منم زیاد از ( در حالت کلی) دزدی خوشمم نمیاد. تا میتونم از کرک و ... استفاده نمیکنم. یه موردم یه مورده. نمیدونم چرا از MyBB خوشم میاد!. توی یکی دو جا هم که امکانات CMS ها رو مقایسه کرده بود MyBB چیزی کمتر از vb نداشم. حتی بهتر از smf بنظر میرسید.
استفاده از subdomain فکر خوبیه. مخصوصا اعضا احساس میکنن که اهمیت بیشتری به برنامه هاون داده میشه. فقط دقیق باید مشخص کنید چه چیزهایی.
برای کاربر فعال بخش بیسیک. جناب یکه تاز فکر کنم یکی از پرکارترین بچه ها باشن.
من می گم بریم یه مجوز SSL بگیریم
بعد هم این قسمت آپلود رو بشه فایل اضافه کرد یعنی بشه در یک زمان چندتا فایل رو آپلود کرد
و تعداد آپلودها هم در یک پست بیشتر بشه
به نظر من هم فقط یک مدیر برای بخش ویژوال بیسیک و سی ++ کمه
برای بخش خانواده بیسیک هم من می تونم کمک کنم
نقل قول: منم زیاد از ( در حالت کلی) دزدی خوشمم نمیاد. تا میتونم از کرک و ... استفاده نمیکنم. یه موردم یه مورده. نمیدونم چرا از MyBB خوشم میاد!. توی یکی دو جا هم که امکانات CMS ها رو مقایسه کرده بود MyBB چیزی کمتر از vb نداشم. حتی بهتر از smf بنظر میرسید.
تاییده ...
نقل قول: یه چیز جالب بگم. میدونستین همین قالبی که دارین استفاده میکنین (pro-blue) در توضیحاتش نوشته بدون کسب اجازه سازنده قالب حق استفاده ندارین.
چه جالب ، من اینو نمیدونستم ... آخه هم تو سایت پشتیبانی این تم رو دیدم هم توی community های سایت رسمی ما بی بی ...
اگه به من تا 12 بهمن فرصت بدین همه چی حله .
از یه طرف امتحانات و از یه طرف دیگه هم پروژه های دانشجویی خیلی وقتمو گرفتن .
نقل قول: 90% ابزارهای ما کرک شده یا نال شده هست.
مال من هم قبلا همین طور بود ولی الان ۹۰٪ قانونیه اون ۱۰٪ دیگه هم یواش یواش می خوام تبدیلش کنم به ۹۰٪ GNU یعنی دیگه لینوکس هم استفاده نخواهم کرد منتظرم هسته GNU بیاد
در مورد قالب هم اشتباه اگه چنین کاری کردیم باید عوض بشه
تا ۱۲ بهمن هم به خاطر آقا حامد
فعلا کلیت ها رو در بیاریم (البته به نظر من همه کار ها رو هم خودت انجام نده ببین اگه کس دیگه ای از دستش بر میاد بده اون انجام بده اینجوری می فهمه که اینجا مال اون هم هست)
آقا مبین الان فکر کنم دسترسیشون بالا باشه ( از شواهد اینطور به نظر میرسه ) و بتونن کمک کنن؟
من دسترسی خاصی ندارم
دسترسی من فقط برای مدیریت پستهای کل فوروم و ایجاد یا حذف دسترسی افراد به بخش ازاد خصوصی هست
تشکر آقا هادی
از دوستان هر کسی PHP بلده و به سیستم مدیریت MYBB آشناست میتونه کمک کنه .
سرم خلوت بشه نمیذارم کارا رو زمین بمونن .
سلام
چندپیشنهاد دارم:
1.چون قراره اینجا هیچ چیزی بدون کپی رایت نباشه ، بیاید باهم یه قالب برای اینجا طراحی کنیم.
2.بیاید برای انجمن یه تاپیک دونیت راه بندازیم. هر کی دوست داره ماهانه دونیت کنه. هر چی دونیت بیشتر ، امکانات بیشتر.
3.بیاید برای انجمن محصول درست کنیم.(بعدا بیشتر بحث میکنیم)
4.دوستان بیان توانایی های خودشون رو بگن تا بتونیم از توانایی های دوستان حداکثر استفادهرو ببیریم.
مثلا من حاضرم 5 تاپیک آموزش زبانهای تحت وب رو با آپدیت 3یا 4 روز(و یا کمتر) ایجادو جلو ببرم.
5.دومین ایران ویج رو به این دومین ایران ال.ایی-دی متصل و بجای سایت ایران ال.ایی-دی مستقیم کاربر به انجمن بیاد.اینجوری همه ی کارها روی انجمن متمرکز میشه.
6.گروه های مختلف برای سایت ایجاد کنیم. مثلا آپلودر - کمکیار - کاربر فعال بخش--- و ....
(۰۱-بهمن-۱۳۸۷, ۱۸:۲۷:۲۹)man4toman نوشته است: [ -> ]سلام
چندپیشنهاد دارم:
1. بیاید باهم یه قالب برای اینجا طراحی کنیم.
اشپز که 2 تا شه اش یا شور میشه یا بی نمک بهتره 2 نفر که تو این کار تخصص دارن و استانداردهای طراحی قالب مثل رنگ بندی چیدمان و ... رو میدونن بشینن این کارو انجام بدن
نقل قول: 2.بیاید برای انجمن یه تاپیک دونیت راه بندازیم. هر کی دوست داره ماهانه دونیت کنه. هر چی دونیت بیشتر ، امکانات بیشتر.
خوبه به شرطی که دوستان همکاری کنن
نقل قول: 3.بیاید برای انجمن محصول درست کنیم.(بعدا بیشتر بحث میکنیم)
قدیما این کارو انجام دادن مهمترین چیزی که برای این کار نیازه یه مدیر برای مدیریت قوی بچه هاست