با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
عرض شود که من برای پروژه پایان دورم پروژه ربات مسیر یاب با قابلیت اتصال به pc را برداشتم که وقتی به pc وصل می کنم دیگر ربات مسیر باب نیست و ماشین کنترلی می شود حالا در نحوه برقراری ارتباط با کامپیوترش موندم ضمنا من این روبات نساختم بلکه خریدم و فقط می دونم که از میکرو کنترلر At 89s51 استفاده کرده توش بعد اینکه قسمت های الکترونیکی کامله کامله فقط این برنامش مونده که بنویسم من سرچ کردم فهمیدم که باید با mscomm32 بنویسم یه چیزی نوشتم و پورت باز کردم اما ربات هیچ عکس العملی نشون نمی ده یعنی باید روی lcd ربات از مد مسیر یاب به مد pc contoroler بره که نمیره و در مورد اون سر پورت کام که به pc وصل می شه من دیدم سه تا بیشتر از سیم هاش وصل نیست یعنی پین شماره ی 2(RXD) که داده را از پورت می خونه
پین شماره 3(TXD) که داده به پورت می نویسه
پین شماره 5 (GND) که اتصال به زمین هست
من اون برنامه ای که با خود ربات هستو دیدم کاملا کار می کنه اما من خودم نمی تونم برنامشو بنویسم لطفا دوستان راهنمایی کنند
با تشکر از شما دوست عزیز اما این لینکی که شما دادید بر می گرده به همین صفحه
دوستان لطفا کمک کنند من این پروژه رو باید 5-6 روز دیگه باید تحویل بدم و برم دفاع کنم
دوست عزیز مرسی از لینکی که دادی اما من با پورت سریال می خام ارتباط برقرار کنم و زبان برنامه نویسیم vb باشه در مورد پروژه ام حرف شما درسته اما اگه از این چند روزم استفاده نکنم دیگه وقتی برام نمومونه من فقط سر تغییر مود این میکرو کنترلر موندم یعنی نمی دونم چی بفرستم که این میکرو به اون عکس العمل نشون بده من رشته اصلیم کامپیوتره به خاطر همین نمودنم چی به میکرو بفرستم وگرنه تو برنامه نویسی مشکلی نیستش دوستان اگه لطف کنند به من و منو یه راهنمایی کنند ممنون میشم
k_mp نوشته است:من فقط سر تغییر مود این میکرو کنترلر موندم یعنی نمی دونم چی بفرستم که این میکرو به اون عکس العمل نشون بده
پس الان مي خواين ميكروي 8051 رو ياد بگيرين .
چون شما هم از برنامه بازاري استفاده كردين معمولا ميكرو قفله و نمي شه بهش دسترسي داشت .
پس يه ميكرو ديگه بخرين و برنامه مسير ياب رو هم بنويسيد و يه پايه رو چك كنيد ( البته اينتراپ يا وقفه باشه بهتره ) كه اگه يك شد يعني اطلاعاتي از كامپيوتر ارسال شده و كار معمولي خودشو رو ول كنه و بره كار جديد رو انجام بده .
دوست عزیز می تونی شما یه مثال از این توضیحی که دادی بزاری البته اگه سورس باشه با vb باشه که عالیه یعنی من چطوری می تونم با vb به پایه های میکرو کنترلر دسترسی پیدا کنم؟
دوستان کسی نظری نداره؟؟؟؟
(۲۳-دى-۱۳۸۷, ۱۱:۳۲:۳۴)k_mp نوشته است: [ -> ]دوست عزیز می تونی شما یه مثال از این توضیحی که دادی بزاری البته اگه سورس باشه با vb باشه که عالیه یعنی من چطوری می تونم با vb به پایه های میکرو کنترلر دسترسی پیدا کنم؟
دوستان کسی نظری نداره؟؟؟؟
سلام خوشحال میشم اگه بگین پروژتون تا کجا پیشرفته و در موردش توضیح بدین
(۲۱-دى-۱۳۸۷, ۱۳:۰۷:۴۶)k_mp نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
عرض شود که من برای پروژه پایان دورم پروژه ربات مسیر یاب با قابلیت اتصال به pc را برداشتم که وقتی به pc وصل می کنم دیگر ربات مسیر باب نیست و ماشین کنترلی می شود حالا در نحوه برقراری ارتباط با کامپیوترش موندم ضمنا من این روبات نساختم بلکه خریدم و فقط می دونم که از میکرو کنترلر At 89s51 استفاده کرده توش بعد اینکه قسمت های الکترونیکی کامله کامله فقط این برنامش مونده که بنویسم من سرچ کردم فهمیدم که باید با mscomm32 بنویسم یه چیزی نوشتم و پورت باز کردم اما ربات هیچ عکس العملی نشون نمی ده یعنی باید روی lcd ربات از مد مسیر یاب به مد pc contoroler بره که نمیره و در مورد اون سر پورت کام که به pc وصل می شه من دیدم سه تا بیشتر از سیم هاش وصل نیست یعنی پین شماره ی 2(RXD) که داده را از پورت می خونه
پین شماره 3(TXD) که داده به پورت می نویسه
پین شماره 5 (GND) که اتصال به زمین هست
من اون برنامه ای که با خود ربات هستو دیدم کاملا کار می کنه اما من خودم نمی تونم برنامشو بنویسم لطفا دوستان راهنمایی کنند
سلام ببخشید شما برنامه ش رو تونستید بنویسید؟
آخه پروژه پایانی من هم همینه، گیت ش رو گرفتم و درست کردم، نمیدونستم برنامه رو باهاش نمیدن، الان تو برنامه ش موندم.:(
هر کاری کردم نتونستم بنویسم
میشه کمک م کنید؟
با سپاس
ایمیل: hw88_must@yahoo.com
سلام.
شما بگید تا کجا رو انجام دادید و کجا رو مشکل دارید.
هر کس بتونه راهنماییتون می کنه ، تا مشکلتون رو حل کنید.
موفق باشید.