ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چشم انداز فروم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
(۰۳-بهمن-۱۳۸۷, ۲۳:۵۵:۵۷)far_222000 نوشته است: [ -> ]موضوعات کلی که به نظر من می رسید این هان:
1. مشکلات دامین و هاست
الف. دامین رو باید چی کار کرد، چه کسی باید انجام بده، کِی تمومش می کنه
ب. هاست رو باید چی کار کرد، چه کسی انجام می ده، کِی تمومش می کنه
مشخصا کار اقا هادی .
(۰۳-بهمن-۱۳۸۷, ۲۳:۵۵:۵۷)far_222000 نوشته است: [ -> ]2. مدیریت مدیران
الف. مدیران جدید انتخاب بشن؟ چه کسی(کسانی) انتخاب کنن، تا کِی فرصت دارن(از این به بعد می نویسم چه کسی، کِی)
در موردش قبلا بحث شده
مدیر هر بخش با معرفی کاربر فعال اون بخش (تو بخش مدیریت)اونو بصورت بالقوه مدیر مینه .
(۰۳-بهمن-۱۳۸۷, ۲۳:۵۵:۵۷)far_222000 نوشته است: [ -> ]ب. وظایف دقیق و ریز مدیران مشخص بشه؟ چه کسی، کِی
اینا هم بحث شده
اینجا
(۰۳-بهمن-۱۳۸۷, ۲۳:۵۵:۵۷)far_222000 نوشته است: [ -> ]پ. آیا امکانات مدیران باید تغییر کنه؟ چه کسی، کِی
اگه نیاز باشه و مدیری یا کاربری اعلام کنه و بتونیم انجام بدیم حتما

(۰۳-بهمن-۱۳۸۷, ۲۳:۵۵:۵۷)far_222000 نوشته است: [ -> ]3. امکانات و ایده های جدید
الف.-
ب. قراره mybb عوض شه؟ چه کسی، کِی
فکر نکنم
همونطور که آقا هادی گفتن سیستم MYBB قدرت کافی برای ما رو داره و از لحاظ کد نویسی هم که عالیه
(منم بهش عادت کردم)
این سیستم تا زمانی که نیازهای ما رو برآورده کنه عوض نمیشه .
(۰۳-بهمن-۱۳۸۷, ۲۳:۵۵:۵۷)far_222000 نوشته است: [ -> ]پ. ایده ها رو باید به کی داد؟
همینجا
(۰۳-بهمن-۱۳۸۷, ۲۳:۵۵:۵۷)far_222000 نوشته است: [ -> ]چ. امکاناتی که نیاز داریمو به کی بگیم؟
همینجا
(۰۳-بهمن-۱۳۸۷, ۲۳:۵۵:۵۷)far_222000 نوشته است: [ -> ]به نظر من اگه موضوعات قالب بندی شده تر بحث بشن، با صرف کمتر هزینه و وقت، به نتیجه ی بهتر و البته زودتر می رسیم
دقیقا

تشکر از دسته بندیت .
صفحه‌ها: 1 2 3 4