به نام خدا
با سلام
لطفا در مورد نحوه اتصال سخت افزاری ماژول ریموت کنترل به میکرو توضیح دهید. (ماژول دارای 4 پایه به نامهای VCC و GND و RXD (دو پایه)) می باشد.
لطفا در مورد نحوه برنامه نویسی آن هم توضیح دهید.
لطفا مدل ماژول بيسيميتون و اگه امكانش هست عكسش رو هم بذارين .
منطقي نيست كه دوتا RXD داشته باشه .
معمولا با استاندارد سريال باهاشون ارتباط برقرار مي شه .
به نام خدا
با سلام
دو پايه RXD گيرنده به هم متصل است و در واقع آنها يك پايه هستند.
در ضمن بر روي برد آن فقط عبارتهاي SZZS و RX-3 چاپ شده است.
با تشكر
دو تا میکرو رو به صورا سریال چه جوری با سیم بهم وصل می کنن این به جای یکی از سیم ها م یتونه قرار بگیره
تو برنامه نویسی باید قبل از شروع ارسال 0x55 رو ارسال کنی تا ارتباط کامل بر قرار بشه (البته یکی دوتا بایت 55) فرکانس بادریت هم باید تو رنج قابل تحمل برای ماژول باید باشه
به نام خدا
راستش ماژولي كه بنده در اختيار دارم براي انتقال اطلاعات به كار نمي رود و فقط براي ريموتهاي داراي قابليت لِرن شدن استفاده مي شود. حداقل اينكه خود بنده به اين نام خريده ام. اما متاسفانه از نحوه برنامه نويسي و اتصالات آن چيزي نمي دانم كه اولا چگونه به ميكرو وصل مي شود و دوما چگونه دو ريموت كنترل را با آن لرن كنم و سوما چگونه هر كدام از چهار كليد ريموت را بعد از فشار دادن تشخيص دهد.
متشكر
یه بحس توی سایت برای کنترل های مادون قرمز بود اگه منظورت از لرن همونه که من می گم اون بحث رو باید پیدا کنی
برای اتصال اگه گیرندست به پایه RX میکرو متصل می شه
سلام
اگه میتونی یه عکس ازش بذار .
به نام خدا
با سلام
اين هم عكس ماژول گيرنده براي ريموت كنترل قابل لِرن چهار كليد.
سلام
ببخشید این شبیه اون آنتن هایی هستش که به سری PT وصل می کنند .
فقط گیرنده و فیلتر هستش و یه آیسی pt نیاز داره . ( مثل PT2272 یا PT2262 )
قیمتش حدود هزارتومانه . ( دو تا پایه وسطش هم به هم وصله )
آره اگه میخواهی به عنوان ریموت استفاده کنی بهترین و راحت ترین کار استفاده از دیکودر PT2272 هست ، اگر Remot control رو هم باز کنی توی اون یه انکدر به شماره PT2260 یا PT2262 یا یه چیزی تو این مایه ها هست اونها رو باید کدگذاری هم بکنی برای امنیت همان کدی که در PT2262 دادی در PT2272 هم باید بدی
ارزش استفاده از یه میکرو را برا این کار نداره
منم از این سیستم استفاده کردم و باهاش ریموت 36 کانله ساختم با استفاده از ارتباط سریال میکرو که یه میکرو مقدار خاصی میفرستاد و دیگری هم میگرفت و با توجه به نوع کد خروجی میداد یه پروژه باحالم باهش ساختم البته برای اینکه بشه ازش استفاده کرد یه مدار فیلتر براش باید تو گیرنده بزارین .