ايران ويج

نسخه‌ی کامل: میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم !!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام

درسته ، ولی اینا مستلزمه دونستنه همون زبوناست ! منظورم اینکه با همون دستورات vb میشه DHTML در آورد ؛ تازه نباید از این غافل شد که با یاد گیری vb6 ، خودکار 50% ~ vbs,aps,vba رو هم یاد میگیریم ! vb6 برنامه نویس رو درگیر خیلی از مسائل سخت برنامه نویسی نمیکنه ( نمیشه انکار کرد ) ؛واسه همین مساله هم هست که مثل دلفی یا سی و ... قدرتمند نیست آنچنان ، ولی واسه شروع فکر نمیکنم بد باشه !

دلفی قدرتمند تره ، ولی واسه اولین زبان ، نظر من Vb6 .
من دلفی رو در حالتی شروع کردم که تازه کار با ویندوز و چند برنامه معمولی رو اونم از دوستام یاد گرفته بودم رشته ام هم کامپیوتر نبود و منابع دلفی هم در حد امروز نبود و بدون اینکه حتی کلاس برم یاد گرفتم
دلفی خیلی سادست و در عین سادگی قدرتمند و بیشتر توابعش مثل vb به صورت کلمات انگلیسی هست که کارو خیلی اسون میکنه مثل get,set, hide,enable,transparent,caption,text,items,linesو.........
واز همه ممتر help اون کامله که تمام دستورات مربوط به زبان و کنترلها رو کامل توضیح داده و حتی برای بعضیهاشون مثال هم داره و اگه موقع کامپایل یه error بوجود بیاد میتونین با زدن یه f1 معنی اون ارور رو با یک مثال ببینید
دلفی اونقدرها که شما فکر میکنید پیچیده نیست
با تکنولوژی های جدید نیازی به ساخت ActiveX نیست و اگه بود حتما زبانهای جدید از اون پشتیبانی کامل می کردن
=================================
اگه VB6 به چیزی وابسته نبود که می شد Stand Alone
چون در حالت native هم تماما کد ماشین تولید نمی کنه و نیاز به ماشین مجازی داره
VB6 به خاطر اینکه StandAlone نیست باید احتمال داد که روی کامپیوترهای استفاده کننده ماشین مجازی نیست
در نتیجه باید یه فایل بیشتر از 1 مگابایت همراه برنامه باشه + حجم خوده برنامه
سرعت برنامه های VB6 رو با بقیه زبان ها مقایسه کردم که اون هم به خاطر اینه که کاملا native نیست
برای راحتی هم که خیلی زبانهای دیگه راحت و در عین حال قدرتمند هستن که نزدیکترینش همین PowerBASIC ه
به نظر من اولین زبان بهتره VB.Net باشه : راحت،قدرتمند،گسترده و ...
توی گزینه ها هم بهتر بود به Vb.net اشاره می کردی
یکی از مزیتهای خوب بیسیک در دسترس بودن سورس های آماده (البته تا سطح متوسط) برای (شروع) یادگیری هست
تو همین فروم , چقدر مراجعه به بخش ویژوال بیسیک میشه
تا حالا شده سوالی رو مطرح کنی و جواب رو دیرتر از 24 ساعت بگیری
به هر حال من که اولین زبونی که کار کردم این VB بود
برای یادگیری هم VB.NET باید بهترین باشه (چون با دلفی کار نکردم به هیچ عنوان نظری در موردش ندارم)
و مسئله آخر در مورد کاربردی بودن , دو تا زبانی که بیشتر گروه ها در حال برنامه سازی باهاشون هستند C# و دلفی هست
من خودم شخصا #C رو به تمام زبون ها ترجیح میدم , چون VB.NET خودش رو داره به ربان C نزدیک می کنه بعید نیست که کم کم از میان برداشته بشه !
سلام

با این حرف که نیاز به ActiveX نیست ، مخالفم ! ؛

دیگه دفاعی از vb6 ندارم ! ( زورم تنهایی نمیرسه دفاع کنم ؛ چند نفر به صد نفر ! ) با این اوصاف ، و تو ضیحات که دادن دوستان ؛ و اینکه گفتن شبیه VB هست ، خوب همون دلفی یاد بگیرید !

