يوزر من localadmin هستش و تو يه دامين هستم
مي خواستم ببينم ميشه با اين يوزر كاري كرد كه بشه تعريف كرد مثلا فلان كاربر بتونه از يه كامپيوتر استفاده كنه يا دسترسي به اينترنت رو بديم؟
يا يه يوزر locale ديگه درست كنيم كه بتونه مثلا تو كامپيوتر فلان كار كنه
البته منظورم اينه كه يوزري كه ساخته ميشه local باشه نه اينكه يه يوزر تو خود كامپيوتر ادمين باشه چون اين كارو ميشه انجام داد
البته من دسترسي به سرور رو ندارم و فقط يوزرم local هستش
كسي اطلاعاتي در اين زمينه نداره؟
یعنی هیچ کی نظری هم نداره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا ايوالا - تو اين فروم به اين قديمي و بزرگي هيچ كي حتي اطلاعاتي يا نظري در اين مورد نداره!!!!!!!!!!!
سلام
خوب هستيد
وقتي شما ميگيد لوكال ادمين يعني ادميني كه به فقط به يك كلاينت ( در حوضه اون كلاينت ) قدرت ادميني داره . اين موارد ذكر شده جز موارد كاري ادمين دومين است كه دسترسي ادميني به تمام دستگاه ها و همچنين دومين رو داره و ميتونه تغييرات كلي توي دومين بده و قانون گذاري براي دومين ( و لذا كلاينت هاش) توسط اين ادمين انجام ميشه . پس در كل جواب شما بصورت كلي نه است .
اميدوارم كمك كنه
دوست عزیز یوزر من لوکال ادمین هستش و من به تمام کامپیوترها دسترسی دارم و فقط دسترسی به سرور ندارم و باید بگم لوکال ادمین یوزری هستش که میتونه کارشو تو همه کامپیوترها(حدودا 2500 تا کامپیوتر) به صورت ادمین انجام بده
و تمام یوزرهایی که دامین هستن در سرور ذخیره میشن
من دسترسی به هر کاری اینجا دارم ولی اینکه راهی است که دسترسی کاربری رو کم یا اضافه کرد نمیدونم میشه یا نه
چون حداقل کاری که باید انجام بشه اینه که یه ویندوز سرور داشته باشم
ولی اگه با یه باگ همچین کاری صورت بگیره چی میشه !!!!!!!!!!
خوب دوستان عزيز بايد بگم اين پست رو من خيلي وقت پيش دادم و چون اطلاعاتم يكم آپديت شد خواستم حرف هامو تصحيح كنم
اول اينكه يوزر لوكال همون طور كه دوستمون گفت به يه كامپيوتر محمدود ميشه
پس فايده اي نداره
چون ساخت يه يوزر ادمين لوكال تو يه كامپيوتر در عرض شايد 1 دقيقه انجام ميشه
به شخصه خيلي دنبال ساختن يه يوزر دامين ادمين بودم ولي هنوز راهي پيدا نكردم
گرچه يوزر و پسورد سرور اكتيو دايركتوري رو دارم ولي اين كار يه مقدار ريسك توشه كه اگه قضيه 3 شه يعني
بايد با همه چي خدافظي كرد!!!!!!!!!!
(۲۶-آذر-۱۳۸۷, ۱۱:۴۱:۳۶)Scorpion نوشته است: [ -> ]نه نداريم
پس شما هم در جريان باش دوست عزيز كه ساخت يوزر لوكال امكان پذيره
هك پسورد دامين از طريق broutfoce امكان پذير است :-)
البته بعد از تست كامل خبرتون ميكنم