ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چند سوال....
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من نیاز دارم یه سایت بسازم ( یا بزنم )یا (ایجاد کنم) ، اگه میشه یکی به این سولات جواب بده:
1- هاست چی هست؟
2- مراحل ایجاد سایت رو توضیح بدید؟
3- سرور به چه دردی میخوره و فرق سر ور ویندوز با لونیکس چی هست؟
4-سایتی که ایجاد میشه تا چقدر معتبره؟
5- پسوند .COM با .IR ودیگر پسوندها چه فرقی داره و معنی هرکدوم چی هست؟
6-من اگه یه سایت زدم چطوری میتونم ابدیتش کنم ( مراحل خاصی داره یا از هر مکانی میشه انجام داد)؟
با تشکر از پاسخ های شما...
با سلام
اینم پاسخ های شما:
1: هاست به فضایی گفته می شود که شما اجاره می کنید برای اینکه بتوانید سایت خود را در آن قرار داده و با اتصال به دامین و ریختن برنامه در آن بتوانید سایت خود را نصب و نمایش دهید.
2:
1-شناسایی یک شرکت معتبر در زمینه اجاره فضا و ثبت دامین
2-رفتن به شرکت و تشکیل جلسه
3-امضای قرارداد و تعیین مدت زمانی اجاره و ثبت دامین
4- تهیه برنامه های مدیریت سایت بنا با توجه به اینکه میخواهید چه سایتی داشته باشید
5-رفتن به سایت و نصب همان برنامه ای که تهیه کرده اید
6- آماده شدن سایت
7- موارد اضافی : افزودن مطلب، تغییر تمپلیت و....
در ماده 1 باید دقت داشته باشید که دامنه و هاست را به نام خودتان به ثبت برسانند شرکت های تقلبی زیادی هستند که به صورت غیر قانونی فعالیت می کنند بنابراین باید به این موضوع توجه خاص و ویژه ای داشته باشید.
3:سرور به محلی گفته می شود که دارای میلیونها سایت است و فرق سرور لینوکس با ویندوز در نوع سیستم عامل است اگر بخواهید برنامه های نوشته شده در asp.net اجرا شوند باید حتما از سرور ویندوز استفاده کنید در غیر این صورت باید از یونیکس یا لینوکس استفاده کنید.
4:
1- مطالب استفاده شده در سایت ارتباط مستقیمی با عمر سایت شما دارد در صورت استفاده از الفاظ سیاسی و... سایت شما مسدود خواهند شد.
2-بستگی به این داره که شما در قراردادی که با شرکت ثبت دامین و هاست انجام داده اید چه مدت زمانی می باشد.
که به محض به اتمام رسیدن قرارداد دامین و هاست خود را شارژ کنید در غیر این صورت به علت بدهی از سوی شرکت ارائه دهنده هاست هاست شما مسدود خواهد شد درست مثل سایت من بدبخت :www.deafyazd.com

5: پسوند های com. و ir. نماد دامنه های اینترنتی هستند و هر کدام از آنها قیمت های متفاوتی دارند دات کام برای حوزه های تجاری استفاده می گردد و دات آی آر برای سایت هایی استفاده می شود که مربوط به کشور ایران است برای آشنایی کامل با دامنه های اینترنتی به دانشنامه آزاد ویکی پدیا به نشانی :
دایره المعارف ویکی پدیا
بروید و با تمامی آنها آشنا شوید.
6:سایتی که ایجاد کردید بعید می دانم که برنامه مدیریتی نداشته باشد: با ورود به صفحه مدیریتی سایت خودتان میتوانید اطلاعات را بروز کنید منو ها را تغییر دهید و هر کاری که مورد نظرتان است انجام دهید و برنامه های اپن سورس زیادی در این زمینه وجود دارد که می توانید برای تست بر روی localhost از آن استفاده کنید .

موفق باشید.
در تكميل صحبت مجيد آقا
1- ميشه بهش گفت فضاي شما روي اينترنت.
2- در كل ميشه به سه مرحله كلي تقسيمش كرد.
