ايران ويج

نسخه‌ی کامل: استايل ويندز روی برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
حتماً خيلی از شماها دوست داريد برنامه که ميسازيد استايل ويندز داشته باشد روش هايی هم قبلاً توی سايت گذاشته شده که اين کار رو به وسيله manifest انجام ميدن
اما اون روشها هم مشگلاتی داشتن که اگه بعضی از کنترل ها رو توی فريم قرار ميداديم يا حاشيه ميگرفتند يا مثله کنترل OptionsButoon سياه ميشدن و اگه نشانه موس رو روی فريم حرکت ميداديم پر پر ميزد و جلوه قشنگی نداشت و به دل نميشست

[تصویر:  Capturef_4.JPG]

اما با استفاده از اين ماژول که امروز اتفاقی پيداش کردم ميشه اين مشکلات رو بر طرف کرد و ظاهر برنامه ساخته شده کاملاً با ستايل ويندز هماهنگ ميشود

[تصویر:  Capturef_9.JPG]
سلام.
من قبلا برای حل مشکل سیاه شدن آپشن یه پیکچر باکس تخت مینداختم رو فریم و آپشن ها رو میذاشتم رو پیکچر باکس که دیگه سیاه نمیشدن.
متاسفانه فریم ها و کنترل های microsoft windows common control6 هنوز حالت قدیمی استایل 98 رو دارن.
من نمیدونم با اینهمه مشکلات vb6 چرا ملت ولش نمکنن.
به جز مشگل فارسی نويسی و استايلش چه مشگلات ديگيه اي داره؟
سلام.
بستگی به پروژت داره. برای بعضی کارها ویبی6 مناسب تره.
قرار باشه ویبی 6 کار کنم خب میرم دلفی.
اگه فکر میکنی دلفی بهتره خوب برو. کسی زورت نکرده ویبی کار کنی.
(۲۶-دى-۱۳۸۷, ۱۸:۱۲:۲۹)Payman62 نوشته است: [ -> ]اگه فکر میکنی دلفی بهتره خوب برو. کسی زورت نکرده ویبی کار کنی.
اصلا قضیه زور و اجبار نیست

این یه چیزه واضحیه که دلفی بهتر از VB6 ه

فکر هم نیست اطمینانه

به دلایل بسیار که خیلی جاها می شنوید و چندتاش رو اینجا گذاشتم :

http://forum.iranled.com/showthread.php?...1#pid71851
سلام

استایل برنامه با تم من جور نشد !!
بيشتر کارهايی که با delphi ميشه انجام داد با vb6 هم ميشه
اما از اين هم نميشه گذشت که ياد گرفتن vb6 آسونتر و راحت تره و مثالها پروژه های بيشتری داره
درسته delphi از vb6 بهتره ولی ديگه انقدر خارو ذليل نيست

(۲۶-دى-۱۳۸۷, ۱۸:۵۷:۰۱)babyy نوشته است: [ -> ]سلام

استایل برنامه با تم من جور نشد !!

اين از همون روش manifest استفاده ميکنه فقط يک ماژول برای رفع نواقص اضافه شده فکر نميکنم سورس مشگلی داشته باشه احتمال زياد مشگل از جای ديگه هست
سلام

من اون روش رو امتحات نکردم ، ولی با این نشد ، یعنی میگید تم مشکل داره ؟؟
صفحه‌ها: 1 2