ايران ويج

نسخه‌ی کامل: IranVig Ps
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه ي دوستاني كه دارن اينو مي خونن . ميخواستم يه دعوت به همكاري بدم تا يه ps بنويسيم . با توجه به برنامه نويسايي كه تو اين سايتن فك كنم پي اسي بشه كه تا حالا كسي ننوشته . لطفا جواب بديد . مرسي . مخلصه همتون .
من ميگم که چطوره يه دوره مقاله نويسی بزاريم به جای پی اس. اين همه ريخته بس نيست؟
پی اس قلی يا اکرم يا صادق يا هر چی دلت ميخواد به جاش بشين يه راهی پيدا کن که ديگه پی اس کاربردی نداشته باشه ، امير جان چند وقت پيش يه برنامه گذشته بود که قرار بود اين کار رو بکنه خيلی با اين فکرش حال کردم ولی هيف که ادامه نداد
حالا بازم ميخوای پی اس بنويسی؟
فکر ميکنم ترجمه کردن يه مقاله که به درد همه بخوره بهتر باشه تا نوشتن يه پی اس که جز مردم آزاری چيزی توش نيست

موفق باشی
pouria_amid نوشته است:من ميگم که چطوره يه دوره مقاله نويسی بزاريم به جای پی اس. اين همه ريخته بس نيست؟
پی اس قلی يا اکرم يا صادق يا هر چی دلت ميخواد به جاش بشين يه راهی پيدا کن که ديگه پی اس کاربردی نداشته باشه ، امير جان چند وقت پيش يه برنامه گذشته بود که قرار بود اين کار رو بکنه خيلی با اين فکرش حال کردم ولی هيف که ادامه نداد
فکر ميکنم ترجمه کردن يه مقاله که به درد همه بخوره بهتر باشه تا نوشتن يه پی اس که جز مردم آزاری چيزی توش نيست

موفق باشی
صد در صد با شما موافقم راستي اون پست امير جان نه تنها عملي نشده مثل اين كه داره بر عكس هم ميشه چون خود امير جان چند وقتيه داره يه تروژان مي نويسه :roll:
در كل ول كنيد اين پي اس هاي چرت و پرت رو به فرض اين كه تونستيم تمام اطلاعات كامپيوتر طرف رو بدزديم آخه آخرش چي ولي بيا همين وقت رو بالاي يه نوآوري بذار (البته نه نو آوري با مثلا روش ارسال ميل جديد و ... ) .
در كل به نظر من كار بي خودي هست نوشتن يه پي اس
شايد فك كنين كسي كه تازه مياد تو اينتر نت بعد مي فهمه كه هك شده خيلي حالش گرفته شه . ولي اين كار اونو تشويق مي كنه كه بره چيزايه بيشتري ياد بگيره تا ديگه هك نشه بلكه هك كنه :twisted:
vahid2000 نوشته است:
pouria_amid نوشته است:من ميگم که چطوره يه دوره مقاله نويسی بزاريم به جای پی اس. اين همه ريخته بس نيست؟

موفق باشی
صد در صد با شما موافقم راستي اون پست امير جان نه تنها عملي نشده مثل اين كه داره بر عكس هم ميشه چون خود امير جان چند وقتيه داره يه تروژان مي نويسه :roll:
در كل ول كنيد اين پي اس هاي چرت و پرت رو به فرض اين كه تونستيم تمام اطلاعات كامپيوتر طرف رو بدزديم آخه آخرش چي ولي بيا همين وقت رو بالاي يه نوآوري بذار (البته نه نو آوري با مثلا روش ارسال ميل جديد و ... ) .

خوب من پايه ام شما يه نو آوري بگو روش كار كنيم . شما ها فقط حرف مي زنين ولي عمل نميكنين . به جايه اين كه اين قد پشته سره پي اس حرف بزنين يه پروژه ايپيدا كنين كه از پي اس نويسي جالب تر باشه
اين شد حرف حساب آقا من پروژه براتون دارم ولي فعلا دارم يه سري اطلاعات در مورد اون جمع آوري مي كنم كه درست و حسابي بتونم پروژّ را كامل كنم.
در ضمن شما كه مي گوييد
نقل قول: ولي اين كار اونو تشويق مي كنه كه بره چيزايه بيشتري ياد بگيره تا ديگه هك نشه بلكه هك كنه

