ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راهنمايي در مورد اثر AVR روي مدار مجاور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام :
من يك مدار با ATMEGA32L ساخته ام كه شامل يك گيرنده RF نيزهست . وقتي كه اين مدار را در مجاورت يك مدار كنترلر ، در حالي كه تغذيه هر دو با هم مشترك است قرار مي دهم گاهي اوقات موجب از كار افتادن كنترلر مي شود . به طوري كه با قطع و وصل مجدد منبع تغذيه مدار كنترلر به كار مي افتد . ميكرو مدار كنترلر احتمالا از نوع PIC مي باشد ولي روي آن مخدوش شده است .
براي حل اين مشكل از يك ترانس جداگانه براي برد خودم استفاده كردم و مشكل به كلي حل شد . لطفا راهنمايي كنيد كه علت چيست ؟
به نام خدا

با سلام خدمت شما دوست عزيز

با توضيحاتي كه فرموديد احتمالا مدار تغزيه شما قدرت كافي براي تامين جريان مورد نياز براي هر دو مدار را ندارد.
بهترين كار اين است كه يا منبع تغزيه خود را عوض كنيد ، منبعي كه بتواند جريان بيشتري را تامين كند نه ولتاژ ، يا اينكه به قول خودتان از دو منبع تغزيه جدا از هم استفاده نماييد.
پيروز باشيد.
نه دوست عزيز ، مشكل از جريان نمي تواند باشد چون خروجي كنترلر ميتواند تا يك آمپر جريان بدهد در حالي كه جريان مصرفي مدار من 50 ميلي آمپر است . وقتي كه من مدارم را به كنترلر وصل مي كنم مدار كنترلر ( گاهي ) هنگ ميكند نه مدار من ( كار خودش را انجام مي دهد ) .
این مدار رو به مدارتون اضافه کنید و ببینید باز هم همون مشکل پیش میاد؟
به نظر من هم احتمالا مشکل فرکانسی دارید که آقای ilgar فیلتر پیشنهاد کرده؟
ار باتری برای تغذیه هردو استفاده کن ببین بهت جواب میده؟
میدونید اون پستا مال چه زمانی بود؟ مطمئناً تا حالا مشکل حل شده!

البته مداری که من پیشنهاد کرده بودم فیلتر نبود بلکه مداری بود که جریانهای لحظه ای بالا رو تأمین میکرد. ولی الآن که دوباره پستو خوندم متوجه مساله ای شدم که خودم چندی پیش باهاش مواجه شدم.
راه حل مساله همون بود که خودشون گفتن یعنی مستقل کردن ترانسها.
وقتی هر مداری جریان خودشو از یه ترانس مشترک میکشه تو یه ترانس واحد باعث افت ولتاژهای مربوط به خودشون میشن و این ولتاژها تو ثانویه ترکیب میشن و مشکل پیش میارن.

بله باتری جواب میده.