۲۲-دى-۱۳۸۷, ۱۰:۰۹:۰۷
۲۲-دى-۱۳۸۷, ۱۱:۴۴:۴۷
با سلام خدمت دوست گرامی
شما باید این را با هاست ویندوز به کار ببرید و بعد از ساخت دیتابیس آنرا Attach کنید.
آپلود مخصوص فایلها و فولدر ها است نه فایل های دیتابیس.
موفق باشید.
شما باید این را با هاست ویندوز به کار ببرید و بعد از ساخت دیتابیس آنرا Attach کنید.
آپلود مخصوص فایلها و فولدر ها است نه فایل های دیتابیس.
موفق باشید.
۲۲-دى-۱۳۸۷, ۱۵:۱۶:۰۶
چطوری میشه attach کرد . نتونستم این کار رو بکنم
۲۲-دى-۱۳۸۷, ۱۵:۲۸:۰۰
شما اولا باید هاست ویندوز را داشته باشید
و کار با آن ساده است درست اگر با Sql server تحت ویندوز کار کرده باشید.
و کار با آن ساده است درست اگر با Sql server تحت ویندوز کار کرده باشید.
۲۲-دى-۱۳۸۷, ۱۸:۲۵:۱۴
سلام
در این خصوص پیشنهاد میشه با ساپورت هاست صحبت کنی.
یک راه خیلی ساده که همیشه هم جواب میده اینه که اسکریپت درست کنی و در یک صفحه قرار بدی و یکبار اون صفحه را اجرا کنی تا اسکریپت اجرا بشه، بانک اطلاعاتی ساخته بشه و بعد هم اسکریپت رو حذف کنید.
;-)
در این خصوص پیشنهاد میشه با ساپورت هاست صحبت کنی.
یک راه خیلی ساده که همیشه هم جواب میده اینه که اسکریپت درست کنی و در یک صفحه قرار بدی و یکبار اون صفحه را اجرا کنی تا اسکریپت اجرا بشه، بانک اطلاعاتی ساخته بشه و بعد هم اسکریپت رو حذف کنید.
;-)
۲۳-دى-۱۳۸۷, ۱۲:۰۳:۵۵
دستور اتصال به بانک اسکیوال ایراد میده . مثلا اسم بان من db1 و یوزر آن a1 و پسورد آن d1 است . حالا میشه دستور برای اتصال از asp.net برای این بانک یکی برام بنویسه . ممنون میشم .
البته ابتدا من یوزر و پسورد نداده بودم ولی وقتی در هاست سایتم بانک اطلاعاتی ایجاد می کنم میگه که یوز و پسورد نیز باید تعریف کنی
البته ابتدا من یوزر و پسورد نداده بودم ولی وقتی در هاست سایتم بانک اطلاعاتی ایجاد می کنم میگه که یوز و پسورد نیز باید تعریف کنی
۲۳-دى-۱۳۸۷, ۱۳:۰۳:۲۴
اگر مختص ویندوزت است نمیشه با هاست نیز کار کند و می بایستی در هاست خودت یک یوزر و پسورد برای ایجاد دیتابیس ایجاد کنید.