و فکر کنم یه ناظم دیگه هم نیاز داریم. یکی دیگه که بتونیم یقه شو بگیریم.( یه پلاگین آخرین ارسلیها الان فکر کنم بیشتر از یه ماهه تو صف نصبه. به عنوان شکایت نمیگم. اوضاع دوستانو درک میکنم. منظورم اینه که نیرو کمه)
الان کسی مناسب تر از آقا مبین فکر نکنم باشه.
نقل قول: .بیاید برای انجمن یه تاپیک دونیت راه بندازیم. هر کی دوست داره ماهانه دونیت کنه. هر چی دونیت بیشتر ، امکانات بیشتر.
این دونیت چی هست؟
همون کمک مالی.
خب چرا تایپیک؟ یعنی توی تایپیکش چیکار باید کرد؟ عموما یه دکمه میزارن و ...
یه پیشنهاد دیگه. مجوز تشکر کردن آقا تریپ رو هم بردارید.
( به جان شما براخودتونم خیلی خوبه )
دونیت و محصول معمولا جواب نمی ده فعلا مشکل مالی نداریم
ایران لد هم درسته فعلا اپدیت نمی شه ولی اونم یه کاری داره می کنه برای خودش همینش هم به درد می خوره
ولی بقیه پیش نهاد ها خیلی خوب بود فقط خودتون باید عملیش کنین (من امروز یه PLC دود کردم رفت تو هوا حالا عکس شو می زارم ببینین حالشو ببرین از صبح که رفتم بیرون خیلی وقت نیست اومدم فقط می خوام این پست رو بزنم برم بخوابم که دیگه نمی کشم)
سلام
یه سوال :
این لقب (ساکن همینجا) چیزه جدیدیه؟
من الان نشستم کل این تاپیکو خوندم
مشکلی که از اون ابتدا وجود داره، اینه که سیستم منسجم نیست!!! یعنی آقای man4toman، نظرات واقعاً عالیشون رو می دن ولی مرجعی برای تأیید یا رد وجود نداره
اگه نمی خواین یه مرجع این کار رو بکنه و می خواین مشورتی حل بشه، به نظر من باز هم این راهش نیست، راه حلش اینه که چند تا سوال دقیق تو یه نظر سنجی پرسیده بشه و مشخص باشه که تاریخ اتمام نظر سنجی کِیه!
مثلاً بپرسین: آیا MYBB عوض شود؟
آیا باید برای انجمن، ناظمی موازی حامد جان انتخاب کرد؟
این جوری اطلاعاتی که به دستمون می رسه، مرتب و منظمه!! نه مثل الان که از این تاپیک هیچ نتیجه گیریه اجرایی نمی شه کرد.
به نظر من یه قرار ملاقات بذارین، مدیران تهران جمع شن و با هم صحبت کنن، مدیران شیراز، تبریز، شمال کشور و همه جا، تو شهر های خودشون جمع بشن، هر گروه رو یه موضوع جدا کار کنه، جلسات صورت جلسه بشن، نتیجه هاشون در یه فرمت استاندارد تو سایت گفته بشه و نهایتاً تصمیم گیری بشه
موضوعات کلی که به نظر من می رسید این هان:
1. مشکلات دامین و هاست
الف. دامین رو باید چی کار کرد، چه کسی باید انجام بده، کِی تمومش می کنه
ب. هاست رو باید چی کار کرد، چه کسی انجام می ده، کِی تمومش می کنه
2. مدیریت مدیران
الف. مدیران جدید انتخاب بشن؟ چه کسی(کسانی) انتخاب کنن، تا کِی فرصت دارن(از این به بعد می نویسم چه کسی، کِی)
ب. وظایف دقیق و ریز مدیران مشخص بشه؟ چه کسی، کِی
پ. آیا امکانات مدیران باید تغییر کنه؟ چه کسی، کِی
3. امکانات و ایده های جدید
الف. قراره دانیت بذاریم؟ چه کسی، کِی
ب. قراره mybb عوض شه؟ چه کسی، کِی
پ. ایده ها رو باید به کی داد؟
چ. امکاناتی که نیاز داریمو به کی بگیم؟
به نظر من اگه موضوعات قالب بندی شده تر بحث بشن، با صرف کمتر هزینه و وقت، به نتیجه ی بهتر و البته زودتر می رسیم
(۰۳-بهمن-۱۳۸۷, ۲۳:۵۵:۵۷)far_222000 نوشته است: [ -> ]من الان نشستم کل این تاپیکو خوندم
مشکلی که از اون ابتدا وجود داره، اینه که سیستم منسجم نیست!!! یعنی آقای man4toman، نظرات واقعاً عالیشون رو می دن ولی مرجعی برای تأیید یا رد وجود نداره
.......
فکر کنم امتحاناتت تموم شده ها
این منسجم کردنشون رو منم موافقم فقط مدیران شهرستان ها نداریم
من پیشنهاد می کنم خودت بشی مسئول جمع آوری و مدیریت ایده ها و منظم کردنشون
من وقتم بازه، خيلي هم خوشحال مي شم اين كار رو بكنم
از الان هم شروع مي كنم
مديران عزيز، همگي لطفاً به تاپيك شماره تلفن و شهر محل زندگي مديران در بخش مديريت بياين و شماره تماس و شهري كه توش هستين رو عنوان كنين
بحثا رو همینجا بکنیم بهتر نیست؟ اینجا همه کاربرا میتونن شرکت کنن. بعضی ها هم مثل من شاید نخوان بیان بیرون کامپیوتر!!!
far_222000 نوشته است:به نظر من یه قرار ملاقات بذارین، مدیران تهران جمع شن و با هم صحبت کنن، مدیران شیراز، تبریز، شمال کشور و همه جا، تو شهر های خودشون جمع بشن، هر گروه رو یه موضوع جدا کار کنه، جلسات صورت جلسه بشن، نتیجه هاشون در یه فرمت استاندارد تو سایت گفته بشه و نهایتاً تصمیم گیری بشه
الان منم جز مديران حساب مي شم يا نه ؟
بعد همتون فكر كنم تو تهرانيد و بقيه تك و تنهان !
هادي جون نوشته است:مدیر هایی که خیلی وقت نمی یان عنوانشون بشه مدیر بازنشسته (نظر منه)
من تو 5 ابان به مديران زير پيغام دادم و هنوز هيچ كدومشون پيام من رو نخوندن !
واسم جالب بود ، گفتم شما هم بدونيد !
vahid2000
agape
Robokit
Pardazesh-Gar
IMeysam
Pedram_HookEx
newdesign
Mamad2003
arnh
مدیران باز نشسته که فکر بدی نیست به نظر من، آخرین ورودشون رو می شه از قسمت کاربری دید
اون تلفن روهم اونجا جواب می دم