سلام دوستان . من تاحالا با پورت com کار کردم. حالا می خوام با پورت USB کار کنم. چون سرعتش خیلی بالاست
حالا از دوستان کسی است که کمکم کنه !!!
ممنون
کار با پورت usb دردسر داره اون طور که من شنیدم باید درایور بنویسی مثل سری یا پارالل نیست
(۱۴-دى-۱۳۸۷, ۰۰:۴۰:۲۴)lord_viper نوشته است: [ -> ]کار با پورت usb دردسر داره اون طور که من شنیدم باید درایور بنویسی مثل سری یا پارالل نیست
حالا نمی تونید کمک کنید؟؟/
به هر زبونی خواست باشه !!! vb , C#.net فقط لطفا کمکم کنید
USB ۲ تا مشکل داره یکی درایور طرف کامپیوتر و یکی هم طرف میکرو که می خوای داده رو بگیری
یه سری چیپ مبدل RS232 به USB هم هست که از اونها م یتونی استفاده کنی
pdiusbd12 هم هست
درست میگن. کار با usb خیلی مکافات داره. یه کتاب تو بازار هست که میتونید مطالعه کنید.
فقط مفاهیمشو یاد گرفتن اندازه چار تا پورت سریال و موازی یاد گرفتن وقت میبره.
برای ارتباط با پورتها و .... کتاب pc interface که فکر کنم از انشارات ناقوص هست خیلی خوبه همراه با مثال هم هست همراش یه cd هست که نمونه سورسها و برنامه های مورد نیاز رو همراش داره
(۱۴-دى-۱۳۸۷, ۱۵:۳۴:۲۹)ha_60 نوشته است: [ -> ]avr309 رو سرچ کن
USB ۲ تا مشکل داره یکی درایور طرف کامپیوتر و یکی هم طرف میکرو که می خوای داده رو بگیری
یه سری چیپ مبدل RS232 به USB هم هست که از اونها م یتونی استفاده کنی
pdiusbd12 هم هست
مشکل من میکرو نیست یه ic usb بزارم حل می شه ..
اما نمیدونم با چه توابعی کار کنم تا بشه ارتباط برقرار کرد.
بازم از همگی دوستان متشکر .
اگر مقاله ای داشتید لطف کنید بزارید :X:X:
به این مفتی ها نیست همون آی سی USB که می خوای بزاری رو بگو تا بگم چه جوری باید براش درایور بنویسی
میکرو سافت یه چیزی داره به اسم DDK که مثال هم برای USB داره
(۱۵-دى-۱۳۸۷, ۱۳:۲۴:۳۴)ha_60 نوشته است: [ -> ]به این مفتی ها نیست همون آی سی USB که می خوای بزاری رو بگو تا بگم چه جوری باید براش درایور بنویسی
میکرو سافت یه چیزی داره به اسم DDK که مثال هم برای USB داره
عزیزم من کسی رو دارم که این کارا رو برام انجام بده !
حالا اگر شما هم بلدی بگو :P:P
بای
خوب اگه کسی رو داری که دیگه چرا وقتت رو تلف می کنی
ولی همون DDK رو دانلود کن بعد روی ++VC نصبش کن و بقیه ماجرا ، اگه ++C بلد باشی کار سختی نیست
و همون طور که ha_60 گفتن سورس نمونه هم داره
با ویژوال بیسیک نمی شه ولی می تونه درایور رو با ++C بنویسی بعد سورسش رو توی ویژوال بیسیک استفاده کنی
(۱۵-دى-۱۳۸۷, ۲۲:۴۵:۳۶)yeketaz نوشته است: [ -> ]خوب اگه کسی رو داری که دیگه چرا وقتت رو تلف می کنی
ولی همون DDK رو دانلود کن بعد روی ++VC نصبش کن و بقیه ماجرا ، اگه ++C بلد باشی کار سختی نیست
و همون طور که ha_60 گفتن سورس نمونه هم داره
با ویژوال بیسیک نمی شه ولی می تونه درایور رو با ++C بنویسی بعد سورسش رو توی ویژوال بیسیک استفاده کنی
سلام
منظور من تو بخش الکترونیک بود....
و به نظر من تو این فروم بودن وقت تلف کردن نیست !
اگر بی احترامی شده منو ببخشید. منظوری نداشتم

ممنون