ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کد صفحه کلید سونی اریکسون
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلامRolleyes
نمیشه به گوشی های سونی اریکسون هم برنامه داد که هر بار صفحه کلید قفل میشه کد(رمز) بخواد تا بشه بازش کرد؟؟( مثل نوکیا)Exclamation
من ديدم گوشي رو فلش مي كنند و اين قابليت رو هم بهش اضافه كردن .
آخه من از موبایل فروشه پرسیدم میگه نمیشه....
من كه ديدم رو K750 و w810 گذاشته بودن .

البته بايد ريسك فلش شدن گوشي رو بپزيريد كه خوب هيچي نيست .

نقل قول: آخه من از موبایل فروشه پرسیدم میگه نمیشه....
دنياي الكترونيك هيچ چيز نشد نداره .

MP4 پلاير و دوربين ديجيتال و ... رو فلش و كرك كردن و خيلي قابليت هاي جالب اضافه كردن .
موبايل كه جاي خود داره .
سلام من یه نرم افزار دارم که باهاش می تونی فایل هاتو مخفی کنی و پسورد بزاری در ضمن میشه روی خود برنامه هم پسورد گذاشت چیز جالبی اگه خاستی بگو تا برات بزارمش.
نرم افزار برای قفل کردن گوشی اریکسون وجود نداره اما با پچ میشه این کارو کرد.
دوست من هم k800 داره و پچ رو نصب کرده اما میگه گوشی هنگ می کنه

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=22168&page=2

http://forum.gsmaria.com/showthread.php?t=457&page=2
محسن جون نوشته است:سلام من یه نرم افزار دارم که باهاش می تونی فایل هاتو مخفی کنی و پسورد بزاری در ضمن میشه روی خود برنامه هم پسورد گذاشت چیز جالبی اگه خاستی بگو تا برات بزارمش.
نيكي و پرسش ؟
برنامه قفل گذاری با فرمت جاوا
قابلیت ها:
Unzip
New java file manager Mini Commander 2.4
features:
*Cut /copy
*opens txt/audio/video/images files
*Also opens zip files
*you can also customize fonts/colors/windows of the program
قفل منو براي بعضي مدل هاي سوني ار... هست. يه پچه كه بايد با باكس (SeTool) بزنن رو موبايل. فلش هم نميخواد. شانسي هم هست. يعني شايد بگيره شايد نگيره ( نميدونم چرا. شايد برا ورژش باشه ). ولي تا حالا نديدم كسي بگه كه گوشيش قفل ميكنه. ميشه هم دوباره با باكس برش داشت (بدون فلش).
عجب غلطی کردم سونی اریکسون گرفتم...آخه فوضول سر گوشیم خیلی دارم...قبلا که نوکیا بود همیشه کد داشت...حالا دیگه ...
(۲۴-آذر-۱۳۸۷, ۱۴:۲۸:۱۴)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]قفل منو براي بعضي مدل هاي سوني ار... هست...

K850سونیه...میشه یا نمیشه؟؟!!که میگین برای بعضی مدلهاست..
نه. يعني من ندارم. شايد باشه.
صفحه‌ها: 1 2