ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یه دقیقه بیاین تو ممنون میشم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
آقا ببخشیذ یه ذره تاخیر داشتم ولی میخواستم بدونم کسی میتونه برنامه ای بسازه که با اون بشه تصاویر متحرک و متون متحرک زیبا ایجاد کرد و یا اگه لینک دانلود یه برنامه کم حجم رو برای اینکار دارید لطف کنید ممنون میشم
vbsite.blogfa.com
آموزش برنامه نویسی و ویژوال بیسیک
:idea:
سلام
:idea: اول:
يه برنامه خوب با اسم Xara 3D هست كه متون بسيار زيباي سه بعدي ايجاد مي كنه و انيمشن هم هست
Ulead Cool 3D: يه برنامه بسيار حرفه اي كه همه نوع انيميشني متني و تصويري ايجاد مي كنه و قالبهاي زيادي رو هم مي شناسه
ُSwishMax: توليد كننده انيمشن با قالب Swf فلش تحويلت مي ده
Ulead Gif Animator: نياز به توضيح نداره
AnimFX: يه برنامه زيبا براي توليد متون زيباي انيمشن و افكت دار با قالب خروجي Swf
دوم:
همه اين برنامه ها در سي دي هاي ايراني پيدا ميشه كه هيچ از اينترنت هم مي توني دانلود كني :wink:
سلام

من هم دنبالشم ولي با وي بي ميخوام خودم يه برنامه بنويسم كه 3 عكس رو متحدك كنه :arrow: :idea: اگه كدش رو ديدي لينك بده مرسي (( عكس يه avi or gif ))
mRizvandi نوشته است:سلام
:idea: اول:
يه برنامه خوب با اسم Xara 3D هست كه متون بسيار زيباي سه بعدي ايجاد مي كنه و انيمشن هم هست
Ulead Cool 3D: يه برنامه بسيار حرفه اي كه همه نوع انيميشني متني و تصويري ايجاد مي كنه و قالبهاي زيادي رو هم مي شناسه
ُSwishMax: توليد كننده انيمشن با قالب Swf فلش تحويلت مي ده
Ulead Gif Animator: نياز به توضيح نداره
AnimFX: يه برنامه زيبا براي توليد متون زيباي انيمشن و افكت دار با قالب خروجي Swf
دوم:
همه اين برنامه ها در سي دي هاي ايراني پيدا ميشه كه هيچ از اينترنت هم مي توني دانلود كني :wink:

دوست عزيز فكر كنم ايشون مي خوان خودشون يه همچين برنامه اي رو بنويسند . به نظر من يه همچين كدهايي رو بايد توي PScode پيدا كرد . شدني كه شدني هست ولي خوب خيلي ساده نيست و شما بايد دست به دامن كامپوننت ها و ... بشي ! :?