من تا كنون چيزي درباره تبديل فايلهاي اجرايي به زبان سطح بالايي مثل وي بي يا دلفي نشنيدم چون اگر هم كسي بخواد اين كار رو انجام بده حتما بايد سالهاي زيادي روي اين مسله كار كنه و آخرش هم شايد به نتيجه نرسه !! :!: :!:
اميدوارم مفيد بوده باشه ! دوستان اگه مشكلي بود حتما اشاره كنيد !
آقا من چند تا برنامه Exe Compressor داتلود كردم ولي هيچ كداك كار نكردند .
ميشه لينك دانلود بدين ؟
من هم دانلود كردم ولي كار نكردند لطفا يه لينك دانلود بدين
با سلام
اين نرم افزارها free هستند و كرك ميخوان تا درست كار كنند. من هم لينك خوبي براي دانلود ندارم . اگه كسي ميدونه بگه.