یا حق
vb6 برای اجرا شدن توی ويندوز به هيچ فايلی همراه پروژه احتياج نداره چون فايل مورد نيازش توی ويندوز هست
اين کم بودن سرعت هم انقدر نيست که به چشم بياد
اگه مشگل فايل يه مگ هست پس واقعاً vb6 زبان ضعيفی هست lol
يکی از اشگالاتی که از vb6 گرفتی بخاطر وابسته بودن به فايل هست اونوقت داری ميگی vb.net خوبه .net که فقط به فريمورک وابسته هست
بارها ثابت شده صحبت کردن با شما هيچ فايده نداشته
نقل قول: vb6 برای اجرا شدن توی ويندوز به هيچ فايلی همراه پروژه احتياج نداره چون فايل مورد نيازش توی ويندوز هست
اين کم بودن سرعت هم انقدر نيست که به چشم بياد
اگه مشگل فايل يه مگ هست پس واقعاً vb6 زبان ضعيفی هست lol
يکی از اشگالاتی که از vb6 گرفتی بخاطر وابسته بودن به فايل هست اونوقت داری ميگی vb.net خوبه .net که فقط به فريمورک وابسته هست
بارها ثابت شده صحبت کردن با شما هيچ فايده نداشته
شما دارید از روی تعصب خودتون به VB6 حرف می زنید
زبانهای net. حالا عملا Stand Alone به حساب می یان
برنامه های جدید به فریم ورک نیاز دارن و افراد به روز فریم ورک رو نصب دارن
روی ویندوز های جدید مثل ویستا و بعدش 7 و ... هم که دیگه هست
از هر نظر ببینی می شه VB6 ول کرد و زبان های دیگه مثل VB.Net رو چسبید
شما یه دلیل قانع کننده بیار که VB.Net و دیگر زبانها نسبت به VB6 یه چیزهایی رو کم دارن
من که پدرکشتگی با VB6 ندارم،خودم هم با VB6 شروع کردم و به صورت حرفه ای کار کردم
بهتره نظرات دیگه دوستان رو هم ببینی
وقتی مایکروسافت پشتیبانیش رو بر می داره یعنی چیزهای بهتری هست که به اونا برسه
=====================================================
از نظر سورس هم اگه یه سر به سایتهایی که سورس می ذارن یا فروم های تخصصی بزنید می فهمید
سورس برای همه زبانها توی اینترنت فراوونه
پاوربیسیک که به نظر یه زبان ناشناخته توی ایرانه توی فقط توی فرومش 3000 تاپیک داره که اگه توش رو بگردید
نزدیک 10000 تا سورس با انواع موضوعات پیدا خواهید کرد
که فقط تاپیک های سورسش از قسمت VB6 ما بیشتره پس نگران سورس موجود برای زبانهای برنامه نویسی نباشید
مهمترین تفاوت رو بحث شی گرایی هست نه چیز دیگه(بحثهای ارتباط با سخت افزار و غیره به کنار)

دوستانی که برنامه های شی گرا مینویسن میدونن که ویزوال بیسیک 6 کم میاره .

وقتی با سی شارپ یا وی بی (دات نت) برنامه ای بنویسید (شی گرا نه ساخت یافته) خودتون بوضوح متوجه تفاوت میشین ولی اگه همون شکلی که تو وی بی 6 کار میکردین تو دات نت کار کنین تو نظر شما بیسیک 6 بهتر از دات نت میاد .

وقتی مسائل شی گرایی رو بصورت کامل تو پروژتون ارعایت کنین میتونین بفهمین که دات نت (و کلا زبانهای شی گرا) یه چی دیگه هستن .

من خودم 5 سال با ویزوال بیسیک 6 کار کردم و الان تقریبا دو ساله که با دات نت کا رمیکنم همزمان باهاش وی بی 6 رو هم دارم برای کارای کوچیک ولی با ارزشی دات نت (خصوصا سی شارپ) بر نسخه 6 بیسیک مشخصه .
سلام

=======
فایل های تولید شده توسط ویژوال بیسیک کاملا به زبان ماشین ترجمه نمیشوند وبه طور معمول از توابع API به طور مستقیم استفاده نمیکنند کلیه کارهای اصلی از قبیل مقایسه ها ، انتصاب ها ، عملیات منطقی ، فراخوانی تابع ، و ... در این فایل ها توسط توابع کتابخانه ای MSVBVM انجام میشود ؛ در حقیقت فایل اجرایی تولید شده حاوی حجم اندکی کد ماشین بعلاوه فراخوانی های متعددی از فایل MsvbvmXX.dll ( توضیح : XX یک عدد است ! ) هستند ؛به همین دلیل فایلهای تولید شده بسیار کوچک بوده و از سرعت پایینی بر خوردار هستند .

منبع : کتاب کرک ،، نویسنده : مهندس امید غلامی ؛مهندس سید بهزاد لاجوردی
============

میکرو سافت مسلما توانی نداره از برنامه 10 سال پیش پشتیبانی کنه ، و این دلیل بر ضعف vb6 نیست ؛
سلام
فکر نمیکنم چون برای شروع ویژوال بیسیک خیلی هم عالی و راحته .
برنامه نویس شدن چیزی نیست که بشه با یه زبان خاص بهش رسید.کسی که می خواد واقعا برنامه نویس شه باید اسم زبان ها رو بزاره کنار از نظر من.یعنی اینکه باید اول روی فکرت کار کنی تا اصلا بفهمی که برنامه نویسی چی هست و به چه دردی می خوره.اینهایی که میان یه زبان رو قوی ترین و دیگری رو ضعیف ترین زبان به شما معرفی می کنند درصد زیادی اشتباه فکر می کنند و فقط شما رو سردرگم می کنن.و بدونید بیشتر افراد درک عمیقی از برنامه نویسی ندارند و به دنبال کد نویسی هستند و فکر هم می کنند که برنامه نویس شدن.که این کاملا اشتباه است.در هر صورت فکر و ذهن خود را تقویت کنید نه این که افکار این و اون رو به طور کامل به خودتان تحمیل کنید.تصمیم در این میان با خود شماست.( تماشای فیلم ماتریکس رو هم به شما پیشنهاد می کنم )
این جمله رو دوستم بهم گفته ( البته خودم یه کوچولو ویرایشش کردم Biggrin ) که مدت زیادی در همین انجمن فعالیت داشته و الان مدیر بازنشسته انجمن ایران ویج هست : به برنامه نویسی به عنوان یک قدرت برای تفریح و سرگرمی مثبت نگاه کن و بس. 017
صفحه‌ها: 1 2 3