ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یک درخواست از مدیر انجمن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
از دوستان خوبم یک خواهشی دارم
من فقط یک درخواست به مدیر انجمن دادم خواهش می کنم بحث را ادامه ندهید زیرا نمی خوام دوستی بین همه ی ما خدای ناکرده خدشه دار بشه.

با احترام
من گفتم از فلسطين دفاع نکنيم و چون بايد از اسرائيل دفاع کنيم ؟
ايران خودش هزار جور مشگلات داره خيلی زرنگ باشه بتونه خودش رو اداره کنه نيازی نيست ما از کشوری دفاع کنيم اونها خودشن دولت دارن
البته کریزی جون ما اگه از اسلام دم میزنیم نباید همش به فکر خودمون باشیم .......

اگه مثلا این قضیه واسه ما اتفاق افتاده بود مطمئنا ا ز همه انتظار کمک داشتیم .......برای مثال این عرب ها که اصلا کاری به کار فلسطین و لبنان ندارن ..........ایا تو کشورشون مشکلات نیست ............میبینیم که همه هم ازشون متنفر هستن .............

اون مشکلاتی هم که توی مملکت هست گفتم بیشتر به خاطر حزب بازی ها و باند بازیهاست که مثلا فلانی نمی خاد فلان رئیس جمهور پیشرفت کنه می زنه کار هاشو خراب میکنه ...........شاید یه خورده دیکتاتوری بتونه مردم ما رو منظم کنه ............چون گفتم دولت در واقع همون اعضای ملت هستن .......ملت که درست بشه دولت هم درست میشه قطعااااااااااااااااااا

پس بهتره مسائل داخل رو به کمک به کشور های دیگه ربط ندیم ........

مطمئنا ایران به نفعش نیست که امریکا و اسرائیل تو منطقه باشن ..........پس یه طوری می خاد مانع پیشرفتشون بشه .........حالا ممکنه بعضی موقع ها هم امار کمک به کشور های دیگش از کمک به کشور خودش کمتر بشه !!!
منم می خوام ادامه ندم ولی خوب وقتی یکی جواب می ده ما هم باید جواب بدیم(ملایمت آمیز)

آفریقایی ها هم دولت دارن اصلا کل دنیا برا خودشون دولت دارن یعنی ما باید بی تفاوت باشیم

مشکلات خوده ایران بجاش و بیرون ایران هم به جای خود

فرض کن دارن دوستت رو می زنن بعد شما می شینی یارو رو لت و پار کنن بعد بگی خودش

زور داره،خانواده داره...

یا فرض کن حمله شد به ایران بعد ما انتظار نداریم بقیه کمکمون کنن؟

یا مثلا زلزله می یاد،خوب خیلی از کشورها کمک می کنن،یعنی خودشون مشکل ندارن

خوب معلومه که دارن ولی مشکلات داخل با خارج جداست

------------------------------

ببخشید من پست آقا سعید رو ندیدم
به خاطر نقض قوانین سایت این تاپیک قفل شد
صفحه‌ها: 1 2