ايران ويج

نسخه‌ی کامل: استفاده کردن از دستورات sql در c#
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بچه ها من یه پروژه دارم می خوام تو برنامه به وسیله دستورات sql اطلاعات هر فیلد از دیتا بیس (sql) را داخل هر textbox قرار بدم خواهشا هرکی بلده کمکم کنه
سلام
می تونی کنترلهات رو به دیتابیس بایند bind کنی
;-)
عزیز تو باید مقدمات ado.net رو بدونی و بعد کد نویسی کنی
سلام. من دستور چاپ در c#را میخواهم ودستور که بتوانیم نام کاربری و رمز عبور را بنویسیم
سلام
من چند وقت پیش یه پروژه تو همین مایه هایی که میگی نوشتم .
یعنی عملهای insert-update-delete رو از طریق TextBox انجام میده .
اگه میدونی واقعا ضروریه بگو برات آپلود کنم .
به این صورت عمل کنید که یک datarow جدید new میکنی مقادیر مورد نظرتون رو تو اون میریزی سپس datatable رو هم که قبلا ایجاد شده با اونها مقدار دهی مجدد میکنی و اون رو بوسیله دیتا اداپتور اپدیت میکنی البته قبلا دستورات insert , update,delet را هم به دیتا اداپتور اضافه میکنی ( با دستورsqlcommandbuilder)
اگه مشکلتون حل نشد بگید پروژه رو براتون اپ کنم متاسفانه اینجا vs2008 ندارم خواستید بگید براتون تو خونه مینویسم میارم
(۱۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۱۰:۵۸)red11011 نوشته است: [ -> ]به این صورت عمل کنید که یک datarow جدید new میکنی مقادیر مورد نظرتون رو تو اون میریزی سپس datatable رو هم که قبلا ایجاد شده با اونها مقدار دهی مجدد میکنی و اون رو بوسیله دیتا اداپتور اپدیت میکنی البته قبلا دستورات insert , update,delet را هم به دیتا اداپتور اضافه میکنی ( با دستورsqlcommandbuilder)
اگه مشکلتون حل نشد بگید پروژه رو براتون اپ کنم متاسفانه اینجا vs2008 ندارم خواستید بگید براتون تو خونه مینویسم میارم

لطفا دستور آپدیت کردن توسط آداپتور رو بنویسید .

ممنونم.
کد:
Byte[] blob = null;
FileStream fs = null;
const string sConn = "server=(local);Initial
Catalog=Northwind;UID=ctester;PWD=password";
try {
SqlConnection conn = new SqlConnection(sConn);
SqlCommand cmd = new SqlCommand("SELECT Picture FROM Categories WHERE
CategoryName='Builder'", conn);
cn.Open();
SqlDataReader sdr = cmd.ExecuteReader();
sdr.Read();

blob = new Byte[(sdr.GetBytes(0, 0, null, 0, int.MaxValue))];
sdr.GetBytes[0, 0, blob, 0, blob.Length);
sdr.Close();
conn.Close();
fs = new FileStream("c:\\Builder.doc", FileMode.Create, FileAccess.Write);

fs.Write(blob, 0, blob.Length);
fs.Close();
} catch (SqlException e){
Console.WriteLine("SQL Exception: " + e.Message);
} catch (Exception e) {
Console.WriteLine("Exception: "+ e.Message);
}
textbox1.DataBindings.Add("Text",DataTable,"sName");Injoorie. vase onayi migam k hanooz moshkel daran