سلام چرا مموري
من لينوكسهاي ديدم كه از طريق سي دي بوت ميشن بدون نياز به هارد ديسك و نصب.
تنظيمات سيستم عامل هم تو يه فلاپي يا جاي ديگه ميشد ذخيره كرد
ويندوز هم تحت سي دي بدون نياز به نصب هست برو سي ديشو بخر اون كه بهتره
سلام امین جان
اینهای که فرمودن رو خبر دارم با لینوکس ناپیکس (knopix) کارکردم و هر وثت لینوکس لازمم بشه باسی دی اون کار میکنم
ولی می خواستم یه همچین چیزی رو فلش مموری داشته باشم آخه نمیشه سی دی رو گذاشت تو جیب ولی فلش مموری رو میشه گذاشت.(بازم این شکلک ها دم دست نیستن )
تونستم ایکس پی لایو رو فلشم درست کنم با یه آنتی ویروس مک آفی ولی نتونستم فلشم رو بوتیبل کنم که اگه سیستمی ایراد داشت با فلش مموری بوتش کنم و ویندوزی که روی فلشم هست رو توش نصب کنم (چی نوشتم آخر انشا شد)
سلام عزیزم
یعنی اینکه ویندوز روی فلش مموری باشه اماده منم میخواستم همچین کاری کنم یه سری قواعد داره یه فایلهای هست تو این سی دی
الان من یه لینوکس گرفتم فقط تحت سی دی کار میکرد الان میرم تست میکنم بیبینم تحت فلش دیسک (مموری) میتونم اینکارو انجام بدم یا نه؟
هین الان تستش میکنم خبرشو بهت میگم
سلام
اقا ما تست کردیم جواب نداد الان به یه روش دیگه دارم میرم اگر جواب داد بهت میگم
دوباره باید سیستم را ریسیت کنم
سلام
ببخشید دیشب خوابم رفت به روشهای گوناگونی رفتم جواب نداد باز باید تست کنم راهی پیدا کردم حتما بهت میگم.
موفق باشی
سلام
برو این سایت اینکارو بهت اموزش داده 100 درصد جواب میده
اموزش قدم به قدم بصورت ثصویری
اینم لینکش
http://www.softgozar.com/WebPage/News.aspx?Id=339
چیز نشد وجود نداره
موفق باشی
دستت درد نکنه امین جان
شرمنده کردی
ویندوزی که از رو flash بوت میشه فرق میکنه و اینکه m.b شما هم باید boot از رو flash رو ساپورت کنه و برای ریختن ویندوز روی flash احتیاج به یه برنامه جانبی دارین
سلام
تو اوبونتو 9.04 یه گزینه اضافه شده برای نصبش رو فلش مموری !
اگه با لینوکس مشکل نداری بهترین کار فکر کنم همین باشه .
فقط همونطور که lord_viper چند بار گفتن ، باید مادربرد از بوت رو فلش پشتیبانی کنه ؛ (که اگه سیستم قدیمی نباشه پشتیبانش میکنه.)
سلام
تو لنوکس سوزا چطور؟
اگر همچین قابلیتی هست نصب میکتم
سلام
فکر کنم تمام لینوکس ها رو بشه نصب کرد رو فلش مموری ، مطمئن نیستم !
روش کار اینه که فلش مموری رو تبدیل یه پارتیشن لینوکس میکنید اول ، وبعد نصب میکنید ، (که یکم دردسر داره)
ولی اینی که گفتم تو خود اوبونتو چنین گزینه ای داره ، و نیاز نیست دستی تبدیل کنید.
سلام.
من یک بار اومدم یه لب تاپ که vista بود رو xp کنم و ویندوزمو قبل از اینکه با Nlite درست کنم و درایور ساتا رو به اون اضاف کنم هارد رو نشناخت ولی فلشم که توش بود شناخت منم گیج شدم روش خیلی قشنگ xp نصب کردم.فقط چیزی که هست ممکنه این ویندوز روی مادربردهای دیگه جواب نده.
اونجوری که pebuilder ادعا کرده اونم باید بتونه اینکارو بکنه ولی من تست نکردم.