۰۵-فروردین-۱۳۸۸, ۰۲:۲۵:۲۰
سلام سلام سلام منم اومدم.
خطاب به شخصي كه اين تاپيك رو زد :
اولا بدوستت بگو كه اول مشخص كنه به چه چيزي علاقه داره :
1- برنامه نويسي وب(طراحي سايت)
2- برنامه نويسي براي ويندوز
3- برنامه نويسي براي لينوكس(توزيع مورد نظر)
4- برنامه نويسي تحت شبكه
5- برنامه نويسي براي موبايل
6- ويروس نويسي و مشتقاتش
7- برنامه نويسي براي ...
در هر صورت اگر اول بدونه به چه چيزي علاقه داره كار خيلي آسون ميشه
من نظرم رو در مورد برنامه نويسي ويندوز - وب - شبكه - ويروس - موبايل ميگم:
براي ويندوز برو تو كاره دات نت(vb.net Csharp.net) بدلايل زير :
1- سادگي در حد تيم ملي
2- بدون توجه به سيستم عامل طرف برنامه مينويسي (2000 - 2003 - xp - vista - 2008 - win 7) در واقع برنامه شما روي سيستم عاملي كه دات نت فريم ورك نصب باشه اجرا ميشه و بس.
3- توانايي نوشتن برنامه هاي تحت لينوكس با فريم ورك مونو در محيط ويژوال استاديو
4- حجم كم
5- قابليت استفاده از چند زبان در يك پروژه
6- و هزاران نكته ديگه كه همه كس همه چيز را ...
برنامه نويسي تحت شبكه (اينترنت و lan) باز هم دات نت:
1- داراي توابع بسيار - سريع و آسان
2- ندارد
برنامه نويسي وب بازهم دات نت:
در وي بي دات نت و سي شارپ براحتي ميتوانيم پروژه هاي اي اس پي دات نت باز كنيم و تقريبا هر آنچه كه براي ويندوز مينويسيم براي وب هم بنويسيم نكته ي جالب اينكه نيازي به يادگيري زبان جديد نداريم و به همين راحتي و كار با ويژوال استاديو ميتوانيم با html - css - asp.net كار كنيم و طراح وب بشيم
برنامه نويسي براي دستگاه هاي قابل حمل (موبايل - پاكت پي سي و ...) باز هم دات نت :
در دات نت ميتوانيم يك پروژه براي نوشتن برنامه هاي موبايل به زبان vb.net - Csharp.net اجرا كنيم و باز هم نيازي به دانستن زبان جديد نداريم
ويروس نويسي هم كه اصلا تخصص ندارم (نكته : حالا انگار بالايي ها رو تخصص داشتم (شكلك خندان) )
ولي فكر كنم كه با vb6 بهتر باشه چونكه فقط يك فايل اگزه رو ميفرستي براي طرف (من هيچي در اين مورد نميدونم)
------------------
راستي من شنيده ام كه دلفي فقط توي ايران و هند طرفدار داره (اين رو استادم از يك برنامه نويس حرفه اي چيني شنيده بود - گردن خودش )
خلاصه نظر كلي من :
هر كس - هرجا - با هرتوانايي جسمي و مالي (شوخي) خواست بره دنبال برنامه نويسي چه براي پول و په براي تفريح بره دنبال دات نت و تمام
خطاب به شخصي كه اين تاپيك رو زد :
اولا بدوستت بگو كه اول مشخص كنه به چه چيزي علاقه داره :
1- برنامه نويسي وب(طراحي سايت)
2- برنامه نويسي براي ويندوز
3- برنامه نويسي براي لينوكس(توزيع مورد نظر)
4- برنامه نويسي تحت شبكه
5- برنامه نويسي براي موبايل
6- ويروس نويسي و مشتقاتش
7- برنامه نويسي براي ...
در هر صورت اگر اول بدونه به چه چيزي علاقه داره كار خيلي آسون ميشه
من نظرم رو در مورد برنامه نويسي ويندوز - وب - شبكه - ويروس - موبايل ميگم:
براي ويندوز برو تو كاره دات نت(vb.net Csharp.net) بدلايل زير :
1- سادگي در حد تيم ملي
2- بدون توجه به سيستم عامل طرف برنامه مينويسي (2000 - 2003 - xp - vista - 2008 - win 7) در واقع برنامه شما روي سيستم عاملي كه دات نت فريم ورك نصب باشه اجرا ميشه و بس.
3- توانايي نوشتن برنامه هاي تحت لينوكس با فريم ورك مونو در محيط ويژوال استاديو
4- حجم كم
5- قابليت استفاده از چند زبان در يك پروژه
6- و هزاران نكته ديگه كه همه كس همه چيز را ...
برنامه نويسي تحت شبكه (اينترنت و lan) باز هم دات نت:
1- داراي توابع بسيار - سريع و آسان
2- ندارد
برنامه نويسي وب بازهم دات نت:
در وي بي دات نت و سي شارپ براحتي ميتوانيم پروژه هاي اي اس پي دات نت باز كنيم و تقريبا هر آنچه كه براي ويندوز مينويسيم براي وب هم بنويسيم نكته ي جالب اينكه نيازي به يادگيري زبان جديد نداريم و به همين راحتي و كار با ويژوال استاديو ميتوانيم با html - css - asp.net كار كنيم و طراح وب بشيم
برنامه نويسي براي دستگاه هاي قابل حمل (موبايل - پاكت پي سي و ...) باز هم دات نت :
در دات نت ميتوانيم يك پروژه براي نوشتن برنامه هاي موبايل به زبان vb.net - Csharp.net اجرا كنيم و باز هم نيازي به دانستن زبان جديد نداريم
ويروس نويسي هم كه اصلا تخصص ندارم (نكته : حالا انگار بالايي ها رو تخصص داشتم (شكلك خندان) )
ولي فكر كنم كه با vb6 بهتر باشه چونكه فقط يك فايل اگزه رو ميفرستي براي طرف (من هيچي در اين مورد نميدونم)
------------------
راستي من شنيده ام كه دلفي فقط توي ايران و هند طرفدار داره (اين رو استادم از يك برنامه نويس حرفه اي چيني شنيده بود - گردن خودش )
خلاصه نظر كلي من :
هر كس - هرجا - با هرتوانايي جسمي و مالي (شوخي) خواست بره دنبال برنامه نويسي چه براي پول و په براي تفريح بره دنبال دات نت و تمام