ايران ويج

نسخه‌ی کامل: VeriLog
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان !

کسی با زبان وری لاگ VeriLog کار کرده ؟
میتونین بهم کمک کنین که چجوری باهاش کار کنم و یک مازول ساده رو درست کنم و تستش کنم ؟
در کل چیز خوبیه

Verilog HDL is a hardware description language used to design and document electronic systems. Verilog HDL allows designers to design at various levels of abstraction.

http://www.verilog.com/
با VHDL کار کن اموزشش هم فارسی رو نت پیدا میشه اینم واسه برنامه نویسی سخت افزاره
سلام

با VHDL کار کردم ولی باید پروژمو با VeriLog بدم (پیاده سازی کامپیوتر پایه مانو)باید یک کامپیوتر بسازم باهاش.

اگه فقط یکی باشه که یه کوچولو راهنمایی کنه کافیه ، تو کد نویسیش مشکلی ندارم فقط کامپایل و تست ماژولها و ارتباط دادن بین اونها رو بلد نیستم .
این یادمه چیز خوبی بود ولی به کار من نمی یومد تو FPGA ها یه استفاده ای داشت که می گفتن گرافیکی هم می شه کشید و بعد تبدیل بشه
اگه اشتباه نکنم نرمافزار های fpga و خود orcad این کار رو انجام م یدن یعنی شما گیت ها رو می کشی و اون کد vhdl بده البته مطمئن نیستم
تشکر آقا هادی

با برنامه نویسیش مشکلی نیست
فقط نحوه ارتباط بین ماژولها و تست کارکرد برنامه نیازمه .
سلام
داشتم برای پروژم سرچ میکردم که اینجارو پیدا کردم و فهمیدم ممکنه کمک بزرگی برام باشه. برای همین اومدم و این تاپیک رو بالا آوردم تا از شما کمک بگیرم.
حقیقتش پروژه من هم دقیقا پیاده سازی کامپیوتر پایه مانو با وریلاگ هست. ولی هیچ تجربه ای در این ضمینه ندارم و باید از صفر شروع کنم. مشکل اینجاست که دو هفته بیشتر وقت ندارم.
حالا یک سوال دارم. یه بنده خدایی به من گفته که کد vhdl این پروژرو برام جور میکنه. بر فرض که اینطور بشه آیا راهی برای تبدیل اون به Verilog وجود داره؟ آیا نرم افزاری هست؟
دوم اینکه اگه کسی کدش رو داره و میتونه در اختیار من بگذاره ازش ممنون میشم و از خجالتش در میام.
سوم اینکه راه آخر اینه که خودم شروع کنم و بنویسم. اما همونطور که گفتم صفره صفرم. اگه امکان داره بهم کمک کنید. وجود کد vhdl میتونه تو این راه بهم کمک کنه؟
منتظر راهنماییهای شما هستم.
با تشکر از همه
سلام
تشکر از این همه راهنمایی! فکر کردم اینجا میتونه بهم کمک کنه ولی مثل اینکه نیاز به کمک هم داره!
البته کمکی از دست من بر نمیاد وگرنه دریغ نمیکردم.