۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۲:۵۳:۵۵
۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۲:۲۵:۵۸
علی آقا خسته نباشین
تو اخبار دیدم از دست پروفسور لوکس جایزه گرفتین . ضمن تبریک، بابت چی بود؟
تو اخبار دیدم از دست پروفسور لوکس جایزه گرفتین . ضمن تبریک، بابت چی بود؟
۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۰:۱۴:۱۱
اقا منم اونجابودم دستشون درست جایزه ویژه رو گرفتن خدایش تجربه باحالی بود
۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۶:۰۸:۳۴
منم به تیم رباتیک ایرانویج این موفقیت رو تبریک میگم
۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۲:۱۸:۴۱
تيمهاي برتر نخستين دوره مسابقات کشوري دانشجويي رباتهاي مسيرياب در تبريز معرفي شدند.
بر اساس راي هيات داوران اين دوره از رقابتها، در رشته تعقيب خط تيم «آريا» از پارک علم و فناوري يزد رتبه نخست، تيم «ميکرو ربات» از جهاد دانشگاهي بيرجند مقام دوم و تيم «اسپيلون» از دانشگاه آزاد اسلامي نجف آباد مقام سوم را کسب کردند.
در رشته ميکرو ماوس نيز تيم «ماکسيمو» از دانشگاه فردوسي مشهد مقام اول را بدست آورد و تيمهاي «آر » از دانشگاه سيستان و بلوچستان و تيم «آزاد» ازدانشگاه آزاد اسلامي همدان رده هاي دوم و سوم را تصاحب کردند.
بر اساس راي هيات داوران اين دوره از رقابتها، در رشته تعقيب خط تيم «آريا» از پارک علم و فناوري يزد رتبه نخست، تيم «ميکرو ربات» از جهاد دانشگاهي بيرجند مقام دوم و تيم «اسپيلون» از دانشگاه آزاد اسلامي نجف آباد مقام سوم را کسب کردند.
در رشته ميکرو ماوس نيز تيم «ماکسيمو» از دانشگاه فردوسي مشهد مقام اول را بدست آورد و تيمهاي «آر » از دانشگاه سيستان و بلوچستان و تيم «آزاد» ازدانشگاه آزاد اسلامي همدان رده هاي دوم و سوم را تصاحب کردند.
۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۴:۲۶:۵۸
با سلام و تشکر از همه دوستانم خوبم .
تجربه خوبی بود و با ممنون از همه دوستان آذری ایرانویجی که تو این چند روزه مارو مورد لطف خویش قرار دادن .
شهر قشنگی دارین .
اون شاخص مهم هم یادم نمیاد شاخصی داشته بود .
بهش اشاره کن و دوست داشتی عکسش رو هم بذار .
اگه می دونستیم ایطوری می شه از اول رو این کار می کردیم . ( چون از اون یکی دیگمون هم خیلی تند تر حرکت می کرد . )
اینقدر بقیه گروه ها ازش عکس و فیلم گرفتن که دیگه نمی شه رو طرحش برای مسابقات بعدی حساب کرد .
کدوم شبکه ؟
همونی که می گین تو راه ساختیم بحساب جایزه ویژه اسپانسر انتخاب شد !!!
یه پروگرامر یواس بی دادن . ( البته قراره پست کنن ) .
تجربه خوبی بود و با ممنون از همه دوستان آذری ایرانویجی که تو این چند روزه مارو مورد لطف خویش قرار دادن .
شهر قشنگی دارین .
ilgar نوشته است:تازه بچه ها یه روباتی (مسیریاب) رو تو اتوبوس و ترمینالهای مسیر ساخته بودن که تا وقتی من اونجا بودم ظاهراً یه چرخش مشکل داشت دیگه نمیدونم راش انداختن یا نه. البته این روبات یه شاخصه خیلی مهمی هم داشت که من بهش اشاره نمی کنم(شاید خودشون راضی نباشن و بخوان برای مسابقات بعدی شرکتش بدنمهندس اون چرخش رو راه انداختیم . پایه میکرو اتصال کرده بود .
اون شاخص مهم هم یادم نمیاد شاخصی داشته بود .
بهش اشاره کن و دوست داشتی عکسش رو هم بذار .
اگه می دونستیم ایطوری می شه از اول رو این کار می کردیم . ( چون از اون یکی دیگمون هم خیلی تند تر حرکت می کرد . )
اینقدر بقیه گروه ها ازش عکس و فیلم گرفتن که دیگه نمی شه رو طرحش برای مسابقات بعدی حساب کرد .
ilgar نوشته است:تو اخبار دیدم از دست پروفسور لوکس جایزه گرفتین . ضمن تبریک، بابت چی بود؟واقا من !!!
کدوم شبکه ؟
همونی که می گین تو راه ساختیم بحساب جایزه ویژه اسپانسر انتخاب شد !!!
بای
۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۵:۰۴:۴۴
منم تبریک میگم علی آقا.حالا بفرس بیاد شیرینیشو...
۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۳:۲۳:۲۸
(۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۴:۲۶:۵۸)terip2008 نوشته است: [ -> ]همونی که می گین تو راه ساختیم بحساب جایزه ویژه اسپانسر انتخاب شد !!!ميشه يه كم توضيح بدي
علي فردا با شيريني بياي ها
۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۳:۵۱:۵۱
تیم علی اقا یه رباط smd ساخته بودن با اتمگا 32 خیلی ریز و پر سرعت که همون جایزه ویژرو برد پرگرمر usb هم فکر کنم از نوع full باشه و همه میکرو هارو بشه باهاش زد نه علی اقا ؟//
۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۷:۵۴:۱۷
سلام
سطح مسابقات عالی بود و ربات های خیلی خوبی در اون وجود داشت ، کار علی اقا و اقا میلاد هم خیلی عالی بود ، اگه مساله زمان در طی مسیر مطرح نبود حتما اول میشدیم .
انشالله دوره های بعدی ....
سطح مسابقات عالی بود و ربات های خیلی خوبی در اون وجود داشت ، کار علی اقا و اقا میلاد هم خیلی عالی بود ، اگه مساله زمان در طی مسیر مطرح نبود حتما اول میشدیم .
انشالله دوره های بعدی ....
۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۹:۲۵:۲۷
منم تبریک می گم به همه سال بعد خواستید شرکت کنید حتما بگید من یه چند تا طرح دارم براتون