الف- خريد هاست و دامين(Domain) (كه به صورت اينترنتي هم ميشه)
ب- ساختن محتواي سايت يا همون خود سايت (به هر روشي با استفاده از CMS ها يا خودتون بنوييد يا ...)
پ- به روزآوري و پركردن سايت.
مرحله اول و دومش آسونه. سختيش سوميه كه مادامالعمر بايد انجام بدي!
3- سرور همونيه كه هاست شما روش قرار داره. شما براي سايت ساختن كاري با سرور نداري. فقط با همون هاست و دامين كار ميكني. فقط هموني كه گفتن. اول بايد محتواي سايتتو آماد كني. بعد به نسبت اون هاستو بخري.
6- بستگي داره به اين كه چطوري سايتو ساخته باشيد. اگه طبق معمول و اه راحتش از برنامه هاي مديريت محتوا (CMS) استفاده كنيد. اين برنامه ها همشون يه قسمت مديريت دارن كه ميتونين اونتو مطالبو مديريت و آپديت و از اينا بكنيد.مثل همين سايت كه از MyBB استفاده ميكنه.‍

(۱۷-آذر-۱۳۸۷, ۱۳:۵۱:۱۰)Rink8 نوشته است: [ -> ]مثل سایت من بدبخت :www.deafyazd.com
خنده ميكنيم...
سلام
با تشکر از همه دوستان ، چند سوال دیگه:
1- ساده ترین و جذیذترین زبان برای نوشتن سایت چی هست؟
2-سایت ایران led با چه زبانی نوشته شده؟
1- php و ASP(ASP.NET)
2- اونم php هست فکر کنم. جهت اطلاع بیشتر رجوع شود به آقا هادی!
سلام
من امشب چقدر سوال میکنم
1-روی هاست های که امکان نصب MYSQL وجود نداره ، پایگاه داده روی چی ایجاد میشه و این هاست ها به چه دردی میخورن؟
2- این واژه ها یعنی چی ؟
Dedicated IP Address
Custom Nameservers
SSH (Shell Access)
Addon Domains
3- بعضی از سایت ها CPANEL شون دمو هست ، این نسخه ی دمو محدودیت زمانی داره یا امکانات ؟
4- چه جوری میشه روی هاست انتی ویروس نصب کرد (خودمون باید نصب کنیم یا شرکا ارائه دهنده )؟
و....
مورد یک . توی همون صفحه از همون سایت که مشخصات رو نوشته برید روی علامت سوال بغلش توضیح کامل میده
سلام
من جواب سوال های بالا رو پیدا کردم ، میزارم شاید بهدرد یکی خورد ؟
نقل قول: - ساده ترین و جذیذترین زبان برای نوشتن سایت چی هست؟
نقل قول: - php و ASP(ASP.NET)
برای ما که نمیخواییم برنامه نویسی کنیم ، از پوتال های انجمن ساز رایگان مثل mybb و smf و phpnuk استفاده میشه ، هر سه بسته رایگان هستند و دارای امکانات مناسبی هستند ، شما میتونید در گوگل محل دانلود هر کدوم رو پیدا کنید (تقریبا همه انجمن ها اون رو برای دانلود گذاشتن )
نقل قول: -سایت ایران led با چه زبانی نوشته شده؟
این سایت به زبان php هست و توسط انجمن ساز mybb ساخته شده .
نقل قول: -روی هاست های که امکان نصب MYSQL وجود نداره ، پایگاه داده روی چی ایجاد میشه و این هاست ها به چه دردی میخورن؟
از این هاست ها نمیشه برای ساختن انجمن و ... استفاده کرد ، معمولا از این نو هاست ها به عنوان فضای کمکی جهت اپلود فایل و... استفاده میشه
نقل قول: Dedicated IP Address
این امکان مربوط به ادرس ip هست ، و ممکنه امکاناتش در بعضی از هاست ها متافاوت باشه ولی یه مورد ش این هست که شما میتونید فقط با ip خودتون وارد مدیریت هاست بشید ( از ورود افراد دیگه جلوگیری کنید )
نقل قول: Custom Nameservers
برای سرور های خصوصی هست و شما میتونید نام سرور رو به نام دلخواه تغییر بدید و همه جا بگید سرور مال خودتون هست .
