ايران ويج

نسخه‌ی کامل: جاسوس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان سلام
يه سوال داشتم‌ :

آيا دوستان ميدونيد كه چطور ميشه كارهاي Explorer رو زير نظر گرفت ؟؟ منظورم اينه كه بشه زماني كه عملي در ويندوز انجام بديم مثل اجراي يه فايل و مثلا از اجراي يه برنامه بتونيم جلوگيري كنيم يا اونو به تاخير بندازيم ؟
فكر كنم زير نظر گرفتن كارهاي ويندوز شايد آسون باشه شايد از تكنيك Hook اما جلوگيري از اجراي اون يا به تاخير انداختن اون چطور انجام ميشه ؟ :?

من خيلي تو نخ اين هستم . :roll: :roll:

قربان بروبچ
یه روش StartUp بود که تمام فایلهای Exe رو با یه برنامه دیگه باز می کرد مثلا شما هر وقت رو BMP کلیک کنی Paint باز می شه این هم هر وقت روی EXE کلیک کنی برنامه شما باز می شه
سلام عزيزم .
خوب با همون هوك ميشه بعد از اينكه ميسيجي دريافت كرد اگه برابر با خاسته شما بود از اجراي ادامه كار صرف نظر كرد . سورسو همون قسمتو ميزنم تو همين تاپيك . قوربونت برنم .
ممنون ميشم اگه بزني ! :wink:
تو محيط داس خيلي راحت ميشد اينكارو كرد ولي تو ويندوز نميدونم چطور ميشه . مثلا اين ويروس كشها يه مورد ديدم هر فايلي باز ميشد بلافاصله پيام ميداد كه مثلا فلان فايل باز شد . خيلي دلم ميخواد بدونم چطور ميشه اينكارو كرد.
دقيقا اشكان جان . منم دنبال يه همچين چيزي ميگردم كه البته به محضي كه پيداش كردم خبر ميدم :roll:
ha_60 نوشته است:یه روش StartUp بود که تمام فایلهای Exe رو با یه برنامه دیگه باز می کرد مثلا شما هر وقت رو BMP کلیک کنی Paint باز می شه این هم هر وقت روی EXE کلیک کنی برنامه شما باز می شه

هادي جان راهي كه گفتي جالب بود ولي ميخواستم بدونم با اين كار Explorer حذف نميشه !
منظورم اينه كه ديگه هيچ فايلي نمي تونه تو Explorer باز بشه يا نه ؟؟؟؟ :?
Mamad2003 نوشته است:
ha_60 نوشته است:یه روش StartUp بود که تمام فایلهای Exe رو با یه برنامه دیگه باز می کرد مثلا شما هر وقت رو BMP کلیک کنی Paint باز می شه این هم هر وقت روی EXE کلیک کنی برنامه شما باز می شه

هادي جان راهي كه گفتي جالب بود ولي ميخواستم بدونم با اين كار Explorer حذف نميشه !
منظورم اينه كه ديگه هيچ فايلي نمي تونه تو Explorer باز بشه يا نه ؟؟؟؟ :?
والا من كه نفهميدم چي مي گي ولي اگه منظورت اجراي برنامس برنامه شما بايد اون فايل exe رو اجرا کنه