بفر مايييد ببينم آخه يه پي اس چه ضرري به كامپيوتر ميزنه يه پسورد مي دزده كه با فاير وال خيلي راحت ميشه از دستش فرار كرد و يا نهايت نهايت يه تسك منيجير ديزيبل مي كنه و خودش رو مي بره در استارت آپ Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze
شما اگه اين حرف رو در مورد يافتن حفره امنيتي ويندوز ها مي گفتيد خيلي خيلي بيشتر حرف شما رو قبول داشتم تا يه پي اس .....
در ضمن اين همه طرح توپ ريخته كه با انجام يكيشون ممكنه كل دنيا از اين رو به اون رو بشه جدا شما اين طرح ها را نمي بينيد ؟
به هرحال شايد نوشتن يه پي اس كار بسيار سختي وو توپي باشه ولي صد در صد كار مفيد و درستي نيست و اصلا به وقتي كه پاش مي گذارن نمي ارزه !!!
vahid2000 نوشته است:

موفق باشی
چرا شايعه پراكني مي كني ؟!! من كي خواستم پي اس بنويسم كه اين دفع دومم باشه !!Amaze من تا حالا يه دونه MARS نوشتم ، كه اون هم استقبال نشد ديگه ! :cry: www.ym-mars.tk
فکر ميکنی کسی که با پی اس هک ميشه چی ياد ميگيره؟

من بهت ميگم
اول از همه ياد ميگيره که حتی به پدرش هم ديگه اطمينان نکنه ، و اگه واسش عکس يا آهنگ خواست
بفرسته قبول نکنه
دوم اينکه آی دی يک نفر رو که با اين برنامه زد فکر ميکنه که ديگه آخر هکر شده از فردا شب ميره يه آی دی
دختر ميزنه شبی چند هزار تومان هم پول ميده واسه اينکه تو چت روم يه بد بخت از همه جا بی خبر رو گير بياره
و پسوردش رو بزنه

چند بر که اين کار رو کرد ميره يه وب لاگ هم ميزنه به اسم فلانی هکر و آی دی های مردم رو ميزاره
واسه فروش
اگه بعد از چند وقت خودت هم يه شب حوصلت سر رفت خواستی بری تو چت روم ميبينی که توی چت روم
250 تا آی دی با اسمای فلانی هکر اونجا نشستن که ويس رو بگيرن تا ميخوای بگی سلام ميبينی 1000 تا پی ام
واست مياد يکی ميخواد بهت عکس بده يکی ميخواد بهت آهنگ بده و .... ( ببينم خودت جرأت ميکنی عکس رو بگيری؟) نه
اينا همش جنبه ی آموزشی داشت البته
آموزش بی اعتمادی ، آموزش کل کل و فحش دادن به همAmaze Amaze
با اين اکسپلويت هم که بچه های آشيانه نوشتن حتی ديگه نبايد کسی رو اد کرد :roll:

موفق باشی
من معتقدم كه نه تنها جهت گيري اين تاپيك بلكه كل جهت گيري سايت بايد عوض بشه !
اينجا اين همه جوونهاي مستعد و فعال هستند ولي هيچگونه برنامه ريزي بلند مدت (و حتي كوتاه مدت نيز ) وجود نداره‌‌ !! همين قدر هم خدا پدر و مادر آقا اشكان رو بيامرزه كه اين بچه ها رو دور هم جمع كرده است. ولي من معتقدم كه ما بايد كارهايمان را قدري علمي تر كنيم. و ترجمه و احيانا نوشتن مقالات مي تواند گام اول خوبي براي علمي نمودن كارها باشد.
و بعد از آن به مطالب قشنگ تر و قوي تر مي پردازيم. البته پي اس هم اگر درست و منطقي كار شود مي تواند ارزش داشته باشد ولي جايي كه خورشيد است كه آدم از لامپ نور نمي گيرد‌!!
پي اس - اگر در زمره كارهاي علمي باشد قطعا جزو مراتب پايين آن است... خوب بهتر است از مقالات شروع كنيم و بعد مي توان صدها مقاله داد كه چند تايي از آن هم در مورد پي اس باشد.

موفق باشيد
كيميا
بابا الان آی دی هک شده بیشتر طرفدار داره یا یه زامبی؟؟؟!!!!
یه تروجان بنویسید که در سطح انبوه زامبی گیر بیاره اون وقت به یاهو حمله کنید تا
این بچه چت بازا برین دنبال زندگی شون
ههههههههه