ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چطوری برنامه خودمان را آپدیت کنیم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
کد:
UrlDownloadToFile(nil, PChar('http://www.tsoft.home.ro/update.ini'), PChar('c:\sam.ini'), 0, nil)
من از همین کد استفاده کردم خیلی راحت فایل رو دانلود کرد از اینترنت
درضمن با صحبتهای جناب یکه تاز هم موافقم
(۲۲-آذر-۱۳۸۷, ۱۸:۵۳:۲۲)lord_viper نوشته است: [ -> ]
کد:
UrlDownloadToFile(nil, PChar('http://www.tsoft.home.ro/update.ini'), PChar('c:\sam.ini'), 0, nil)
من از همین کد استفاده کردم خیلی راحت فایل رو دانلود کرد از اینترنت
درضمن با صحبتهای جناب یکه تاز هم موافقم

نمی دونم چی بگم! امروز برا من هم جواب داد:
کد:
MsgBox URLDownloadToFile(0, "http://forum.iranled.com/problue/newreply.gif", "c:\newreply.gif", 0, 0)
ممکنه استفاده از Microsoft Inet بستر رو فراهم کرده باشه؟
آخه تا قبل از استفاده از Inet همین فرمان بالا رو بکار می بردم اما میزان Sent هیچ اضافه نمی شد.
یعنی فقط کنترل Microsoft Inet رو گذاشتی توی برنامه و فایل دانلود شد ؟

فکر نکنم وقتی هیچ استفاده ای از کنترلی نشه توی بقیه کارها دخالت کنه{به جز بعضی کنترلها که اکثرا مخصوص کارهای ظاهری اند}
(۲۳-آذر-۱۳۸۷, ۱۷:۴۱:۴۲)yeketaz نوشته است: [ -> ]یعنی فقط کنترل Microsoft Inet رو گذاشتی توی برنامه و فایل دانلود شد ؟

فکر نکنم وقتی هیچ استفاده ای از کنترلی نشه توی بقیه کارها دخالت کنه{به جز بعضی کنترلها که اکثرا مخصوص کارهای ظاهری اند}
نه منظورم این بود که بعد از چند بار دانلود با Inet که جمعه انجام داده بودم حالا شنبه صبح این تابع API هم جواب داد.

راستش این چیزی که گفتم یکم شبیه خرافاته ولی وقتی یه زمانی نتونستم با API دانلود کنم، چطور می تونم با خیال راحت تو برنامه ازش استفاده کنم؟ مگر اینکه علت دقیق کار نکردنش رو بفهمم.
بالاخره هرکاری یکم ریسک رو داره ولی از همین API استفاده کن به احتمال زیاد مشکل خاصی بوجود نمی یاد
من دو تا نمونه دیگه پیدا کردم که خیلی خوب کار میکنن

خودت تستشون کن ببین کدوم بهتر تره !
سلام
برنامه رو به چند قسمت تبديل کردم و حجم فايل اجرايي دقيقا نصف شد.
سه تا dll و يک ocx
اما حالا يک مشکل دارم.
من تمام UserControl ها رو به يک OCX تبديل کردم و تو پروژه ازش استفاده کردم.
وقتي که اين OCX رو Make ميکنم بايد دوباره به پروژه اضافش کنم و پروژه رو هم Make کنم و الا با خطاي زير مواجه ميشم:
کد:
Run-time error '339':
Component 'ENControls.ocx' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid
يعني اگه کاربر بخواد OCX رو Update کنه حتما بايد EXE رو هم Update کنه. اينجوري بر مي گردم رو خونه اول!
شوربختانه با فايل هاي dll هم همين مشکل رو دارم!
ميفرماييد چيکار کنم؟؟؟
برو به Project Properties يوزر کنترل بعد سربرگ Component بعد از قسمت Version Compatibility گزينه Binary Compatibility رو انتخاب کن و از قسمت پايين آخرين ورژن کامپننتت که کامپايل کردی رو انتخاب کن و دوباره کامپوننت رو کامپايل کن.
خیلی ممنون crazyfull جان. مشکلم با این راه حل درست شد.

آقا من موندم این URLDownloadToFile چه خاصیتی داره که وقتی تو پروژه اصلی ازش استفاده می کنم کار نمی کنه ولی وقتی همون کد رو از توی پروژه اصلی کپی می کنم تو یک پروژه جدید کار می کنه (یعنی خروجی تابع صفر میشه)

هم اعلان تابع رو عینا کپی می کنم هم اون کدی رو که از تابع استفاده می کنه.
یعنی کدها دقیقا یکی هستند ولی توی پروژه اصلی جواب نمیده.

حتی یک فرم به پروژه اضافه کردم و تعیین کردم که بجای Sub Main از Form1 اجرا شه و کد رو توی Form_Load نوشتم اما باز هم کار نکرد!!!

خروجی تابع بجای عدد صفر میشه 2146697211 منفی

حالا اینو چیکار میشه کرد؟
-----------------------------
یک ساعت بعد...
تو پروژه خشک و خالی هم دیگه جواب نمیده!
تو دلفی هم جواب نمیده!
هر مرگی هست از ویندوزه.
صفحه‌ها: 1 2