ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هلیکوپتر!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
سروو چی هست؟
سروو یه نوع موتور پر قدرت هست که میتونه حول یه زاویه با دقت و قدرت بالا بچرخه ، این زاویه ممکنه بین 180 تا 360 تغییر کنه و بسته به قیمت سروو است ، ار سروو معمولا برای حرکت دادن احسام سنگین ، مانند دریچه ها ، دو هواپیما و... استفاده میشه .( من سروو ای در ابعاد 2*2*3 دیدم که میتونست 1.5 کیلو گرم رو بلند کنه )
این سروو ها از یه موتور ویه گیربکس تشکیل میشن که کار گیربکس تبدیل سرعت به قدرت هست ( یه دونش رو ببینی متوجه میشی) راه اندازیش هم کار ساده ای هست ( توابع راه اندازیش قبلا توی بسکام تعریف شده اند)
مکانیزم هلیکوپتر:
برای بلند شدن ، باید تمام جسه کاملا عمود باشد تا دستگاه در یک خط عمودی بلند شده و از زمین فاصله بگیرد
برای حرکت به جلو دماغه اندکی به جلو خم میشود ، حرکات چپ و راست بوسیله دو و توسط سررو انجام میگیرد
برای ساخت این هلیکوپتر شما به دو موتور نیاز دارید
1- موتور چرخواننده ملخ ، که باید با قدرت و دور بالا و سبک باشد
2- موتور کنترل جهت حرکت که با حرکت دادن دم توسط یه سررو انجام میشه
( خب من تا حالا هیچ پرنده ای نساختم ، این چیزای هم که گفتم حاصل دیدن فیلم های تخیلی بود ، اگه موردی داره بگید تا تصحیح کنم)
به نام خدا

دوست عزيز آقاي بروجردي سلام
از تاخير پيش آمده متاسفم.

دوست عزيز لازم است چند نكته را برايتان بگويم:
دور موتور به همراه قدرت موتور نقش بسيار مهمي را در سيستم يك هليكوپتر ايفا مي كند. مثلا شما با كنترل دور موتور مي توانيد مقدار اوج گرفتن پرنده ي خود را در هوا مشخص كنيد ، به اين صورت كه هر چقدر دور موتور را بالا ببريد به همان نسبت هم پرنده ي شما بيشتر اوج مي گيرد و هر چقدر پاييد بياوريد ، پرنده ي شما ارتفاع خودش را كم مي كند. در ضمن شما مي توانيد با انتخاب دور موتور ثابت مناسب ، پرنده ي خود را در آسمان ثابت نگاه داريد. در عين حال اين موتور بايد يك ملخي را بگرداند كه بر اساس وزن و طول و كاربرد وسيله ي پرنده ، ملخ آن هم بايد اندازه ي معيني داشته باشد و همانطور كه قبلا اشاره شد اين ملخ در هوا داراي اسطكاك زيادي مي باشد كه بايستي موتور شما اين نيرو را تامين كند.
پس نتيجه مي گيريم موتور انتخابي علاوه بر سرعت بالا بايد براي شكافت هوا توسط ملخ اصلي قدرت زيادي هم داشته باشد كه در اغلب اوقات يك سيستم گيربكس خوب اين حالات را براي يك موتور تامين مي كند. در ضمن بايد كاري كنيد كه بتوانيد دور موتور DC انتخابي خود را براي تعيين ارتفاع وسيله ي پرنده ، كنترل نماييد.

در مورد موتور شما بگويم كه ظاهرا سرعت خوبي داشته باشد اما بايد شما كاري كنيد كه اين موتور قابليتهاي ذكر شده را پيدا كند.

موفق باشيد.
ممنون از راهنمایی های تمامی دوستان
واقعا ممنون
آقا برای هر نوع گردش در هلیکوپتر (چه Spin چه Turn) باید سرعت موتور دم را کم و زیاد کنی. اصلاً نباید جهت چرخش ملخ رو عوض کنی. برای تنظیم ارتفاع هم سرعت ملخ اصلی.
اگه خواستی من مدارشو می تونم برات طراحی کنم که کوچیک و سبک باشه
البته توی هلیکوپتر واقعی سرعت عوض نمیشه بلکه زاویه پره ها عوض میشه.
صفحه‌ها: 1 2