من يه مدار برای ذخيره جريان حاصل از باطری خورشيدی ميخوام حالا فرقی نميکنه تو باطری ذخيره کنه يا رو هرچی ديگه !! فقط يجا ذخيره کنه
ميتونيد راهنمايم کنيد ؟
جریان رو که باید تو باطری ذخیره کنی در واقع به یه شارژر نیاز داری باید ولتاژ سلول رو و می نیمم و ماکزیممش رو باجریان داشته باشی
فکر نکنم چیر آماده پیدا کنی
پس چطور بايد انرژی حاصل رو ذخيره کنم ؟؟
اين همه چراغ های چشم گربه اي تو خيابون هست
فک کنيم مبنای کارشون همين باشه !!
انرژی رو که می گم باید تو باطری ذخیره کنی
اون چراغ ها رو نمی دونم ولی می شه اما مصرفش باید کم باشه
خوب منم مداری ميخوامم که بتونم اين انرژی رو تو باطری ذخيره کنم !!
مهندسان گرامی please help me
مهندس يه شارژر باتري نياز داري كه تلفاتش حداقل باشه .
با يه مقاومت و ديود هم مي شه جورش كرد .
به نام خدا
دوست عزيز فكر كنم شما بتوانيد فقط با استفاده از يك ديود سلولهاي خورشيدي را به طور مستقيم به باطري نيكل كادميم يا متال وصل كنيد. كار آن هم به اين صورت است كه در زماني كه سلولهاي خورشيدي در حال توليد انرژي مورد نياز باشند تا زماني كه انرژي باطري كمتر از سلولها باشد ، باطري شارژ مي شود و وقتي سطح قدرت باطري و سلولها به يك سطح رسيد آن وقت ديگر عمل شارژ به پايان ميرسد. دقت كنيد ديود در اينجا وظيفه جلوگيري از بر گشت جريان باطري به داخل سلولهاي خورشيدي را دارد و سعي كنيد سلولهاي خورشيدي شما هميشه حدود 1 تا 2 ولت از ظرفيت باطري بيشتر توليد انرژي داشته باشند. اما به خاطر جريان پايين اين سلولها به باطري شما در حالت شارژ كامل هيچ گونه آسيبي وارد نمي شود.
یه جوری باید جریان ورودی به باتری رو ثابت نگه دارید. چون جریانهای غیر صاف عمر باتری رو کم میکنن. برای این کار بهتره ولتاژ رو ثابت نگه دارید. میتونید به مداری که دوستان اشاره کردند یک خازن 100 میکرو و یک رگولاتور هم اضافه کنید(البته باتوجه به توان تلفاتی بالایی که رگولاتور میتونه داشته باشه، بهتره از نور یکدست و ممتد استفاده بشه تا رگولاتور). بهترین جریان شارژ باتری معمولاً(در اکثر باتریها) 0.1 جریان نامی باتری که می تونه تحویل بده( روش نوشته) هست . به خاطر این بهتره چندین سلول خورشیدی رو موازی کنید تا جریان بالایی تولید بشه.