ايران ويج

نسخه‌ی کامل: End Process
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام به همه دوستان عزيز و ويروس نويس
من يك سوال از حضورتون داشتم اونم اينكه چطوري ميشه كاري كرد كه برناممون به هيچ وجه End Process نشه آيا راه حلي وجود داره؟
ممنون ميشم اگه جواب بدين
راه حل که چند تا بیشتر نیست
1اول 2 تا پروسس که با interval کم مثلا 1 همدیگه رو چک کنن که اگه اون یکی نبود اونو اجرا کنه
دوم اینجکت هست که برنامتونو به صورت مستقیم یا به صورت dll به یه پروسه سیستمی تزریق میکنین(تزریق مستقیم به علت نبود بعضی توابع بکار رفته در برنامه شما خیلی سخت خواهد بود اما روش dll خیلی راحتره)
سوم استفاده از hookapi و مانیتور کردن توابع مربوط به tlhelp32 و TerminateProcess که در vb به خاطر محدودیتهاش معمولا نمیشه از روش 2 و3 استفاده کرد
آقا یه جستجویی بکن :

http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=9400
كسي در اين باره سورسي نداره؟
چي شد پس كسي نيست يه سورسي بذاره؟
نقل قول: راه حل که چند تا بیشتر نیست
1اول 2 تا پروسس که با interval کم مثلا 1 همدیگه رو چک کنن که اگه اون یکی نبود اونو اجرا کنه
دوم اینجکت هست که برنامتونو به صورت مستقیم یا به صورت dll به یه پروسه سیستمی تزریق میکنین(تزریق مستقیم به علت نبود بعضی توابع بکار رفته در برنامه شما خیلی سخت خواهد بود اما روش dll خیلی راحتره)
سوم استفاده از hookapi و مانیتور کردن توابع مربوط به tlhelp32 و TerminateProcess که در vb به خاطر محدودیتهاش معمولا نمیشه از روش 2 و3 استفاده کرد
روش دوم که فکر می کنم تو وی بی تقریبا غیر ممکن باشه. ولی سومی باید جواب بده. اگه پیام مربوط به هوک رو بدونم مینویسمش. خیلی راحت. یه قلاب تشکیل می دی و یه تابع callback تعریف می کنی و هر وقت پیام اومد تابع رو صفر می کنی نمی زاری پیام ادامه پیدا کنه.
فقط باید بگین مربوط به چه هوکی میشه و پیامش چیه . . .
برای بستن پروسه از پیغام استفاده نمیشه و یه تابع هست که این کارو انجام میده یعنی TerminateProcess شما باید این تابع رو hook کنین که اگه پارامتری که به این تابع پاس داده میشه درش هندل پروسه شما بود اون دستور لغو بشه و به بخش اجرا نرسه
من تا الان كه دربارش كار كردم ولي به نتيجه درست و حسابي نرسيدم ديگه نميدونم بايد چيكارش كنم؟
به نظر شما چيكارش كنم؟
2تا برنامه میسازی تو استارتاپ بالا بیان
لیست پروسس رو ببینن
هر چند میلی ثانیه
هر کدوم تو لیست اونیکی رو ندید سریعا اجراش کنه
من اینرو تست کردم مشکلی نداش
شما فقط میخواهی از vb استفاده کنی و 1 فایل باشه؟ یا اگه از یه dll یا exe دیگه کمک بگیری مشکای نداره؟
(۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۴:۴۱:۳۱)lord_viper نوشته است: [ -> ]شما فقط میخواهی از vb استفاده کنی و 1 فایل باشه؟ یا اگه از یه dll یا exe دیگه کمک بگیری مشکای نداره؟

هر چي باشه مشكلي نداره فقط به هيچ وجه End Process نشه!