ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چشم انداز فروم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
خوب مگه ما چیمون از بقیه کمتر که چشم انداز نداشته باشیم Biggrin
چند روز پیش یه مشکل الکترونیکی داشتم یه برسی کردم دیدم فروم های دیگه ای هم هست که نسبتا هم بد نیستند و فعال به این فکر افتادم که چرا اینجا به اون اندازه که باید فعال نیست فکر کنم اگه اشتباه نکنم برای الکترونیک حداقل این اولین فروم بود ولی الان ظاهرا بهترین فروم نیست
یه چند تا فکر تو ذهنم که امید وارم شما هم کمک کنین
۱ - قرار محدودیت سایت کم بشه یعنی مثلا به هر مدیر 1G فضا بدیم برای ارسال فایل (اینو تقریبا حل کردم) و اجازه بدیم اگه کسی می تونه ایده ای بده بیاد و اجرا کنه
۲ - در خواست کمک از همه برای افزایش کیفیت اینجا برای اینکه مشکلات خودشون راحت تر حل بشه (احتمالا یه مرام نامه باید براش بنویسیم و یه سری قانون)
۳ - در یافت ایده های بقیه و تشویق اونها برای ارایه ایده (حتی اگر عملی نباشه)
۴ - ترویج فرهنگ نرم افزار آزاد

خوب و اما چه جوری
۱ -قرار سایت بره روی یه سرور آمریکایی مثل hostmonster اون جا ها ظاهرا صفر ها یکی دوتا بیشتره (البته قیمت هم معقوله) که تقریبا گرفتم Host رو فقت نگران کلمه ایران هستم توی دامین سایت که اگه کسی راهی داره پیش نهاد بده
۲ - اینجا تقریبا با کمک همه درست شده و مال همه هم است و قرار هم همین بوده فقط نمی دونم باید چی کار کنیم که این رو بقیه هم حس کنن الان افراد فعالی هستند که فکر میکنم باید مدیر بشن و خیلی ها هم هستند که باید ازش تشکر بشه و اگه بشه امکاناتی بیشتری هم در اختیارشون قرارداد (نمی دونم مثلا یه ایمیل اختصاصی بهشون بدیم یا فضا برای اپلود اینو شما بگید) و از بقیه هم بخوایم که به ما کمک کنن
۳ - ایده های بقیه خیلی مهمه ممکنه من یا بقیه مدیر ها یه جیز مهم به ذهنمون نرسه کلا استفاده از تفکر جمعی خیلی می تونه کمک کنه باید به بقیه اجازه بدیم ایده ها رو مطرح کنن و اگه کسی می تونه پیاده کنه باید این اجازه رو داشته باشه
۴ - نرم افزار آزاد (یا به اشتباه اوپن سورس و لینوکس) خیلی می تونه به ما کمک کنه فکر می کنم باید بیشتر از این فرهنگ استفاده کنیم و اون رو گسترش بدیم (این فرهنگ نت اسکیپ رو با سهمی کمتر از ۲ درصد در مورورگرها -۹۸درصد دست اینترنت کسپلورر بود- تبدیل کرد به فایر فاکس با سهمی حدود ۲۰٪ از بازار که هر روز هم داره بیشتر می شه و به نظر من بهترین مرورگر که ie نمی تونه به اون برسه)
چی کار می خوایم بکنیم
۱ - اولا هر کسی هر ایده ای داره بده حتی اگه عملی نیست (هر کسی یعنی مخصوصا شما که داری می خونی) فعلا همین جا بگید اگه زیاد شد منتقل می کنیم
۲ - فکر کنم نیاز به چند نفر مدیر داریم که هر قسمتی از این کار رو به عهده بگیرن (من دیگه پیر شدم Biggrin نوبت جون هاست) هر کسی که فکر می کنه می تونه باز همین جا اعلام کنه
احتمالا تا چند روز دیگه سرور جابجا می شه و دستمون خیلی بازتر خواهد بود فکر کنم برای شروع بد نباشه دیگه بیشتر نمی نویسم که شلوغ نشه من بیشتر از این از دستم بر نمی یاد شما باید یه کاری بکنیدBiggrin
اين چشم انداز چند ساله هستش ؟

الان اون سايت www.iranled.com به كجا كشيد . ( عنكبوت بسته ! )
من دو تا برنامه ساده آپ كردم و خبري نشد !

در مورد مديران خيلي از مديران هستن كه تو 6 ماه اخير نيومند . اينها چي كار مي شن .

بهتر نيست در مورد مديران جديد نظر سنجي راه بندازيم تا افراد مضخرفي مثل من نيان !!!!!!

در مورد بخش الكترونيك ، آقا سعيد كارش عاليه ، ولي يه نفره و تك و تنهاست . ( تشكر فراوان )
ilgar پيشنهاد خوبي براي كمك به اقا سعيد هستش .

