من پروژمو به چند تا کلاس تقسیم کردم و 2 تا هم فرم دارم.ولی تو فرم دوم که label o imagelist ,...گذاشتم ایارو نمی شناسه و کنارش یه علامت قرمز می ذاره.موقع کامپایل eror می گیره
من هیچی نبفهمیدم.
لطفا سوالو واضح تر، همراه کد مورد نظر، همراه پیغام خطا مطرح کنید. والا بلا به پیر به پیغمبر ما علم غیب نداریم که.
شما 10 تا فرم هم داشته باشين هر فرم يه كلاس مستقل هستش و دليلي نداره يه كلاس اشياء داخل خودش رو نشناسه !
[quote='ajlajlajl' pid='70898' dateline='1230740055']
من هیچی نبفهمیدم.
لطفا سوالو واضح تر، همراه کد مورد نظر، همراه پیغام خطا مطرح کنید. والا بلا به پیر به پیغمبر ما علم غیب نداریم که.
[/quote
ببینید من اول یه فرم(واسه سرور) ساختم و کدهاشو نوشتم بعد add windows form زدم و فرم کلاینت رو ساختم ولی وقتی می خواستم کداشو بنویسم مثلا هر وقت می خواستم کد imagelist یا label رو بنویسم تو اون منویی که باز می شه یه علامت تعجب قرمز می اومد کنار مثلا اسم label
موقع کامپایل هم اینارو error می ده.یه error هم واسه اول کد این فرم می ده که که من اینو وارد کردم:
system.windows.components icouuntainer=null
نخندیداا خوب اولین بارمه
میشه کل پروژه تونو بزارید اینجا؟ من بازم ... .
(۱۷-دى-۱۳۸۷, ۱۴:۳۸:۵۴)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]میشه کل پروژه تونو بزارید اینجا؟ من بازم ... .
اخه خیلی ضایع هست ابروم میره :dاگه کسی می تونه کمکم کنه mailمیکنم .
خب حد اقل کدهایی که ارور میده. ارور هایی که میده رو بگید.
The type 'Reversi.Net.Client' already contains a definition
for 'txtlabel'
برای تمام کنترل هام توی فرم دومم همین error رو می ده.
The type or namespace name 'Icontainer' does not exist in the namespace 'System.ComponentModel' (are you missing an
assembly reference?)
با این خط مشکل داره
private System.ComponentModel.IContainer components;
اگه بخوام components رو null کنم هم error می ده
این error رو چه کار کنم که وقت run میده؟
visual studio can not starting debugging because the debug target is missing please build the projcect and retry or set the output path and assembly name properties appropritely to point at the correct location for the target assembly
(۲۳-دى-۱۳۸۷, ۱۸:۴۸:۱۵)hadis k نوشته است: [ -> ]The type 'Reversi.Net.Client' already contains a definition for 'txtlabel'
برای تمام کنترل هام توی فرم دومم همین error رو می ده.
The type or namespace name 'Icontainer' does not exist in the namespace 'System.ComponentModel' (are you missing an assembly reference?)
با این خط مشکل داره
private System.ComponentModel.IContainer components;
اگه بخوام components رو null کنم هم error می ده
توی reference دستکاری نکردید؟ در ضمن components کل کنترل های روی فرمتونو نگه میداره. نباشه که ...
راستی شما با چه ورژنی کار میکنید؟
(۲۴-دى-۱۳۸۷, ۱۹:۱۸:۲۱)hadis k نوشته است: [ -> ]این error رو چه کار کنم که وقت run میده؟
visual studio can not starting debugging because the debug target is missing please build the projcect and retry or set the output path and assembly name properties appropritely to point at the correct location for the target assembly
خب وقتی پروژه خطا داره نمیتونه که بسازتش.
اگه پروژه رو داده بودید احتمالا تا حالا مشکل حل شده بود. نمیخواید اینجا بگذارید PM کنید.