سلام دوستان
چجوری میشه متن انتخاب شده (سلکت شده) رو در هر جای ویندوز توسط برنامه نمایش داد . یعنی وقتی کاربر متنی رو در هر جایی از ویندوز انتخاب کرد بطور خودکار توسط برنامه متن انتخاب شده را نمایش دهد
من یک سورس کد آماده کردم که محتویات هر پنجره ای را در برنامه نمایش میده ولی میخوام برنامه جوری عمل کنه که متن انتخاب شده را فقط نمایش بده نه کل متن
دوست عزيز برنامه شما فقط از Memo نت پد متن مي گيره و يا تو اون پيست مي كنه، من تا بحال چنين برنامه اي ننوستم اما سعي مي كنم كه كد مورد نظرت رو برات بنويسم.
با اين كدي كه به برنامت اضافه كردم، از هر پنجره اي كه بخاي فقط متن انتخاب شده رو مي توني نمايش بدي، من رو نت پد تنظيم كردم، موفق باشي.
P.Bayat جان از کدی که برای استفاده گذاشتی متشکرم
P.Bayat اگه من بخوام متن انتخاب شده را از داخل internet explorer انتخاب کنم بجای notepad باید چی جایگزین کنم؟ ممنون میشم از جوابت
این یه sdk هست برای دلفی که شما میتونین چیزی شبیه به babylon بسازید یعنی هر جایی هر متنی رو سلکت کنین اون متن به طور خودکار شناسایی میشه
lord_viper جان این فایلی که پیوست کردی اجرا نمیشه اگه ممکنه مجددا فایل رو پیوست کن اگه با سورس برنامه باشه که چه بهتر
دوست عزيز من يه برنامه كوچيك نوشتم كه با اجرا اون و انتخاب متن در هر پنجره اي اون رو دريافت مي كنه و نمايش مي ده اما تو IE و FireFox عمل نكرد، من وقتم خيلي خيلي كمه اين برنامه ها رو هم تو اداره برات نوشتم اگه يه كم ور بري مي توني تو IE و FireFox هم كاري بكني كه عمل بكنه. البته اگه وقت بكنم خودم برات درستش مي كنم.
كوچيك شما پيمانQuestion
سلام دوست خوبم اين هم برنامه اي كه خواستي من تمام سعي خودم رو با كمبود زماني كه داشتم كردم اين برنامه از متوسط به بالاست البته به نظر خودم شايد به نظر شما اينطور نباشه. با اين برنامه در هر برنامه اي متن كپي شده را با زدن F8 كپي مي كنه. تو همه مرورگرها هم امتحان كردم كار مي كنه.
موفق باشي.