الان فروم كلا يا بخش آزاد شده ( كه تقصير منه ) يا ويژال بيسيك .
در حق رشته عزيز من يعني الكترونيك داره ظلم مي شه !!!

بعضي بخش هاي مربوط به كامپيوتر خيلي چرت و پرت اند ( از نظر من ) ! ادغام بشن بهتر نيست ؟
فعالیت هر فوروم بستگی به فعالیت اعضاش داره نه بحث جدی صورت میگیره نه هیچی حتی دوستان حاضر نیستن تجربیات هر چند سادشونو در قالب یه اموزش ارایه بدن وقتی هر کسی اطلاعاتشو به صورت تاپیک یا اموزش pdf تو سایت قراربده سطح علمی سایت بالا میره
(وقتی هر دومون 1 چیز بلد باشیم و اونو به هم یاد بدیم حالا هر دومون 2 تا چیز بلدیم)
بقیه کسانی هم که میان یا فقط خواننده مطلب هستن یا مشکل درسی دارن اگه دقت کنین همیشه 4/3بازدید کننده ها میهمان هستند
تعداد کاربران سایت بالای 17.000 نفر هست و تعداد زیادی مدیر که حتی هر 6 ماه هم سری به سایت نمیزنن برای اینها باید فکری بشه
(منم وقتی روزی برسه که دیگه نتوم به سایت سر زنم و توش فعالیت کنم کسی رو به جام معرفی میکنم و درخواست استعفا میکنم)
mybb قابلیتهای کمتری نسبت به ipb یا smf داره بهتره رو یکی از این 2 تا بریم
اعضای فعلی هستن تو فوروم که باید بهشون توجه بشه mahboob هم c++ ش خوبه هم الکترونیک میتونه کاربر فعال یکی از این 2 بخش یا هر دو بشه و vz67 و crazyfull هر دوشون تو vb محارت دارن peyman به خاطر مشغله کاری نمیتونه هر روز on بشه یکی بشه مدیر و دیگری بشه کاربر فعال بخش البته این visualbasiclove هم فعالیتشو خوب شروع کرده rink8 هم دستی تو تحت وب داره البته نمیدونم تو چه حده و میشه رو کمکش حساب کرد یا نه ولی رو man4toman برای طراحی وب و زبان تحت وب php میشه حساب کرد
پیشنهاد
برای اینکه اکتیویتی بالا بره از هاست های offshore استفاده کنید.(همون وارز) تا محدودیتی تو آپلود نداشته باشین.هاستهای آفشور با هیچ کشوری مشکل ندارن.
یک ایمیج اپلود سنتر خصوصی و فایل آپلودسنتر خصوصی راه بندازین.
چند بخش توی انجمن هست که واقعا بیخوده(رک گفتم).
سیستم سایت رو تغییر بدین. حتی اگه دیتابیس منتقل نشد از خیر این سیستم و دیتابیس ش بگذرین!
البته برای تغییر افرادی هستن که کمک کنن که بعدا اگه موافقت شد صحبت میکنیم.
سایتتون رو توی سایتها و انجمنهای دیگه تبلیغ کنین و تبلیغ بزارین.
محصول برای ارائه آماده کنید
از خیر من بگذرین!
بازهم هست حالا در مورد اینها بحث بشه تا بعد....
سلام

عوض کردن سیستم MYBB چرا نیازه ؟
1- امکانات
2-امکانات
3-امکانات:
الف) لوگ گیری قوی
ب) انعطاف پذیری بالا
ج) پلاگین های زیاد
د) قالب های حرفه ای
ه) نفوذپذیری کمتر
هرکدوم از اینها شامل موارد زیادی هست
اگه می خوای لیست Futures این دو سیستم رو بزارم بعد براتون مقایسه کنم
با هاست وارز کاملا موافقم چون در این صورت میشه حتی از vbulletian هم استفاده کرد
یه لیچر یا ریموت که فایلها رو از رو نت یا کامپیوتر طرف اپلود کنه رو سرور سایت که این قابلیت محاصن زیادی داره یه قسمت هم باشه که دوستانی که برنامه خاصی مینویسن مثل برنامه ارزو جناب elerom یا برنامه object manager بود فکر کنم مال جناب . حسین ویج بشه به عنوان تبلیغ اونجا قرار داد و دوستانی که وبلاگ دارن به فوروم لینک بدن تا تو گوگل تو ریت بالاتری قرار بگیره
(اینها رو دوباره میگم
فعالیت هر فوروم بستگی به فعالیت اعضاش داره نه بحث جدی صورت میگیره نه هیچی حتی دوستان حاضر نیستن تجربیات هر چند سادشونو در قالب یه اموزش ارایه بدن وقتی هر کسی اطلاعاتشو به صورت تاپیک یا اموزش pdf تو سایت قراربده سطح علمی سایت بالا میره)
سلام.
(۲۵-دى-۱۳۸۷, ۱۱:۴۸:۲۰)lord_viper نوشته است: [ -> ]تعداد زیادی مدیر که حتی هر 6 ماه هم سری به سایت نمیزنن برای اینها باید فکری بشه
(منم وقتی روزی برسه که دیگه نتوم به سایت سر زنم و توش فعالیت کنم کسی رو به جام معرفی میکنم و درخواست استعفا میکنم)
رو man4toman برای طراحی وب و زبان تحت وب php میشه حساب کرد
منم با اين حرفت موافقم. يکي از اون مديرايي که بايد استعفا بده منم (تو امضام هست ديگ).
man4toman رو چند وقتي هست که مي خوام به عنوان کاربر فعال (يا حتي مدير به جاي خودم) پيشنهاد بدم.

