این کتاب یکی از بهترین کتابها در زمینه آموزش C به صورت خود آموز می باشد و تقریبا مرجع دانشگاهی محسوب می شود (جعفرنژادقمی)
حجم 20 MB
تعداد صفحات:664
دانلود
ما یه استاد داشتیم خیلی با این جعفر نژاد قمی بد بود...همش میگفت :"بیسواده...کتاباش کلی اشتباه داره..!!"در صورتیکه تقریبا همه ی دانشگاهها از همین کتاب تدریس میکنن...توی دانشگاه ما هم همه مرجعشون همین کتاب بود غیر از استاد ما که دایتل و دایتل درس میداد..
محتوی کتابهاش همه یک شکلن فقط مثالهاشون با هم فرق داره اونم (جالبه که بعضی از مثالها هم اجرا نمیشه و ارور میده)
من که تا حالا کسی رو ندیدم که با این جعفرنژاد رابطه خوبی داشته باشه
ولی این همون کتاب زردشه؟
همونه که سورس یک مفسر بیسیک آخرش داره؟
سلام
من کتاب دانلود نکردم
ولی اونب که آخرش مفسر بیسیک داره کتاب آبیه که هیچی در مورد کتابش نگم بهتره !!
کتابهای دایتل ها رو به همه توصیه میکنم واسه هر زبونی ( البته به عنوان عضو کوچیک این سایت دارم جسارت میکنم،)
ورژن قديمي زرده و ورژن جديدش ابيه .
حواسم نيست . تو چاپ جديد رنگش از زرد به آبي تغيير يافته .
اون قدر كتاب بدي هم نيست !
سلام
آخه گذشته از محتویاتش ، قیمتش فکر کنم 7 8 هزار تومنه ، بعد CD نداره ، میگه کد ها رو از سایت دانلود کن ! با عقل جور در نمیاد آخه !
محبوب نوشته است:ما یه استاد داشتیم خیلی با این جعفر نژاد قمی بد بود...همش میگفت :"بیسواده...کتاباش کلی اشتباه داره..!!"
من با استادتون تا حدی موافقم.
استاد خود ما می گفت ما که دانشگاه قبول شدیم گفتن استادتون جعفر نژاده. همه ذوق می کردیم که ببینیم چطور درس میده. وقتی اومد سر کلاس فقط گفت این کتاب منه و باید از این صفحه تا این صفحه رو بخونین و امتحان بدین.
کتاب هاش رو هم مثل کتاب هایی که داوود کریم زادگان مقدم می نویسه.
کتاب مدار منطقی (چاپ پیام نور) رو از روی کتاب موریس مانو نوشته. فقط هنر که کرده این بوده که یک خط در میون نوشته.
ولی کتاب های جعفر نژاد در کنار اشتباهات زیادش مثال های خوبی هم داره.
این هم یک آموزش زبان C به صورت فارسی و در برنامه Word. حجمش هم خیلی کمه و برای تازه کار ها خوبه.
سلام، امیدوارم که حالتون خوب باشه، من خارج از کشور هستم و نیاز داشتم که خیلی سریع زبان C رو یاد بگیرم و چون قبلا کتاب VB آقاي جعفر نژادو خونده بودم، خیلی دوست داشتم کتاب ایشونو به زبان C هم بتونم پیدا کنم که تو سایت شما دیدم، لازم شد ازتون واقعا تشکر کنم، خیلی خوشحالم کردین،مرسیییییییییییییییی، امیدوارم که خوشحال باشین، همیشه، همه جا
این کتاب یکی از بهترین کتاب های آموزش c است که توسط دکتر فراهانی نوشته شده حتما نگاهش کنید
(۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۴:۳۲:۱۸)sjh نوشته است: [ -> ]این کتاب یکی از بهترین کتاب های آموزش c است که توسط دکتر فراهانی نوشته شده حتما نگاهش کنید
این کتات توسط دکتر فراهانی نوشته نشده این کتاب دانشگاه پیام نور احمد فراهی است