ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سورس يك كتابخانه ديجيتال گذاشتم كه ميشه pdf بهش اضافه كرد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
تو سايت يكي ديدم اما لينك دانلود نداشت
ممنون ميشم زود جواب بدين
اگه سورس كامل مي خواي كه بايد زحمت بكشي بگردي تا پيدا كني اما اگه مي خواي خودت بنويسي و احتياج به

راهنمائي و كمك داري ، هر جا كه لازم داشتي بگو تا هر كمكي از دستمون بر مياد انجام بديم.
ممنون والا سورس كامل ميخواستم كه چيزي پيدا نكردم
پس گزينه دوم شما رو انتخاب كردم
به نظر شما چه جوري ليست كتابها رو نشون بدم بنظر خودم tree view بايد خوب باشه و چجوري اين ليست رو كم يا زياد كنم درون يك بانك اطلاعاتي مثل اكسس يا درون يك فايل txt (نظر شما برام مهمه)
خب مطمئنا وقتي بانك اطلاعاتي هست سراغ فايل متني نميريم.
براي نمايش. اگه ميخوايد موضوعي دسته بندي كنيد از TreeView وگرنه از همون ListBox استفاده كنيد.
ممنون ميخواهم موضوعي دسته بندي بشه پس TreeView رو انتخاب ميكنم
صرفا نمايش هر ليستي فقط به صورت نمادر درختي چندان مناسب نيست.

سعي كنيد از چند روش براي دسته بندي كتاب ها استفاده كنيد، امكان سرچ آسان و كارآمد در اختيار كاربر قرار بديد و

مثلل تصويري از صفحه اول يا چكيد كتاب يا فهرست و ... هم براي هر كتاب در نظر بگيريد كه با كليك بر روي هر كتاب

اين مشخصات براي كاربر به نمايش در بياد.
اتفاقا ايده خيلي خوبي بود كه به ذهن من نرسيده بود حتما ازش استفاده ميكنم اگه ايده جديدي هم باشه باز ازش استقبال ميكنم
ممنون
برای خوندن PDF ها هم می تونی از خوده کامپونت Adobe Reader استفاده کنی

وقتی این برنامه رو نصب کنی کامپونتش توی لیست کامپونتهای ویژوال بیسیک قرار می گیره
با وجود اينكه اين موضوع رو ميدونستم بازهم از شما بخاطر مطلبي كه فرمودين تشكر ميكنم
سلام
من یه برنامه ای برای دسته بندی کتاب ها نوستم.
اطلاعات pdf هم می خونه .
اگه می خوای برات می گذارم .
می تونم فردا برات بیارم بزارم
خوشحال ميشم نمونه كار شما رو هم ببينم حتما كار جالبه
صفحه‌ها: 1 2