موفق باشيد.
بهتره روی من خیلی حساب نکنید. بیشتر پیشنهاد میدم Wink
۱ - iranled چون نیوک بود تقریبا ولش کردم وقت گذاشتن روش خیلی فایده ای نداشت به جای اون farawiki رو پیش نهاد می کنم که اون هم استقبال نشد (ولی اونو خودم راه می ندازم)
۲ - مدیر های جدید به نظر من خوبه من فقط می خوام همه کار ها توسط خودتون انجام بشه یعنی تصمیم بگیرید یکی مدیر بشه مدیرش کنید و اگه خوب نبود برش دارید
۳ - مدیر هایی که خیلی وقت نمی یان عنوانشون بشه مدیر بازنشسته (نظر منه)
۴ - مای بی بی خوبه من خیلی وقت دارم برسیش می کنم مشکلی نداره چند وقتی هست خیلی هم بهتر شده (تموم کد هاش توسط یه شرکت دیگه برسی شد و از نظر امنیتی خیلی بهتر شده) از نظر برنامه نویسی کد هاشو برسی کردم خیلی خوب نوشته شده من هم دارم سعی می کنم به همین روش بنویسم اگه کسی پیشنهاد دیگه ای داره برتری هاشو بگه تا برسی کنیم
۵ - استفاده از vbulletian یا نرم افزار های نال شده (یا یکم سخت گیرانه تر غیر از GPL) به هیچ وجه به خاطر نرم افزار آزاد که گفتم این یک دزدیه که دور از انسانیت ( یه بخش نرم افزار آزاد احتمالا اضافه می کنیم به فروم تا این مسایل بهتر جا بیفته)
۶ - تقریبا بیشترین دسترسی رو آقا حامد داره الان هم می گه نیمه حاظر من پیشنهاد می کنم یکی دو نفر کمکش کنن (بالا بردن سطح دسترسی یکی دونفر دیگه به شرطی که قابل اعتماد باشن فکر میکنم خوب باشه)
نقل قول: یه قسمت هم باشه که دوستانی که برنامه خاصی مینویسن مثل برنامه ارزو جناب elerom یا برنامه object manager بود فکر کنم مال جناب . حسین ویج بشه به عنوان تبلیغ اونجا قرار داد
۷ - یه چنین ایده هایی رو من پیش نهاد می کنم خود آقای lord_viper بیاد مثلا یه subdomain روی سایت بگیره مدیریتش هم دسته خودش باشه و بقیه هم کمکش کنن من پیش نهاد می کنم بقیه هم اگه یه چنین ایده های دارن که خودشون می تونن اجرا کنن بیان
سلام دوباره
نقل قول: ۵ - استفاده از vbulletian یا نرم افزار های نال شده (یا یکم سخت گیرانه تر غیر از GPL) به هیچ وجه به خاطر نرم افزار آزاد که گفتم این یک دزدیه که دور از انسانیت ( یه بخش نرم افزار آزاد احتمالا اضافه می کنیم به فروم تا این مسایل بهتر جا بیفته)
شرمنده ها ولی این مطلب دزدی بودن نال (یا در نرم افزار کرک شده) بنظر من چیزی نیست که بخوایم ازش پیروی کنیم.
90% ابزارهای ما کرک شده یا نال شده هست.
یه چیز جالب بگم. میدونستین همین قالبی که دارین استفاده میکنین (pro-blue) در توضیحاتش نوشته بدون کسب اجازه سازنده قالب حق استفاده ندارین. این که هیچی ما از زیر قالب نام و ونشان ایجاد کننده رو هم برداشتیم.

بهرحال امیدوارم توی تغییرات موفق باشید
شب خوش
صفحه‌ها: 1 2 3 4