ايران ويج

نسخه‌ی کامل: @@@@@ رگولاتور ولتاژ @@@@@
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
بدون آی سی که تقریبا نشدنیه (کار سختیه)
بدون تریستور هم فرقی نمی کنه کافیه تو مرحله آخر تیریستور رو بایه ترانزیستور (پیشنهاد می کنم fet) عوض کنی فرکانس هم نیاز نیست ۵۰Hz باشه می تونه بره بالا
ولی تریستور هم شدنیه مشروط به اینکه ولتاژ دی سی عبور از صفر داشته باشه (یه پل دید بدون خازن)
اگه غیر از این ۲ روش (pwm یا کنترل زویه آتش ) می خوای کار کنی توان خفنی روش تلف می شه که باعث داغ کردنش می شه
فکر کنم برق این سیستم رو از خود ژنراتور می گیرن اول یه برق ضعیف تولید می کنه که ولتاژ تحریک رو تولید می کنه بعد ولتاز خروجی میاد بالا و سیستم سروع م یکه به درست کار کردن
این مدار باید نشه‌آماده هم داشته باشه یعنی گیر می یاد
برای کار مدار درست میفرمایین آماده داره ولی بدرد من نمیخوره و خیلی چیز قلمبه ایه ،

حالا با آی سی یا بدون آی سی و با ترانزیستور یا با تریستور فرقی نمیکنه ، مدارات پایین نوعی محدود کننده جریانند شاید بشود برای استفاده در رگولاتور تغییرشان داد؟!
http://www.tinypic.info/files/cc56v0vb1lcz3d60p3s0.jpg
http://www.tinypic.info/files/o4yn1mao13fk92vcjzsy.jpg
من اون عکسایی که در باره رگولاتور برام فرستاده بودینو دیدم چیز خاصی متوجه نشدم باید زیاد وقت میذاشتم که مقدور نبود. اون مداری که من گذاشته بودمو با چیزی که تو ذهنتون هست مقایسه کنید و مشکلاتشو مطرح کنید. اونوقت شاید بهتر بتونم به منظورتون پی ببرم. در باره تغذیه هم چاره ای نیست و یه جوری باید بهش داد میشه برای لحظه استارت از ups استفاده کرد یا چنتا باتریو با هم سری کرد که بهتر هم میشه و رنجهای متفاوتی تو دسترس قرار میگیره
شدنی که هست بدون تغذیه چون من نمونشو دیدم ولی الان سوخته و پلم چسب هم هست داخل رزین و نمیشه بازش کرد ولی یک مدار نمونه از همین رو دارم:

[تصویر:  x41n6yg6vboeyyxqp1h2_thumb.jpg]

سمت چپ بالا ورودی 70 ولت و پایین فیدبک 18 ولت و سمت راست ولتاژ کنترل شده توسط ماسفت هست که مشخصه روی منفی مدار تاثیر میزاره
این مدار در پروتئوس درست کار میکنه ولی در عمل نه!!!!!
ما که نفهمیدیم چی میخواهید اگه ولتاژ خروجی ثابت مد نظرت هست که از مبدل باک استفاده کم اگه جریان ثابت میخواهی مبدل بوست اگه هم هر دو را میخواهی کنترل کنی باک بوست و .... که نقشه هاش همه هست . مدار فیدبک هم که پس از کاهش ولتاژ توسط تقسیم مقاومتی که دوستمون گفت همراه یک موج دندان اره ایی به آپ امپ میدیم و خروجی آپ امپ خالا یک پالسه که فرکانسش بستگی به تفاوت ورودی داره یعنی ولتاژ نمومنه برداری اگه کم شده باشه فرکانس خروجی میره بالا که ولتاژ را بالاتر ببره و ....... که ما به ماسفت میدیم یا تزانزیستور که بهتره به ماسفت بدیم .
سلام

من یه مدت طولانی دنبال نقشه رگولاتور ژنراتور بودم ولی خب هنوزم به نتیجه خاصی نرسیدم
نقشه چنتا رگولاتورم دارم

یعنی نقشه این رگولاتور متور برق های چینیو پیدا کردم

نقشه دوتا رگولاتور سه فازم در اوردم
و نقشه یه ژنراتور تکفاز کاجی ال ایم در آوردمو که مال همین چندروز پیشه و فقط مقادیر مقاومتاشو چون لایه های چشم خرابشون کرد ندارم

اگه کسی از دوستان تمایل داره بیاد تا بصورت خصوصی روشون کار کنیم
شخصا خیلی علاقه دارم که این معمای رگولاتور حل بشه چون از گشتن که خب خسته شدم و هیچیم نبود

باتشکر از همهی اساتید
صفحه‌ها: 1 2 3