ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سورس يك كتابخانه ديجيتال گذاشتم كه ميشه pdf بهش اضافه كرد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
متاسفانه این برنامه هم همراه دیگر برنامه هایی که در هاردم بود و سوخت , از بین رفت .
ولی از این الگوهای دسته بندی زیاد دارم . سعی می کنم یه چیزی که خوب باشه برات درست کنم بذارم .
فقط شرمنده چند روزی طول می کشه . ( پزشکیه دیگه)
ولی حتما برات می ذارم
ممنون منتظر برنامه شما هم هستم
تا اينجا روي برنامه كار كردم خوشحال ميشم دوستان هم برنامه رو دانلود كنن و نظرشون رو بگن يا اگه بتونن برنامه رو مطابق با نظرشون اصلاح كنن
كتابخانه الكترونيك

نسخه جديد برنامه رو همينجا گذاشتم لطفا بقيه دوستان هم نظر بدن البته براي اينكه حجم برنامه زياد نشهpdf به برنامه اضافه نكردم براي اين كار از تولبار بالاي برنامه گزينه افزودن كتاب جديد استفاده نماييد
يك مشكل هم دارم اميدوارم كه اساتيد محترم كمك كنن من با وايز اينستالر برنامم رو ستاپ كردم ولي بعد از نصب فايلهاي
adobe acrobat رو هم ميخواهد براي اينكه اين برنامه رو هم همراه فايل نصبم موقع نصب برنامه خودم نصب كنم چكار كنم
ممنون
نقل قول: متاسفانه این برنامه هم همراه دیگر برنامه هایی که در هاردم بود و سوخت , از بین رفت .
ولی از این الگوهای دسته بندی زیاد دارم . سعی می کنم یه چیزی که خوب باشه برات درست کنم بذارم .
فقط شرمنده چند روزی طول می کشه . ( پزشکیه دیگه)
ولی حتما برات می ذارم
دوست عزیزمون قول زیاد میدن ولی کو عمل .....
خیلی بده که الکی دل مردم رو خوش کنی به کاری که نمیکنی...
من با نظر شما موافق نيستم حتما ايشون به دلايلي موفق نشدن اين كارو بكنن
در هنام لود شدن برنامه چک کنید آیا این برنامه نصب هست یا نه. در صورتی که نصب نبود از کاربر درمورد نصب

اکروبات ریدر سوال بپرسید و در صورت مواقت کاربر فایل ستا÷ برنامه رو ارا کنید
این هم ایده خوبیه ببینم چکار میتونم بکنم
اگرچه میخواستم ببینم چجوری میتونم موقع نصب همزمان با نصب برنامه اکروبات هم نصب بشه مثل موقعی که مثلا فریم ورک نصب میشه
می شه از توی Software رجیستری فهمید
ممنون از راهنمايي اساتيد محترم
صفحه‌ها: 1 2