ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Can't run Scan Disk or Disk Defragmenter
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

1ـ Check Disk کار نمي کنه.
[تصویر:  Problem_1.JPG]

2ـ Disk Defragmenter هم کار نمي کنه.
[تصویر:  Problem_2.JPG]

3ـ بعضي مواقع هم اين پيغام ظاهر ميشه.
[تصویر:  Problem_3.JPG]

ظاهراً ميخواد يه سايت باز کنه.

اگه موقع خاموش کردن سيستم، اين پنجره در حال اجرا باشه، سيستم راحت خاموش ميشه.
ولي اگه اين پنجره رو بسته باشم، موقع خاموش کردن ويندوز، پنجره End Program براي پروسه Explorer.exe ظاهر ميشه که بايد End Now رو بزنم.

لطفا برا مورد 3 کمکم کنيد. به دلايلي نميتونم ويندوز رو عوض کنم.
سلام.
احتمال زیاد سیستمت ویروسیه.
این پنجره سوم موقع ارسال ایمیل توسط ویروس یا پسورد سندر ظاهر میشه.
شما تو تسک منیجر نگاه کن چند تا explorer.exe داری.
دیفرگ فقط رو درایو وینته یا رو همه درایو ها ارور میده؟
من یه explorer.exe دارم که اتفاقا با حروف کوچک نوشته شده. خواستم با یه explorer.exe دیگه که رو سیستم پایین بود Replace کنم اما حجمشون دقیقا یکی بود (بایت به بایت) من هم منصرف شدم گفتم حتماً تمیزه.
یک درایو FAT32 دارم که مشکلی با هیچکدوم نداره. اما سه تا درایو NTFS دار که با Defrag و Scan مشکل دارند.
یه فایل مشکوک بود که با Rundll اجرا میشد. از تو msconfig تیکش رو برداشتم و از تو رجیستری آدرسش رو تغییر دادم. اما هنوز پنجره سوم (احتمالا نرم افزار Sender) ظاهر میشه.

ببخشید دو تا dll مشکوک. البته سایزشون 1KB فرق میکنه ولی اسمای هر دوشون بی ربط هستند. پیوست کردم...
سلام.
سیستمت ویروسیه. هر دوی این dll ها رو به عنوان تروجان شناسایی کرد.

برو تو msconfig تیک همه موارد رو بردار و سیستم رو ریست کن.
یه آنتی به روز نصب کن و کل سیستم رو اسکن کن ( اگه ویروسه بذاره).
از Safe mode بررسی کن دیفرگت و سایر موارد مشکل دارن. گاهی اوقات درایو وین مشکل پیدا میکنه و نمیشه دیفرگش کرد به خاطر کارای سیستمی ویندوزه. برای منم گاهی اوقات پیش میاد.
Check Disk هم اگر مشکلی داشته باشه میگه تو ریست بعدی هنگام بالا اومدن سیستم انجام میشه.
لیست پروسه هات رو اگه تونستی این جا بذار. مخصوصا زمانی که اون پنجره باز میشه. فقط اگه خواستی لیست رو بذاری همه برنامه های اضافه رو ببند.
تو Safe Mode هم کار نکردن. اون یه دونه درایوی هم که خطا نمیده، اون هم Defrag نمیشه. یعنی بعد از آنالیز که میره برا Defrag، هیچ پیشرفتی صورت نمیگیره.
در مورد تروجان هم پاندا قبل از نصب یه اسکن میکنه. فکر کنم همون موقع پاکش کرد چون دیگه اون پنجره ظاهر نمیشه.

حدود یک ماهه که هارد صدا میده
قیق...قیق...قیق...
مثل این می مونه که هر یک ثانیه ازش اطلاعات خونده بشه.
دیگه رفتم که ویندوز رو عوض کنم. از این که پاسخم رو دادین خیلی ممنون.

فقط من موندم پاندا رو نصب کنم یا نه؟
نصبش کنم سرعت میاد پایین.
نصبش نکنم اینجوری تروجان به جونم میفته.
ویروس Sality رو که یادتونه؟ فقط پاندا میگرفتش.
سلام.
سوالت مثل این میمونه بگی موندم پولامو بذارم گاو صندوق یا نه. بذارم گاو صندوق هر سری باید کلید بندازم و رمز وارد کنم و سرعت کارم میاد پایین. نذاریم آقا دزده میاد پولاتو میدزده.

امنیت و سرعت با هم رابطه عکس دارن. هر چی امنیت بره بالاتر سرعت میاد پایین تر. برای امنیت باید بهاشو بپردازی.
مجتباي گل نوشته است:ویروس Sality رو که یادتونه؟ فقط پاندا میگرفتش.
ESET يا همون NOD32 و همينطور Kaspersky و avira و mcafee هم اين ويروسو مي شناسن !! ( حداقل اينها رو من ديدم )
ولي از ويروسهايي بود كه زمان خودش خيلي حالمو گرفت !
منظورم این بود که فقط پاندا فایل های آلوده رو تمیز می کرد و الا همشون که تشخیص میدادن.
البته مدت ها از اون موقع میگذره. چه بسا دره پیتی ترین آنتی ویروس ها هم الآن بتونن سالیتی رو تمیز کنن.

راستی ویندوز رو عوض کردم. دیگه خبری از سرو صدای هارد دیسک نیست. اسکن و دیفرگ هم کردم.
آقا پیمان مثال شما هم خیلی باحال بود. فعلا من سرعت رو ترجیح میدم. سعی می کنم تو سایت های ناشناخته هم نرم.
سلام.
پیشنهاد میکنم این کار رو نکنی. خطر داره. البته اگه اطلاعات مهمی رو سیستمت باشه.
حداقل nod رو نصب کن که سبکه. زیاد سیستم رو کند نمیکنه.
در کل برای افزایش سرعت راه های منطقی تری هم هست. میشه سیستم رو ارتقا داد. ولی باز باید بهاشو بدی.