ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کرک قفل "خود آوز php" شرکت نرم افزار های طلایی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
برای رد کردن قفل به دو فایل نیاز داریم :
1 - داخل مینی سی دی پوشه ای به نام VLSS2 هست ، داخل این پوشه هم پوشه ای به نام VLS2007 هست که شامل چند فایل اجرای هست.این فایل ها هم نام پکیج هستند و به راحتی قابل شناسایی.
مثلا برای پکیج php فایل مورد نظر ما php.exe است . این فایل رو روی هارد بریزین.
2- سپس به فایلی به نام visa2.exe احتیاج دارین که این فایل در هنگام نصب قفل از سی دی قفل شرکت روی سیستم ریخته میشه.خیلی راحت با بدست آوردن مسیر پروسه visa2.exe میتونین محل فایل رو پیدا کنین.(تا اینجا که یادم میاد یه شرت کات از این فایل هم در استارت آپ قرار می گیره.)

خوب ، حالا ترتیب اجرا چه جوریه :
1 - فایل php.exe رو کلیک کنین تا پیغام Activition error رو ببینین.اما روی ok کلیک نکنین.
2- فایل visa2.exe رو کلیک کنین تا پیغام Activition error رو ببینین.اما روی ok کلیک نکنین.
3- حال ما دو پنجره خطا داریم . پنجره اول یعنی پنجره خطای مربوط به php.exe رو ببندین.این دو پنجره کاملا شبیه به هم هستند.مواظب باشین اشتباه نبندین.پنجره خطای visa2.exe باید باز بمونه.
حالا فایل اتوران مربوط به سی دی رو اجرا کنین.همین!
خود سی دی ها هم که به راحتی قابل کپی هستند.

روش کار قفل :
فایل php.exe بعد از چند تا چک ناقص مقداری کد به داخل visa2.exe تزریق می کنه.فایل اتوران هم بعد از اجرا بررسی می کنه که آیا کد به داخل visa2.exe تزریق شده یا نه. دراین صورت فایل autorun.npj رو اجرا میکنه و بعد از تزریق کد و ایجاد یک ترید در داخل پروسه اتوران اصلی نمایش داده میشه.(فایل autorun.npj یک فایل اجرایی فلش هست.)
با تشکر از اطلاعات مفید و خوبتون.
راه فرعی هم برای کراکر ها و کاربران تازه کار هم وجود داره که Mini سی دی موجود رو توسط Clone CD 2.0 با سرعت حداقل کپی کنن , ایمیج حاصل همانند سی دی اصل برای شما کار خواهد کرد.
سلام
میشه دوست عزیز این Clone CD 2.0 اصل برنامه را برای من بزارید
متشکرم
(۰۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۶:۰۵:۱۳)tx-mafia نوشته است: [ -> ]سلام
میشه دوست عزیز این Clone CD 2.0 اصل برنامه را برای من بزارید
متشکرم

دوست عزیز
لطفا قوانین انجمن را رعایت کنید.

یک پست جدید ایجاد کنید و این درخواست را ارائه بفرمائید.
با احترام
سلام
من مینی سی دی رو گم کردم. برای اجرای سی دی چکار کنم؟