ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شناسایی برنامه نصب شده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
تو شروع برنامم یه فرم گذاشتم که اتوران اجرا میشه
و توش یه دکمه نصب داره و یه دکمه اجرا
میخوام اگه برنامه تو سیستم نصب نبود فقط دکمه نصب فعال باشه و اگه نصب بود فقط دکمه اجرا
ممنون میشم کمکم کنین
برنامه های نصاب وقتی برنامه ای رو نصب میکنن تو رجیستری قسمت hkey_current_user بخش software یه پوشه به اسم اون برنامه میسازن و یه کلید به اسم اون برنامه مینویسن شما هم میتونین همچین کاری بکنین وقتی اون کلید چک بشه معلوم میشه که ایا برنامه نصب هست یا خیر
ممنون لرد عزیز
با کدوم برنامه نصاب میشه این کارو کرد؟میشه کمکم کنی ؟اگه بتونم با برنامه های ستاپ ساز اینکارو بکنم
هم مشکلم حل میشه
بازم ممنون
من با Tarma installer خيلي حال مي كنم . ستاپ كوچيك و سريعي مي سازه، كار شما رو هم راه مي ندازه.
یه نظر من Advanced Installer 4.4 بهترینه . فقط یه ذزه سخته . باید dll ها و کنترل ها رو خودت بندازی
سلام دی دی جان
ممنون از لطفت
ورژن برنامه رو میشه بگی سرچ کردم چندتا ورژن داره با توجه به اینترنت لاک پشتی شهرمون اگه بگی کدوم ورژن همونو دانلود میکنم
بازم ممنون از لطفت
سهیل جان از شما هم ممنون
سلام

Tarma Installer 2.99.2094

اميدوارم كمك كنه
سلام
ممنون دی دی جان
یه سئوال دیگه
تو کدوم قسمتش باید این کاری که می خواستم رو می تونم انجام بدم؟
ممنون میشم کمکم کنی
اکثرا به طور خودکار این کار رو انجام می دن
شما تو قسمت رجيستري مي توني يه مقدار به دلخواه داخل رجيستري ايجاد كني.

هر زمان كه برنامه نصب مي شه اين مقدار در رجيستري ثبت و در زمان حذف برنامه اين مقدار هم حذف مي شه. پس

خيلي راهت مي توني با استفاده از اين مقدار نصب بودن برنامه رو روي سيستم تشخيص بدي و كار مورد نظرت رو انجام بدي.
سلام
دی دی جان میشه یه نمونه کد یا آموزش اگه برات مقدوره واسم اینجا قرار بدی
راستشو بخوای من نتونستم کاری که گفتی رو انجام بدم
ممنون از لطفت
یکه تاز از شما هم ممنون
صفحه‌ها: 1 2