ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارتباط پورت سریال با میکرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[/size][b]میخواهم برنامه ای را که در باسکام نوشته ام را از طریق پورت سریال به میکرو بفرستم . از محیط امولاتور باسکام و یا هایپر ترمینال ویندوز نمیشود .

یعنی میخواهم هم بخواند و هم بنویسد . مدار راهم درست بسته ام . برنامه هم در زیر آورده ام .
البته تنظیمات باود را هم در برنامه(زیر) و در باسکام انجام داده ام . پایه 2 از پورت به پایه 14 و پایه 3 پورت را هم به پایه 13 max232 متصل نموده ام .

پایه های rx و tx میکرو را هم به ترتیب به 12 و 11 ای سی max232 وصل کرده ام .
خازنها را هم 1 میکروفارادی قرار داده ام .
محیط امولاتور را که باز میکنم اصلا به میکرو هیچ چیز ارسال ویا حتی دریافت نمیکند . و ارتباط کامپیوتر از طریق پورت سریال با میکرو برقرار نمیشود .

با هایپر ترمینال هم همین است .
پورت و سایر اتصالات سالم هستند.
باید چه کار خاصی را انجام بدهم تا این ارتباط برقرار شود و وقتی که شد چه علایمی دارد ؟
البته در محیط باسکام بعد از کامپایل از طریق امولاتور (شبیه ساز) انجام میشود ولی در موقع بستن مدار در واقعیت ارتباطی بین کیبرد و مدار برقرار نمیشود.
کد php:
$regfile "m16def.dat"
$crystal 1000000
$baud 
9600
Config Lcdpin 
Pin Db4 Portb.4 Db5 Portb.5 Db6 Portb.6 Db7 Portb.7 Portb.3 Rs Portb.2
Config Lcd 
20 4
Dim A 
As String 50
Dim Pice 
As String 50
Dim L 
As Byte
Dim W 
As Byte
Dim X 
As Byte
Dim Y 
As Byte
Dim I 
As Byte

Do

Cls
Home
Input 
"INPUT TEXT THEN PRESS ENTER :" A

'A = "abolfazl is good"
L = Len(a)
For W = 1 To L
Pice = Mid(a , W , L)
Y = 16 - W
For I = 1 To Y
X = 16 - I
Locate 1 , X
Lcd Pice
Incr X
Locate 1 , X

Lcd " "

Waitms 5
Next
Next
Waitms 5

Loop
 End 
'end program[size=medium]
[/b]
من بسکام کار نکردم...ولی با کدویژن بیشتر وقتها دلیل این مدل جواب ندادن مدارم این بود که از com1استفاده میکردم ولی توی تنظیمات ترمینال یادم میرفت com1ش کنم. یعنی توی تنظیمات com2 بود ولی اتصالاتم com1 .....
سلام
این موارد رو چک کنید:
1- میکرو با کریستالی که در برنامه نوشته اید کار کند ( فیوز بیت مربوط به کریستال رو روی کریستال خارجی تنظیم کنید)
2- خطا با استفاده از کریستال ساعت صفر است
3- همون طور که دوستان گفتند شماره پورت درست باشد
برنامه را تغییر دادم .

برنامه باسکام
برنامه بیسیک
در برنامه بیسیک فرمی را طراحی کردهام که یک ال ای دی ، را با فشردن

دکمه های اعداد 0 و 1 کیبرد ، led روشن و خاموش گردد . البته میخواهم خروجی با پورت سریال روی میکرو انجام شود .

برنامه باسکام را که نوشتم نمیدانم چرا فرمانی از پورت سریال نمیگیرد .
البته باود میکرو را از طریق باسکام روی 9600 گذاشتم .
ارتباط فرم و میکرو چه گونه باید از طریق پورتو هر دو برنامه بیسیک و باسکام چه طوری برقرار میشود .
کدام برنامه ها باید اصلاح شوند .
طریقه بستن آی سی max232 هم به شکل زیر است .
اگر نمونه تست شده سادهای هم در این مورد سراغ دارید لطفا بفرمایید .
تصویر اتصال max232
در محیط نویزی مقدار باود فرق میکند مثلا من با باود پایین جواب خوبی گرفتم واینکه توی ترمینال چیزی تایپ نمیشه رو میتونی جای rxوtx رو عوض کنی نتیجه رو ببینی
فهمیدم مشکلتون چیه
میکرو تو فرکانس 1مگ نمیتونه باوود 9600 داشته باشه و باید 2400 بزارین
من قبلا مقدار باوود هارو به صورت عملی بافرکاس های مختلف تست کردم