نقل قول: SSH (Shell Access)
این مورد رو دقیقا نمیدونم
نقل قول: Addon Domains
شما میتونید روی هسات خودتون چند تا دامین دیگه هم برقرار کنید ، این امکان مانند سابدامین نیست ، در سا ب دامین ، سایت دیگر باید نامش در پشت دامین شما قرار میگرفت مانند www.qwwre.persingig.com ولی در این حالت شما میتونید با ثبت کردن دامین جدید اون رو روی هاست خودتون بودن هیچ مشکلی راه اندازی کنید
نقل قول: 3- بعضی از سایت ها CPANEL شون دمو هست ، این نسخه ی دمو محدودیت زمانی داره یا امکانات ؟
مدریت هاست (فروشنده ) نسخه ی دمو رو به شما نشون میده تا شما بتونید با هاش کار کنید و به نوعی تستش کنید ، همه پانل ها کامل هستند و هیچ نسخه ی کرک شده یا دمو ی وجود ندارد
نقل قول: - چه جوری میشه روی هاست انتی ویروس نصب کرد (خودمون باید نصب کنیم یا شرکا ارائه دهنده )؟
توسط فروشتنده معمولا انتی ویروس روی هاست نصب میشود و کل هاست هر 24 یا 48 یا هر هفته اسکن میگردد
(۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۰۶:۵۵:۴۷)1nafar نوشته است: [ -> ]
نقل قول: SSH (Shell Access)
این مورد رو دقیقا نمیدونم
Secure Shell يا همون SSH هم به پرتکل گفته ميشه هم به برنامه
کارش هم اینه که از طريق يه پرتکل امن TCP دستورات Shell رو به سرور يا هر کامپيوتر ديگه ای ميرسونه يعنی يه متود واسه گرفتن Remote از يه کامپيوتر ديگه هستش که در اصل برای سيستم های لينوکس طراحی شده ولی ميکروسافت هم این سرويس رو داره و هر کسی ميتونه نصب کنه
اگه فقط يه Space و Domain داری از شرکتی, SSH به دردت نميخوره و اصلاً بهت نميدن
ولی اگه Dedicated Server داشته باشی به دردت ميخوره چون به عنوان ادمين بايد سرور رو خودت اداره کنی يعنی اینکه دسترسی کامل داشته باشی به سرور
(۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۰۶:۵۵:۴۷)1nafar نوشته است: [ -> ]- ساده ترین و جذیذترین زبان برای نوشتن سایت چی هست؟
این سؤال رو نميشه همينجوری جوب داد
بستگی به نيازت داره و امکانات
ساده ترين زبان و زبان پايه HTML ولی برای ساختن سايت های ديناميک نميشه ازش استفاده کرد چون يک زبان Client Side هستش يعنی تونايی اجرای دستور روی سرور رو نداره و ميشه باهاش خيلی ساده سايت های استاتيک ساخت

(۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۰۶:۵۵:۴۷)1nafar نوشته است: [ -> ]
نقل قول: Dedicated IP Address
این امکان مربوط به ادرس ip هست ، و ممکنه امکاناتش در بعضی از هاست ها متافاوت باشه ولی یه مورد ش این هست که شما میتونید فقط با ip خودتون وارد مدیریت هاست بشید ( از ورود افراد دیگه جلوگیری کنید )
این ربطی به لاگين کردن نداره اصلاً
DedicatedOP Address يعنی يک IP آدرس که فقط مختص شماست و هميشه ثابت هم هست
ممکنه خيلی جاها به درد بخوره از جمله زمانی که شما يه Dedicated Server داشته باشی
که روش Domain نباشه يعنی توی Register Server ثبت نشده باشه اون وقت به شما يه Dedicated IP ميدن که آدرس
سرورتون هميشه ثابت ميمونه و عوض نميشه