با سلام و عرض خسته نباشی خدمت دوستان عزیز
1- می خواهم در وی بی 6 در یک Textbox مقداری را دریافت کنم و مقدار موجود در Textbox را در دستورات Sql جستجو نمایم.چگونه می توانم این کار را انجام دهم؟
2- به نظر شما بعد از وی بی 6 بنده به سراغ دلفی 7 بروم یا vb.net ؟
سپاس
دلفی 7 دیگه تاریخ انقضاش گذشته delphi 2009 گزینه بسیار مناسبتری هست
و مقاله زیر 10 دلیل برای محاجرت از دلفی7 به دلفی 2009 میباشد
زبان:انگلیسی
مقاله
مطمئنا رفتن به vb.net برای شما راحت تر هسته. و من هنوز دلیل قانع کننده ای پیدا نکردم که دلفی بهتر از vb.net باشه.
(۰۳-دى-۱۳۸۷, ۱۱:۰۱:۳۳)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]مطمئنا رفتن به vb.net برای شما راحت تر هسته. و من هنوز دلیل قانع کننده ای پیدا نکردم که دلفی بهتر از vb.net باشه.
برای کسی که دنبال واقعیت(به دور از تعصب) باشه دلیل زیاد پیدا میشه
برای شما که داری vb کار میکنی vb.net خیلی راحت تره هر چند که اگه یک زبان رو کامل بلد باشی محاجرت به زبانهای دیگه خیلی راحتره
اگه میخواهین جایی استخدام بشین الان جو dot net و c# همه جا رو گرفته و برای کارهای شبکه و اوتوماسیون مناسب هست هر چند که بیسش .net هست و تفاوت خاصی بین vb.netو c#.net وdelphi.net نیست
برای کارهای database و اینجور چیزها یا برنامه نویسی سیستمی در حد user mod هنوز هیچ زبانی به پای دلفی نمیرسه
سلام.
در این مورد باید یه شخصی که به هر دو زبان کامل مسلط باشه نظر بده که تو ایران کم پیدا میشه. چون هر کس از قدرت ها و ضعف های زبان خودش با خبره.
البته در مورد برنامه های سطح پایین و کم حجم حرفی نیست.
دلفی هم زبون قدرت مندیه و در اینم حرفی نیست.
ولی الان دلفی شده دلفی دات نت. و این یعنی مثل vb.net .
من خودم دلفی های ورژن های بالا تر از 7 رو ندیدم. توی توضیحات و تعریفاتی هم که از اینور و اونور شنیدم هنوز چیزی نبوده که باعث بشه دلفی رو به vb ترجیح بدم. البته بغیر از مورد بالا. که من دنبال اینجور برنامه نیستم.
به نظر من هم رفتن به VB.Net بهتره
چون اگه بخوای بری سراغ دلفی یه جورایی باید راه رفته رو دوباره بری تا به سطح فعلیت برسی
تازه برای چی ؟ فقط برای چند چیز که توی ویژوال بیسیک دات نت ضعیفتره نه اینکه نیست
و یک چیز دیگه اینکه اگه خوب روی ویژوال بیسیک کار کنی با یک تیر چندتا نشون می زنی :
Vb.net بسیار آسون می شه و می تونی با زبانهای دیگر BASIC هم کار کنی
مگه خوده PowerBASIC یا Real BASIC کم چیزایی هستن
در دلفی
adoquery1.sql.add('select * from bank where(page= "'+edit1.text+'")');