ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شمارش حجم دانلودی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من میخام یه برنامه واسه یه کافی نت بسازم که حجم دانلود کرده مشتری رو روی هم جمع کنه و بفرسته به سرور.
مشکلم اینجاست که حجم دانلود رو از کجا بفهمم.
چقدر دانلود کرده.
این راه ها به ذهنم رسید
1- حجم رو از لیبل اینترنت اکسپلورر بخونم که این فقط واسه موقعی کار میکنه که با ie دانلود کنن.
2- تغییرات درایو رو کنترل کنم که اینجوری حجم سایت های ویزیت شده هم محاسبه میشه
راهی نیست که بشه فقط دانلود فایل رو کنترل کرد؟
فکنم انتقال فایل از پورت 21 بود ، میشه رسیو این پورت رو کنترل کرد؟ درست نمیدونم حالا کدوم پروته
شما راه بهتری سراغ دارید بگید ممنون میشم
من فکر کنم یه چیز جالب در این مورد داشته باشم ولی فقط حجم دانلود رو نمی ده و کل حجمی رو که می گیره میده .
نوشته بودم یکیشو ولی پاک شده . دنبالش می گردم برات می ذارم .
خوب حجم فايل رو تو يه مسير مشخص بعد از دانلود حساب کن
میتونین یه پوشه بسازین و جای دانلودیها رو به اون پوشه تغییر بدین حجم اون پوشه میشه مقدار دانلودی
اگه هم میخواهین همه چی رو حساب کنین مثلا مقدار باندی که طرف مصرف میکنه واسه باز شدن صفحات دانلود ftp و ..... میتونی مقدار receive اونو محاسبه کنی
نقل قول: من فکر کنم یه چیز جالب در این مورد داشته باشم ولی فقط حجم دانلود رو نمی ده و کل حجمی رو که می گیره میده .
نوشته بودم یکیشو ولی پاک شده . دنبالش می گردم برات می ذارم .
آقا سهیل شما رسیو کل رو میگید ، من رسیو مربوط به دانلود رو میخام

نقل قول: خوب حجم فايل رو تو يه مسير مشخص بعد از دانلود حساب کن
آخه مشکل اینجاست که ممکنه فایل هر جایی دانلود شه حتی ممکنه توی فلش مموری باشه

نقل قول: میتونین یه پوشه بسازین و جای دانلودیها رو به اون پوشه تغییر بدین حجم اون پوشه میشه مقدار دانلودی
مبین جان منظورت از پوشه همون تنظیمات مرورگره؟
اگه اره ، ممکنه مشتری بیاد از دانلود منیجر استفاده کنه و جای دیگه ذخیره کنه
---------------------------------
من همین الان یه چیزی به ذهنم رسید ببینید عملیه؟
ما اگه کل رسیو رو منهای فایل های کش شده و تمپ های اینترنت کنیم فکر کنم به حجم فایل های دانلود شده برسیم درسته؟
یعنی اینجوری:
کد:
Downloads = allReceived - (Cach And TempraryInternetFiles)
خوب هرچي دانلود مي شه مگه كش نمي شه؟؟

به نظر من شما حجم تمام ريسيو رو محاسبه كني خيلي بهتره ، چون روش محاسبه حجم واقعي دانلود همين ريسيو هست و

تمام شركتهاي مخابراتي هم از اين روش براي سنجيدن ميزان دانلود استفاده مي كنن پس اشكالي نداره اگه شما هم همين كار رو بكنيد
هرچی دانلود شه میره توی temp و بعد از اتمام دانلود پاک میشه(فکر کنم)
آیا با دانلود منیجر هم که دانلود شه کش میشه؟
نقل قول: تمام شركتهاي مخابراتي هم از اين روش براي سنجيدن ميزان دانلود استفاده مي كنن پس اشكالي نداره اگه شما هم همين كار رو بكنيد
اونا چون دسترسی به کامپیوتر ها ندارند، ما که داریم
يه بابايي اگه بياد كافي نت و يه فايل به حجم مثلا 700 KB دانلود كنه بايد پول بابت دانلودش بده ولي مثلا اگه همون

بابا يه سايت كه همراه چندين فلش و تصوير و فايل صوتي و تصويري سنگين هست رو دانلود كنه چون مستقيما بر روي

دكمه دانلود كليك نكرده نبايد پولي بده!!
همینو بگو ، اما برای ما که بد نمیشه ما مینویسم پولمونو میگیریم
پس یه کاری بکن یه برنامه مدیریت دانلود بنویس مثل flashgetکه هم رو ftp و هم http مرورگر پیش فرض رو مانیتور کنه و اینجوری دیگه هر دانلودی با این برنامه انجام میشه و اینجوری میتونی حجم برنامه رو حساب کنی
(البته میتونی ie رو تنظیم کنی رو یه پوشه خاص و تقریبا تمامی دانلود نمجرها هم دانلودیهاشونو تو یه پوشه خاص قرار میدن که میتونین اونها رو هم مانیتور کنین اگر هم بخواهی بگی خب شاید طرف مسیر دانلود رو عوض کنه== این چه کافی نت در پیتیه که کاربرها به همه جای سیستم دسترسی دارن)
خوب یه کار دیگه هم می شه کرد
شما می تونی رسیوهای دانلود منجرها رو حساب کنی ( که راحت می شه)
برای اینترنت اکسپلورر هم می تونی از همون روشی که گفتی استفاده کنی .
صفحه‌ها: 1 2