با سلام به اساتید الکترونیک
یک مدار رگولاتور ولتاژ بعنوان مثال با مشخصات زیر مفروض است:
یک ورودی 70 ولت DC
یک فیدبک ورودی 220 ولت DC بعنوان ولتاژ نمونه
و یک خروجی 0 تا 70 ولت DC که از همان ورودی اولی تغذیه میشود
مدار باید به ولتاژ 220 فیدبک نگاه کند و با کم و زیاد کردن خروجی 220 ولت را ثابت نگه دارد
در حال عادی خروجی مدار حدود 45 ولت است ولتاژ نمونه فیدبک 220 ولت حالا اگر 220 افت کند 45 ولت زیاد میشود تا فیدبک به 220 برسد و بر عکی قضیه هم صادق است
لطفا برای کمک در ساخت مدار نظرات خود را عنوان بفرمایید!
توان مدار؟
DC یا AC بودن آن
دقت خروجی آورشوت و ...
(۱۴-دى-۱۳۸۷, ۱۶:۰۰:۳۱)ha_60 نوشته است: [ -> ]توان مدار؟
DC یا AC بودن آن
دقت خروجی آورشوت و ...
اون 70 ولت ورودی 5 آمپر هست و خروجی مدار هم همون 5 آمپر ، فیدبک هم که آمپر خاصی نمیخواد چون نمونه گیری هست
ولتاژهای ورودی AC هستند که در مدار مسلما با دیود پل تبدیل به DC میشوند و مشکلی نیست و اون خروجی 0 تا 70 هم DC است
خروجی باید طوری ولتاژ داده شود که ولتاژ نمونه فیدبک روی 220 ثابت بماند دقت هم در حد متوسط یعنی از قطعات پیچیده و زیاد استفاده نشود
چون توان بالاست باید سوییچینگ باشه که به فیدبک نیاز داره که می تونی از هرجا بگیری فقط باید با یه مقسم ولتاژ کمش کنی
من با tl494 (اگه اشتباه نکنم) کار می کردم که خوب بود
سلام ممکنه بیشتر توضیح بدین من که چیزی متوجه نشدم!
از هرجا بگیری !
در ضمن تو دیتاشیت این آی سی نوشته تا 42 ولت کار میکنه و من تا حدود 75 میخوام و توضیحی درباره ورود ولتاژ فیدبک نمونه هم تو توضیحاتش ندیدن!
مدار نمونتونو (tl494) ممکنه بزارین ببینم؟
برای ولتاژ باید کمش کنی با یه ترانزیستور و زینر
فیدبک هم هرجاکه میگم منظورم این بود که مهم نیست از خروجی خودش باشه یا یه مدار بعدش مقسم ولتاژ هم 2 تا مقاومت که سری شدن و ولتاژ رو مثلا تقسیم بر 100 می کنه یعنی 220 می شه 2.2 ولت البته ایزوله نیست باید مراقب باشی
اینم ببین
focus.tij.co.jp/jp/lit/an/slva001d/slva001d.pdf
راستش من نفهميدم اين مدار مورد نظر قرار چي كار كنه و چي هستش و فيدبكو واسه چي مي خواد و ... ؟؟؟
يكم توضيح مي دين .
با اجازه آقا تریپ.
دو باره تو یه تاپیک دیگه بهم برخوردیم. حالتون چطوره؟
فلسفه وجودی فیدبک ( فید - بک )اینه که از خروجی نمونه گیری بکنه و خودش مقادیر متغییر رو بجون بخره اما نذاره خروجی تغییر کنه و خروجی رو ثابت نگه داره. این چه مدلیشه که فیدبک باید ثابت بمونه و خروجی متغییر باشه؟!
مدارات رگولاتور تو کتابهای الکترونیک با دستکاری و تبدیل قطعات به نوع قدرت به دردتون نمیخوره؟
سلام
ممنون
براي همون گيچ شده بودم .
درسته .
از خروجي يه فيدبك مي گيريم و با مرجع مقايسه و اختلاف را در خروجي اعمال مي كنيم .
الان كاربرد اين مدار كجاست ؟
هيچي منطقي نيست !
(۱۹-دى-۱۳۸۷, ۲۳:۳۸:۴۸)ilgar نوشته است: [ -> ]فلسفه وجودی فیدبک ( فید - بک )اینه که از خروجی نمونه گیری بکنه و خودش مقادیر متغییر رو بجون بخره اما نذاره خروجی تغییر کنه و خروجی رو ثابت نگه داره. این چه مدلیشه که فیدبک باید ثابت بمونه و خروجی متغییر باشه؟!
تغییرات فیدبک جزیی هست در واقع کار مدار اینه که تغییرات فیدبک رو جبران سازی کنه وقتی خروجی رو ثابت نگه می دارید چون فیدبک هم یه ضریبی از اون هست پس ثابت می مونه