۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۱:۰۶:۱۷
اقا شما طرحاتو بگو دستت درد نکنه من یه 3/4 ماه دیگه بازم مسابقه رباتیک دارم البته استانیه ولی بازم دستت درد نکنه بگو دوستان دیگه علی اقا اقا حسین و بقیه هم نکات مفید تو ساخت رباط بگن
آقا هادی عزیز نوشته است:داشتم فکر می کردم می شد یه بخش خصوصی براشون راه می نداختیم تا بقیه هم بتونن کمکشون کنن مدار هم توی مسابقات لو نرهخوب بود حیف که نشد .
29+1تا نوشته است:مسابقات تبریز هم به پایان رسید و گروه آریا یزد اول شد ضمن تبریک مجدد به دوستان یزدی به گروه رباتیک ایران ویج هم خسته نباشید میگمبه یزدی ها تبریک می گم .
محبووووووب خانم نوشته است:منم تبریک میگم علی آقا.حالا بفرس بیاد شیرینیشو..آخه واسه چی !
همکلاسی خوبم نوشته است:علي فردا با شيريني بياي هااگه یادت باشه سر کلاس کنترل خطی دو هفته پیش یه شیرنی آوردیم ( من و میلاد ) که دلیلی براش وجود نداشت و گفتیم پیش کشه !!!
دوست خوبم سعید جوون نوشته است:سطح مسابقات عالی بود و ربات های خیلی خوبی در اون وجود داشت ، کار علی اقا و اقا میلاد هم خیلی عالی بود ، اگه مساله زمان در طی مسیر مطرح نبود حتما اول میشدیم .به نظر من سطحشون از بابل بهتر بود . ( بابل فقط اسم داشت و خوابگاهاشون عالی بود . ویلا کنار دریا )
اقای هادی امین زاده که خیلی دوسش دارم نوشته است:ولی برای سنسور ها برای اینکه حساسیت رو به نور روز کم کنین اگه تعداد سنسور ها پایینه از این روش استفاده کنین http://www.iranled.com/node/9روش خوبیه و اگه محدودیت حجم نباشه عالیه !!!
دوست خوبم آقا هادی نوشته است:اگه تعداد سنسور ها زیاده با adc سنسور رو بخونید یه بار با مادون قرمز خاموش یه بار با مادون قرمز روشن از اختلاف این اعداد به چند تا چیز می تونین برسینتو این دوتای تبریز به دلیل کمبود فضا کلا با ADC پانزده سنسور رو می خوندیم . ( همراه با یک 4051 )
- میزان بازتابش محیط (رنگ جنس ماده)
۲ - فاصله با جسم مورد نظر
مدیر فروم آقا هادی نوشته است:برای تعقیب خط از سنسور های توی یک ردیف استفاده کنید (یه خط) به تعداد زیاد (مثلا ۱۰ تا ) بعد با استفاده از کنترل PID اون رو کنترل کنیاگه برنامه نویسیش رو توضیح بدین خوبه .
آقای امین زاده نوشته است:باتری سیستم رو حتما از باتری موبایل استفاده کنید چون قیمتش مناسبه نسبت وزن و حجمش به انرژیش زیاده اگه مصرف زیاده باز بهتره چند تا باتری موبایل رو سری کنیتو عکس هایی که اقا حامد زحمتشو کشیدن گذاشتن دقت کنید از سه تا باتری موبایل 1100 میلی آمپر ساعت استفاده شده که با فشردگی زیاد بین مدارات جا شدن !
هادی جوون نوشته است:سعی کنید قسمت های قدرت رو از الکترونیک جدا کنید حتی زمینشون هم فقط نزدیک باتری یکی بشن حتی بهتره ۲تا برد براشون در نظر بگیریدتو یکی زیر ( برای بابل بود ) این کارو کرده بودیم ولی برای تبریز به دلیل محدودیت جا نشد . ( به جاش خازن زیاد گذاشتیم )
اقا هادی گل نوشته است:مکانیک ربات رو فراموش نکنید سعی کنید یه مکانیک محکم درست کنید که حداقل ۳ برابر اون کاری رو که ازش انتظار دارید رو انجام بده می تونید با یه تراشکار مشورت کنیدبه شدت تایید می شه .
نقل قول: اگه برنامه نویسیش رو توضیح بدین خوبه .شما خروجی سنسور ها رو باید به صفر و یک تبدیل کنی یعنی خط رو دید شه ۱ ندید بشه صفر بنابراین مشکل مثل هم نبودن خیلی مهم نیست البته می تونی برای هر کدوم یه پتانسیومتر داشته باشی که قابل تنطیم باشه برای رنگ ها به کمکتون می یاد
چون همه سنسور ها مثل هم عمل نمی کنن و تو یه سطع یکسان خروجی های متفاوتی دارن و دقیق نیستن .
نقل قول: از این چیز هایی که من گفتم احتمالا چیزی نمی فهمیمهندس سیستم کنترل خطی ترم پیش 15.5 شدم . ( البته بار دوم )
نقل قول: یه سوال. نمیشه به جای این همه سنسور از یه دوربین استفاده کرد؟
نقل قول: بعضی مسابقات تو قوانین این قضیه رو گفتن و منع کرده بودن ولی بابل و تبریز نه !!دقیقا چی گفتن؟
نقل قول: فکر نکنم غیرممکن باشه. الانه یه همچین چیزایی هسته که.این کار شدنی هست
نقل قول: نظرتون در باره 2تا کردن پردازنده چیهبا avr اصلا بدرد نمیخوره ، در حالت عادی ارسال داده کلی خطا داره و .... روی ربات هم که پر نویز هست و برد مدار هم که فیبر سوراخ دار میباشد و... اما با pic میشه یه کاریش کرد .
(۰۱-خرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۴۰:۲۲)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]توی لیگ سایز کوچیک، رباتاش فکر نکنم زیاد بزرگتر از رباتای تعقیب خط باشند. البته تصویر برداری رو خودشون انجام نمیدن (که اینم بیشتر به خاطر محدود نکردن دیدشون فکر کنم) ولی پردازش تصویرو که خودشون انجام میدن. چه سرعتیم دارن.