ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال فایل در مسنجر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
(۲۱-آذر-۱۳۸۷, ۰۱:۰۲:۰۳)saeid12 نوشته است: [ -> ]
نقل قول: سلام.
لطفا winsock رو پیشنهاد نکنید. وقتی ما تو خود یاهو مسنجر از این کامپوننت استفاده میکنیم پس مسلما به فکر بنده هم میرسه مستقیما از خود winsock کمک بگیرم. ولی من میخوام از امکان ارسال فایل خود یاهو مسنجر کمک بگیرم.
اگه بغیر از وینساک این کارو انجام دادی ما رو هم خبر کن...
سلام.
آقا سعید بهت اخطار میکنم این قدر اسپم پست نکن.
از زیر خاک پا شدی اومدی تو یه فروم حرفه ای و ادعاتم میشه.

مبین جان دستت درد نکنه. خیلی کامله. برم روش کار کنم ببینم فایل ارسال میشه یا نه.
نقل قول: سلام.
آقا سعید بهت اخطار میکنم این قدر اسپم پست نکن.
از زیر خاک پا شدی اومدی تو یه فروم حرفه ای و ادعاتم میشه.
سلام
مثل همیشه باز حرف منو اشتباه فهمیدید یا من اشتباه گفتم تو تایپیک قبلی هم (http://forum.iranled.com /showthread.php?tid=10858&page=2 ) گفتم من اددا نمیکنم بلعکس اصلا از همه خنگ ترم من فقط گفتم اگر بغیر از وینساک روشی پیدا کردید به ما هم بگید تا ما هم استفاده کنیم .
نمیدونم این کجاش اددا ست.؟؟؟
اگه نمیخواهی از winsock استفاده کنین میتونین با استفاده از پروتکل http به خود سایت یاهو وصل بشین و از اون طریق بیاین تو چت که از محاسنشم اینه که بوت نمیشین ولی با این تغییرات جدید یاهو که session ی شده و صفحه ورودش خیلی scure شده ایجاد ارتباط از این طریق خیلی سخت شده
سلام.
آقا سعید سعی کن پست هات بار علمی داشته باشه. خوب تازه واردی و هنوز قوانین سایت دستت نیومده.
لازمه بگی اگه روشی پیدا کردی مارو هم خبر کن؟ مسلمه که اگه روشی موجود باشه حتما در این جا ذکر میکنم. این پست ها تاپیک ها رو شلوغ و از مسیر اصلی منحرف میکنه.
سلام اگه میشه هرچی سورس ارسال فایل در یاهو رو دارید بذارید ما هم دانلود کنیم هر چند سخت باشه
این سورس فایل ترنسفر با یاهو مسنجر که با پروتکل 15 و ssl هست

[attachment=4659]
اين سورس نياز به آپديت داره و قديمی شده
این سورس قدیمی هست ولی هنوز کار می کنه فقط یک مشگل کوچیک داره اونم اینکه وقتی فایل رو سند می کنه فقط پنجره pm به همراه فایل باز می شه و زمانی که طرف فایل رو ذخیره می کنه ما بقی فایل ارسال نمی شه. مشگلش همینه و گرنه کاملا درست هست و تا زمانی که یاهو پروتکل 15 رو ساپورت کنه این هم کار می کنه.
نويسنده اين مثال DaZZa هست
خوب معلومه بايد پجره pm باز بشه خود ياهو هم به همين شکل فايل سند ميکنه
مشکل اين سورس اينه که اصلاً نميتونه فايل بفرسته يا بگيره
صفحه‌ها: 1 2